5 povești simple care te fac să plângi

5 povești simple care te fac să plângi

Sorina Corneanu

Nu, ideea principală nu este să plângi, ci să înveți să apreciezi mai mult relațiile cu persoanele importante din viața ta. Dacă te impresionează măcar una dintre poveștile ce urmează, pasul măreț este să acționezi și să le spui celor dragi cât înseamnă pentru tine!

Iată 5 povești emoționante care te vor impresiona!

Cele mai dureroase gloanțe

Și-a mișcat degetele delicate peste pieptul plin de medalii, în timp ce își lua la revedere.
Nesigur pe faptul că o va revedea, a sărutat-o pe frunte și a plecat.
Gloanțele nu l-au rănit atât de mult, în comparație cu lacrimile fiicei sale.

Sărutul

„Întârzii la o întâlnire, trebuie să fug”, a spus el, în timp ce își lua haina și ieși din casă. Când a plecat, ea a alergat pe scări după el. Dar plecase deja.
Abia șoptit, ea își spuse: „A uitat să-mi dea un sărut de la revedere”. Așa că l-a sunat și i-a spus că a uitat să o sărute înainte de plecare. Însă, la fel de grăbit, el i-a răspuns cu un simplu „Îmi pare rău”. După micul dejun servit în grabă, tocmai când se pregătea să plece spre școală, mare i-a fost surpriza să deschidă ușa și să-l descopere pe tatăl său în prag...
O fată nu va uita niciodată că tatăl ei a condus tot drumul până acasă doar ca s-o sărute de la revedere!

Vezi o poveste frumoasă de dragoste!

O lecție pentru fiecare

Fiul și-a scos tatăl în vârstă la restaurant. Fiind foarte bătran și slab, în timp ce mânca, și-a pătat hainele cu mâncare. Ochii plini de reproș și dezgust ai celor aflați în restaurant nu l-au făcut deloc pe tânăr să se simtă jenat cu tatăl sau. Mai mult decât atât, după ce a terminat de mâncat, fiul și-a condus tatăl la toaletă, a curățat petele de mâncare, l-a pieptănat și i-a aranjat ochelarii. Când au părăsit localul, oamenii au continuat să îi privească. Un singur bărbat s-a ridicat și l-a întrebat: „Nu crezi că ai lăsat ceva în urmă?”.
Fiul a răspuns: „Nu domnule, nu am lăsat”. Iar bărbatul i-a răspuns: „Ba da! Ai lăsat o lecție de viață pentru fiecare fiu și o speranță pentru fiecare tată!.

Mărul cel mai dulce

O fetită ținea două mere în mână. Mama ei a întrebat-o zâmbind: „Draga mea, ai putea să-mi oferi unul din mere?”. Fetița își privi mama preț de câteva secunde, apoi s-a uitat la mere. Cu dezamăgire în privire, mama se grăbi să creadă că fetița nu îi va oferi și ei un măr. Însă, într-un final, după multă indecizie, fetița i-a dat mamei unul dintre mere și a spus: „Mami, acesta este al tău. Pentru că e cel mai dulce”.

Fără dragostea ta aș muri

Doi tineri se îndreptau spre casă după o lungă plimbare și un film. Băiatul a simțit că era ceva în neregulă și și-a întrebat prietena ce se întâmplă. În mod neașteptat, aceasta i-a spus că sentimentele ei s-au schimbat și că a venit timpul ca fiecare să meargă mai departe.

fata trista

O lacrimă a alunecat pe obrazul băiatului, în timp ce întinse mâna spre buzunar și îi oferi fetei un bilețel. În acel moment, un șofer care mergea cu viteză le lovi mașina. În urma accidentului a supraviețuit doar tânăra. După un timp, amintindu-și de bilețel, l-a despăturit și a citit: „Fără dragostea ta, aș muri”.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
52 de urări scurte de ziua de naștere care te vor ajuta să transmiți cele bune
52 de urări scurte de ziua de naștere care te vor ajuta să transmiți cele bune
Răspunde la câteva întrebări simple și află care e prima impresie pe care le-o lași celor din jur
Incepe quiz
Răspunde la câteva întrebări simple și află care e prima impresie pe care le-o lași celor din jur

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (14)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.