Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

9 cuvinte puternice care îl ajută să se conecteze cu tine și îi amintesc de ce are nevoie să te iubească

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Multe femei cer dragoste în moduri nepotrivite, folosind cuvinte care par să acuze și reproșuri care îi îndepărtează pe bărbați. „Nu mă mai iubești!”, „Arată-mi dragostea ta!” sau „Nu mai este la fel ca la început” - aceste negații și pretenții nu pot conecta două persoane, ci mai degrabă pot crea bariere de comunicare în relație.

Uneori, femeile folosesc argumente logice, pentru că au senzația că bărbații preferă o comunicare cât mai rațională și lucidă, dar astfel nu ajung deloc la inima lor. Alteori, cred că pot înlocui total cuvintele cu gesturi fizice, bazându-se pe ideea că majoritatea bărbaților sunt obsedați de sex, iar câteodată folosesc tot felul de discuții savante sau spirituale pentru a ajunge la inima unui bărbat.

Dar toate aceste moduri de comunicare nu creează o legătură adevărată când vine vorba de dragoste. 

relatie

Sursa foto: Pinterest

Dacă vrei o comunicare reală, emoțională și mentală cu persoana pe care o iubești, este necesar să lași deoparte acuzațiile, reproșurile, lamentările sau amenințările. Toate acestea blochează comunicarea și nu îți aduc niciun beneficiu. Mai mult decât atât, pe termen lung, ele pot duce la o ruptură iremediabilă, care te va lăsa cu inima frântă.

De asemenea, nu încerca să ajungi la sufletul unui bărbat pe căi ocolite, prin intermediul prieteniei, intereselor comune sau arătându-i cât de inteligentă, înțelegătoare și rațională ești. S-ar putea să nu funcționeze. 

Nu-ți face o idee greșită că este de ajuns doar atracția fizică pentru a-l cuceri pe cel pe care îl placi. Intimitatea este importantă, dar ai nevoie de mai mult decât atât pentru a crea dragoste.  

9 cuvine-cheie prin care te poți conecta cu iubitul tău

1. Am nevoie de ajutorul tău

Este minunat pentru un bărbat să simtă că cineva are nevoie de el. Îl face să simtă că rolul său în viața ta este important, îl validează și îi dă un sentiment de sens. Ca regulă generală, bărbații adoră să simtă că cineva are nevoie de ei. 

2. Apreciez foarte mult ce faci pentru mine

Arată-i întotdeauna o formă de apreciere sau recunoștință atunci când face ceva pentru tine sau îți spune ceva care te ajută. Aprecierea este o adevărată vrajă, care mișcă mai mult inima unui bărbat decât orice reproș pe care i-l faci. 

3. Sunt fericită că sunt aici cu tine

Nu uita să-i spui mereu cât de minunat este timpul pe care îl petreceți împreună și cât de bine te simți alături de el. Ajută-l să înțeleagă ce mult valorizezi momentele când sunteți amândoi și activitățile voastre de cuplu. 

4. Sunt mândră de tine pentru că ești atât de priceput

Din când în când nu uita să-l flatezi, să scoți în evidență lucrurile pe care le face bine. Mai ales când este un tip mai nesigur, este foarte important să-i amintești că are multe calități și să-l asiguri de punctele sale tari. 

5. Îmi place foarte mult cum arăți azi

De ce numai femeile ar trebui să primească mereu complimente? Deși suntem obișnuite cu stereotipurile sociale că femeia este cea care trebuie să arate bine, un bărbat are la fel de multă nevoie să fie confirmat pentru aspectul său. Nu uita să-i spui, măcar din când în când, că ai o părere excelentă despre cum arată. 

cuplu

Sursa foto: Pinterest

6. Este ceva ce pot să fac pentru tine?

Da, bărbaților le place să fie puternici și să conducă, dar uneori pot fi copleșiți. Mai mult decât atât, adesea le vine greu să ceară ajutorul. De aceea, trebuie să fii mereu atentă la semnalele iubitului tău și să-i arăți că ești întotdeauna lângă el când are nevoie de tine. 

7. Am greșit și îmi cer iertare

Nimic nu poate atenua mai eficient un conflict decât capacitatea partenerilor de a-și cere iertare. Aceste cuvinte funcționează uneori ca o magie, împrăștiind norii de furtună care apar în relație. Învață să le folosești ori de câte ori greșești, pentru că astfel îi arăți partenerului că îl iubești suficient de mult încât să-ți înghiți mândria.

8. Am nevoie de sfatul tău

Cere-i întotdeauna sfatul când ești într-o situație dificilă sau trebuie să iei o decizie. Se va simți foarte bine că îi soliciți opinia și ai încredere în el, că valorizezi perspectiva sa și te bazezi pe el. 

discutie

Sursa foto: Pinterest

9. Voi fi întotdeauna aici pentru tine

Și bărbatul are nevoie de reasigurări, să îi spui că vei fi mereu alături de el și că sentimentele tale nu se vor schimba niciodată. Arată-i iubitului tău prin vorbele și prin faptele tale că ești alături de el la bine și la greu și că se poate baza oricând pe tine. 

Surse foto: Pinterest

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (31)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro - timp liber

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Semnificația numerologică a anului 2022. Ce schimbări va aduce cifra 6 în viața ta (43038 vizite)
  2. Se spală sau nu în primele opt zile de după Bobotează? Care este declarația oficială a Bisericii Ortodoxe Române (9726 vizite)
  3. Cum se bea corect agheasma mare, sfințită în ziua de Bobotează (1404 vizite)
  4. Semnificația numerologică a 12/12 în viață și dragoste (1139 vizite)
  5. Cum să alegi cadourile ideale pentru sărbători (920 vizite)
  1. De ce este bine să te rogi la miezul nopții: binecuvântările nemăsurate care izvorăsc din această practică (nota 5)
  2. Tradiții și obiceiuri pentru Ajunul Bobotezei. Ce trebuie și ce NU trebuie să faci în această zi sfântă (nota 5)
  3. Cum se bea corect agheasma mare, sfințită în ziua de Bobotează (nota 4.8)
  4. Se spală sau nu în primele opt zile de după Bobotează? Care este declarația oficială a Bisericii Ortodoxe Române (nota 4.3)
  5. Ce Sfântă muceniță sărbătorim pe 7 decembrie și cum să te rogi ei ca să te vindeci de boli grave (nota 4.3)
  1. De ce aghiasma nu se strică niciodată: ce spun oamenii de știință despre apa sfințită (0 comentarii)
  2. 29 idei de provocări nebune, numai bune pentru ca petrecerile tale să nu fie plictisitoare (0 comentarii)
  3. „Cercul: un sfârșit cât un început” de Narcisa Cîrligeanu, o parabolă neprețuită despre dragoste, spiritualitate și identitate (0 comentarii)
  4. Totul despre "Psalmul 50" al regelui David și puterea lui miraculoasă de iertare chiar și a celor mai grele păcate (0 comentarii)
  5. De ce este bine să te rogi la miezul nopții: binecuvântările nemăsurate care izvorăsc din această practică (0 comentarii)

  LIKE si intra in universul divelor!