Nu Skin

5 zodii de femei care vor fi reginele verii

Ionelia Olteanu

Vara este anotimpul care le dă femeilor prilejul să își pună cât mai mult în valoare calitățile. Șarmul este atuul care poate fi observat cu ochiul liber, iar zodiacul ne oferă exemple de femei care au toate șansele să fie declarate reginele verii.

Iată 5 zodii care ies în evidență vara aceasta și care atrag asupra lor toată atenția celor din jur, mai ales a bărbaților.

regina

Berbec

Nativa din zodia Berbec este considerată a fi Marea Doamnă a zodiacului. Aceasta este o luptătoare şi cu o personalitate complicată, reuşeşte să îşi ducă la bun sfârşit sarcinile, indiferent cât de dificile ar fi acestea. Această trăsătură denotă o fire pasională, însă femeile Berbec sunt şi emotive. Femeia născută în zodia Berbec este definită de raţionalitate şi putere. Faptul că îi place să conducă, să organizeze şi, mai ales, să controleze situaţiile, o plasează printre reginele acestei veri. 

Scorpion

Femeia născută în zodia Scorpion este dispusă să facă orice pentru a-l face fericit pe bărbatul de lângă ea. Senzuală și sexy, aceasta reușește destul de ușor să îi cucerească. Deși nu este o delicată prin definiție, are o feminitate care o pune în valoare. E genul de femeie puternică, independentă, calități pe care orice bărbat le apreciază la o reprezentantă a sexului frumos.

Taur

Femeia Taur este caracterizată de inteligență și generozitate, fiind capabilă să renunțe la ea pentru cei din jur. Senzualitatea dublează aceste calități, nativa fiind foarte pasională și romantică. Aceasta luptă din răsputeri să își vadă partenerul de viață fericit, ceea ce o face să se numere printre reginele zodiacului acestei veri. Ambiția și voința de fier o determină să lupte mereu pentru a-și îmbunătăți constant imaginea, iar în cele trei luni călduroase, nativa din Taur va fi pe val.

Rac

Sensibilitatea nativelor din zodia Rac îi cucerește pe bărbații din viața ei. Vorbim despre o femeie tandră și grijulie care înduioșează chiar și cei mai duri bărbați. Atunci când sunt implicate într-o relație, ar face orice pentru a-l vedea fericit pe cel care îi este alături. Femeia Rac își va trata prietenii apropiați ca pe propria familie, de aceea este extrem de protectivă.

Leu

Dacă discuția este despre regine, nu poate lipsi din peisaj femeia Leu. Aceasta este caracterizată de o trăsătură care o face foarte ușor de recunoscut, mai ales când se află în mulțime. Este simplu: simpla ei prezență atrage privirile tuturor bărbaților. Pe lângă atenția care i se acordă, femeia Leu este lidera grupului său, ceilalți membri ascultându-i cu atenție deciziile. Alte caracteristici care o pun pe nativa Leu în topul reginelor sunt: eleganța, feminitatea, frumusețea sau pofta de viață, care se vor accentua în această vară.

Te regăsești printre caracteristicile reginelor acestei veri?

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (44)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta