60 de mesaje pentru Crăciunul din 2018 pe care să le trimiți celor dragi

60 de mesaje pentru Crăciunul din 2018 pe care să le trimiți celor dragi

Dana Ungureanu

Sărbătorile de iarnă se apropie, iar pregătirile sunt deja în toi, de la preparatele bine alese pentru masa festivă până la cadourile pentru cei dragi sau decorațiunile pentru casă și pentru brad. Și din moment ce magia acestei perioade ne apropie mai mult de familie și prieteni, am selectat o listă cu mesaje de Crăciun 2018, astfel încât să alegi cele mai potrivite urări pentru a-ți transmite gândurile și sentimentele.

brad natural impodobit cu globuri si lumini decorative

De la mesaje de Crăciun 2018 scurte și distractive, potrivite pentru colegi sau șef, până la mesaje pline de emoție, potrivite pentru familie și persoane apropiate, vei găsi în acest material cele mai bune texte, astfel încât să le trimiți cu drag tuturor celor din lista ta.

Tu alegi cum vrei să transmiți urările de Crăciun, de la mesaje trimise sub formă de SMS până la cărți poștale sau felicitări incluse în cutiile și pungile de cadouri pe care le oferi.

Așadar, te lăsăm să descoperi cele mai frumoase mesaje de Crăciun 2018, perfecte pentru toți cei cărora vrei să le transmiți un gând de sărbători.

Mesaje de Crăciun pentru familie

Fie ca sărbătoarea Crăciunului să vă umple casa de bucurie, inima cu dragoste și viața cu râs. Vă doresc un Crăciun fericit și aștept cu nerăbdare să ne vedem în 2019.

Fie ca sărbătoarea Crăciunului să vă aducă doar bucurie pentru voi și pentru toți cei dragi vouă. Îmi doresc și sper să ne vedem cu bine în 2019.

În cea mai frumoasă și adorabilă perioadă de iarnă puteți găsi multe motive de fericire. Crăciun fericit și multă dragoste pentru voi și pentru toți cei dragi vouă!

Fie ca aceste clipe minunate și comorile prezentului să devină amintirile de aur pentru voi și pentru toți cei dragi vouă, așa cum clipele petrecute de sărbători în copilărie sunt acum amintiri atât de fericite. Vă doresc multă dragoste, bucurie și fericire. Crăciun fericit!

Fie ca magia Crăciunului să îți aducă momente de iubire, bucurie și bunătate. Și un An Nou plin de mulțumire și împliniri. Crăciun fericit și aștept cu nerăbdare să ne vedem în 2019.

Se spune că cel mai frumos cadou de Crăciun este timpul petrecut alături de familie, în care toți cei dragi sunt fericiți și plini de iubire. Îți doresc un Crăciun minunat în sânul familiei și multe împliniri și bucurii pentru anul care vine!

Îți transmit cele mai calde gânduri și cele mai frumoase urări pentru Crăciun și pentru anul care vine. Fie ca pacea, iubirea și prosperitatea să te urmeze la fiecare pas!

Fie ca tot ceea ce este mai frumos, mai bun și mai curat și tot ceea ce îți aduce fericire și are sens să fie din abundență în viața ta, atât de sărbători, cât și pe tot parcursul anului viitor.

Închin un pahar pentru un prezent plin de bucurie și pentru amintiri încărcate cu iubire. Crăciun fericit și un An Nou cât mai magnific!

Fie ca sezonul sărbătorilor de iarnă să se încheie într-o notă veselă și să facă loc unui An Nou luminos, plin de bucurii și împliniri. Crăciun fericit vouă și tuturor celor dragi!

Fie ca sărbătorile de iarnă să îți aducă pace în suflet, mult noroc în acțiune, planuri grandioase în rațiune și multă iubire în inimă! La Mulți Ani!

mama care citeste o felicitare de Craciun de la copii

Fie ca aroma de brad, de portocală, colindele, cozonacul cald și mirosul de iarnă să vă umple inimile de bucurie și sufletele de liniște. Crăciun Fericit!

Crăciun fericit! Îți doresc ca viața ta să fie la fel de plină de împliniri și dragoste ca în această perioadă.

Sărbătorile Crăciunului și Anului Nou să vă aducă tot ce-i mai bun pe lume, multă iubire, fericire și prosperitate.

Fie ca în perioada Crăciunului să vezi lumea cu ochii unui copil, să trăiești minunea dragostei și să te bucuri de absolut tot ce are de oferit această sărbătoare!

Liniște interioară, speranță și dragoste, acestea sunt cadourile mele pentru tine de Crăciun! Sărbători fericite!

Frumusețea sărbătorilor de iarnă să vă găsească în case alături de cei dragi. Această sărbătoare să vă aducă multă sănătate, fericire și împlinirea tuturor dorințelor.

Crăciunul este plin de bucurie! Este momentul perfect să ne amintim de trecut și să ne gândim la viitor! Fie ca pacea și dragostea să te cuprindă în această perioadă minunată! Sărbători Fericite!

Dacă la noapte un bătrânel grăsuț intră pe geam, te ia din pat și te bagă într-un sac, nu te îngrijora. I-am spus Moșului că tu ești tot ce îmi doresc de Crăciun!

Farmecul zilelor de Crăciun să te însuflețească și să-ți lumineze toată ființa! Bucură-te de adevărata semnificație a acestei sărbători alături de toți cei pe care îi iubești!

Mesaje de Crăciun pentru prieteni

Îți doresc sărbători pline de distracție și de râs, însoțite de cele mai bune și calde gânduri pentru un An Nou cât mai bun. Îți doresc Crăciun fericit și abia aștept să petrecem împreună de Revelion!

Se spune că totul este amuzant și distractiv până când Moș Crăciun aruncă un ochi peste lista cu cei care nu au fost cuminți anul acesta. Să sperăm că nu ne-a acordat o atenție deosebită de această dată. Mulțumesc că ai fost o prietenă/un prieten foarte bună/bună pentru mine și abia aștept să petrecem cât mai mult timp împreună și în anul care vine.

Crăciunul este deosebit când îl petreci cu oamenii cărora le pasă și mă consider o persoană foarte norocoasă că îl petrec cu tine. Îți mulțumesc că m-ai primit în viața ta și îți doresc tot ceea ce este mai bun pe lume. Crăciun fericit!

Fie ca acest Crăciun să îți aducă bucurie și fericire, iar Anul Nou să fie vesel și luminos. Îți mulțumesc că ai fost o prietenă/un prieten foarte bună/bun pentru mine.

Crăciun fericit! Sper că ai parte de momente magice alături de toți cei dragi și abia aștept să sărbătorim Anul Nou împreună!

Îți doresc să ai parte de un Crăciun minunat, în care să creezi cele mai frumoase amintiri alături de familie și toți cei dragi ție. Gânduri calde îți transmit și multă dragoste!

Îți doresc să ai parte de pace, dragoste și bucurie nu numai de Crăciun, ci și pe tot parcursul anului viitor. Te pup și te îmbrățișez cu drag.

femeie care citeste o felicitare primita de Craciun

Darul iubirii. Darul păcii. Darul fericirii. Fie ca toate acestea să fie ale tale de Crăciun! Sărbători fericite!

Moș Crăciun bate la ușă, scoate mâna din mănușă și va da din palma lui darurile cerului, lângă brad și lângă foc să vă umple de noroc! 

Îți urez ție și familiei tale multă sănătate, fericire și MULT NOROC în viitor! LA MULȚI ANI! Sper ca această sărbătoare să vă aducă numai fericire în casă și familie!

Fie ca viața ta să fie colorată și veselă, asemenea unui brad de Crăciun! Sărbători fericite!

Dacă ești singur, îți doresc să ai parte de dragoste, dacă ești supărat, îți doresc să ai parte de fericire, dacă ești tulburat, îți doresc să ai parte de liniște, dacă te simți gol pe dinăuntru, îți doresc să fii plin de speranță. Crăciun Fericit!

Există prieteni care ne fac viața o sărbătoare, dar există și sărbători care ne amintesc de adevărații prieteni. Sărbători fericite!

Aceasta e o noapte unică, în care te poți întâlni cu cineva cu care nu te-ai văzut de mult. Este vorba despre copilul care ai fost. Uită că ești adult și retrăiește miracolul nopții de Crăciun!

Credință, speranță, un nou început, iubire, cadouri, prieteni adevărați... sunt doar câteva dintre lucrurile pe care îți doresc să le ai de Crăciun!

Crăciun fericit! Îți doresc ca inima ta să fie ușoară ca un fulg de nea, iar problemele să se topească precum zăpada!

Sufletul tău să vibreze în armonie și pace, iubirea să te primească în brațele-i pline de căldură și duioșie, iar norocul să te urmeze oriunde… Crăciun fericit!

În noaptea sfântă de Crăciun, lasă deoparte grijile și supărările. Deschide-ți inima și primește un strop din binecuvântarea care se revarsă peste lume în această noapte!

Fie ca sărbătorile de iarnă să îți aducă bucuria Crăciunului prin speranță, spiritul Crăciunului prin pace, emoția Crăciunului prin dragoste.

Să ai parte de cele mai fericite sărbători din viața ta! Te îmbrățișez și îți transmit cu toată dragostea gândurile mele cele mai frumoase de Crăciun.

Mesaje de Crăciun scurte

Cele trei etape ale omului: crede în Moș Crăciun, nu crede în Moș Crăciun, devino Moș Crăciun. Felicitări! Ai atins stadiul al treilea! Crăciun fericit!

Crăciun fericit și un An Nou cu mari și frumoase realizări!

Cu colinde de Crăciun, vă dorim un an mai bun, și cu dragoste creștină să primiți în dar lumină, zurgălăi de flori de gheață să va bucure de viață, mult noroc s-aveți în toate, La Mulți Ani cu sănătate!

Pe la ferestre cad steluțe, iar pe foc sunt sărmăluțe, bradul e împodobit, moșul e din nou grăbit, peste tot e bucurie și Crăciunul iarăși vine. Sărbători fericite!

Trăiește în culori de Crăciun! Fii gazda colindelor care ne readuc sfințenia de altădată...

Colindele răsună, luna și stelele îl așteaptă cu sufletul la gură pe Moș Crăciun! Și cu toții îți urează Crăciun fericit!

Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspirații și plin de succese. Crăciun fericit!

Visez la un Crăciun alb, dar dacă nu reușesc, mă voi mulțumi cu vin roșu! Sărbători fericite!

Nu avem nevoie de multe ca să fim fericiţi de Crăciun… doar unul de celălalt.

Fie ca spiritul sărbătorilor de iarnă să pătrundă în casa şi în sufletul tău şi al tuturor celor dragi!

Un înger alb p-un fulg de nea va trece azi prin casa ta şi îţi va spune blând, şoptit: Crăciun Fericit!

Să ningă în noaptea de Crăciun cu visuri împlinite! Învaţă să visezi, Crăciunul poate face minuni!

Crăciun fericit, mult noroc mai departe şi un an mai bun, mai bogat şi mai frumos decât toţi care au fost!

Un Crăciun preafericit
Scumpului meu om iubit
Să colinzi, să fii senin
Să mă legeni în brațe lin
Nu e vremea dânsului, ci umil
Azi iubim ca un copil.

SĂRBĂTORI FERICITE şi un brad cât mai frumos. Să vină Moş Crăciun cu un Ferrari şi să plece pe jos.

Sunt virusul Moș Crăciun. Dacă vrei cadouri, trimite telefonul tău la adresa pe care o vei primi în următorul mesaj sms.

Crăciun cât mai luminos, vis de iarnă călduros, linişte lângă cei dragi, veste bună dinspre magi!

L-am văzut urcând pe coș cu tupeul lui de moș, bani, noroc și sănătate le avea în coș pe toate. Crăciun fericit!

Crăciun fericit! Fie ca Lumina Sărbătorilor să îți lumineze sufletul!

Crăciun fericit, suflete curate, mese bogate și pahare cu mărgele să tot ciocnești cu ele!

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Sâmbăta Mare, ultima zi din Săptămâna Patimilor. Obiceiuri, tradiții și superstiții pe care le au credincioșii în aceasta zi
Sâmbăta Mare, ultima zi din Săptămâna Patimilor. Obiceiuri, tradiții și superstiții pe care le au credincioșii în aceasta zi
Răspunde la câteva întrebări simple și află care e prima impresie pe care le-o lași celor din jur
Incepe quiz
Răspunde la câteva întrebări simple și află care e prima impresie pe care le-o lași celor din jur

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.