A ascuns asta ani buni de tatăl ei. Când a văzut-o în rochia de mireasă, bărbatul a trăit dezamăgirea vieții lui

A ascuns asta ani buni de tatăl ei. Când a văzut-o în rochia de mireasă, bărbatul a trăit dezamăgirea vieții lui

Redactor Alexa Galgau

Cu toții facem nebunii în tinerețe pe care le regretăm mai târziu, iar una dintre cele mai frecvente astfel de nebunii este tatuajul. Chiar dacă pe moment ni se pare cea mai strălucită idee, este posibil ca după câțiva ani să nu mai fim la fel de încântați, pentru că oamenii se schimbă (și tatuajele, de altfel, pentru că se decolorează). O femeie din Anglia a simțit regretul acesta... pe pielea ei, când, după ani întregi în care a ținut ascuns de tatăl ei un tatuaj pe întreaga mână, a fost nevoită să îl dezvăluie într-unul dintre cele mai frumoase momente ale vieții ei.

Află povestea uimitoare și amuzantă a acestei femei care a reușit să țină secret tatuajul ani de-a rândul, dar tot a reușit să își șocheze tatăl cu el mai târziu în viață!

Fata cu un tatuaj ascuns

Orice femeie vrea să arate perfect în ziua nunții, așa că trebuie să aleagă rochia la care a visat dintotdeauna. Și cine să îți tină companie și să te sfătuiască mai bine decât părinții, care întotdeauna își doresc tot ce e mai bun pentru fiica lor? Din păcate, Amy Davidson (28 de ani) a reușit să își șocheze tatăl, dar nu cu rochia, ci cu un imens tatuaj care se întindea de la umăr până la încheietura mâinii drepte. Ea își făcuse acest tatuaj în adolescență și a reușit să îl ascundă cu măiestrie de tatăl ei, pentru că știa că nu ar fi niciodată de acord.

Tânăra a acceptat să participe la o emisiune în care sunt arătate viitoare mirese alegându-și rochiile pentru ziua cea mare, care a avut mare succes în America și acum a început să se filmeze și în Anglia. Astfel, a putut fi surprinsă reacția tatălui ei la vedea tatuajului de pe brațul fetei. De altfel, Amy a încercat să ascundă chiar și în acel moment tatuajul, spunându-i desginerului care îi propusese o rochie fără mâneci că nu poate să o poarte, din cauză că tatăl ei va vedea „opera de artă”. Șocat și amuzat în același timp, designerul i-a dat lui Amy o rochie cu mâneci lungi, din dantelă, însă nici măcar acestea nu au putut să îi ascundă tatuajul.

Așadar, în această situație fără ieșire, Amy a fost nevoită să se arate în rochia respectivă, iar reacția tatălui ei nu a fost deloc una încurajatoare, așa cum era și de așteptat. Designerul, împăciuitor, a încercat să mai tempereze spiritele și i-a spus acestuia că pot apela la o rochie cu mâneci lungi, la care răspunsul lui a fost:

„Da, în mod clar mâneci lungi. Nu știu cum poți să faci o rochie de mireasă să arate bine cu un braț care arată astfel.”

Tatăl lui Amy a mai adăugat că fata lui nu ar fi trebuit niciodată să își facă un tatuaj așa amplu și că este șocat, deși nu ar putea să fie vreodată dezamăgit de ea. Nu același lucru se poate spune și despre Amy, care a declarat că se simte dezamagită de ea însăși din cauză că a făcut o greșeală care acum l-a făcut pe tatăl ei să se simtă atât de prost.

Din fericire, au reușit să găsească o rochie care să mulțumească pe toată lumea. Însă nu am vrea să știm ce discuții s-au aprins acasă, dincolo de camerele de filmat...

Care este morala acestei povești? Pe de-o parte, ar trebui să ne gândim bine când decidem să ne facem tatuaje, să luăm în considerare toate argumentele pro și contra, iar pe de altă parte, dacă hotărâm să ne facem tatuaje, ar trebui să ne asumăm această decizie, chiar și în fața părinților, care mai mult ca sigur vor strâmba din nas la ele!

Surse foto: dailymail.co.uk

Articolul urmator
Ce înseamnă dacă și sub ce formă ai inelul lui Venus în palmă
Ce înseamnă dacă și sub ce formă ai inelul lui Venus în palmă

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.