A divorțat de soție și s-a însurat cu soacra, acum 30 de ani. Poveste demnă de scenariu de film!

Cristina Gherghina

O poveste de iubire senzațională care bate orice scenariu de film! După 8 ani de căsnicie, un bărbat a divorțat de soție și, ulterior, s-a căsătorit cu propria soacră. Este povestea Brendei și a lui Clive care, în prezent, susțin că dragostea lor este mai intensă ca niciodată, potrivit Daily Mail

Clive Blunden, în vârstă de 65 de ani, și Brenda, în vârstă de 77 de ani sunt împreună de mai bine de 30 de ani. Inițial, bărbatul a fost căsătorit cu fiica Brendei, Irene. Clive și Irene s-au căsătorit în anul 1977 și au împreună două fiice, Sarah și Tanya. Din cauza neînțelegerilor care au început să apară tot mai des, cuplul a decis să divorțeze în anul 1985, dar Irene nici măcar nu știa ce "surpriză" avea să îi facă fostul ei soț. 

Clive si Brenda

Sursă foto: Imgur

"M-a luat la băut și am ajuns să ne sărutăm"

La patru ani de la divorț, Clive și fosta lui soacră au început să se întâlnească în secret după ce și-au dat seama că sentimentele unuia față de celălalt sunt cât se poate de adevărate și de sincere.

"Ne-am îndrăgostit. Într-o noapte, m-a luat la băut și am ajuns să ne sărutăm", a declarat Brenda.

În anul 1997, Clive și Brenda au decis să își unească destinele, însă, la doar câteva zile, Clive a fost arestat din cauza unei legi care nu permitea astfel de căsătorii. Bărbatul a fost avertizat că, dacă va continua, riscă să facă șapte ani de închisoare.

clive si brenda

Clive și Brenda la începutul relației lor

Sursă foto: Pinterest

Clive și Brenda s-au putut căsători abia acum 13 ani, după ce o instanță europeană a decis că interzicerea acestui gen de căsătorie constituia o încălcare a drepturilor omului. Cei doi îndrăgostiți au avut cununia civilă pe data de 17 martie 2007, la registratura Warrington, în același loc în care Clive s-a însurat cu Irene. 

Cu toate că familiile celor doi nu au dorit să participe la acest eveniment, Brenda și Clive au declarat că tot ce a contat pentru ei a fost că pot fi în sfârșit împreună. 

irene

Irene, fiica Brendei și fosta soție a lui Clive

Sursă foto: Pinterest

"Familiile noastre nu au venit la ceremonie pentru că n-au fost de acord cu nunta. Noi am vrut doar să fim unul lângă celalalt", a declarat Brenda. 

Famiiliile celor doi au avut un șoc când au auzit de planurile celor doi, în special Irene, care s-a simțit trădată de propria sa mamă. 

"Oamenii credeau că nu vom rezista împreună"

clive si brenda

Sursă foto: Imgur 

După 31 de ani de relație și 13 ani de căsnicie, Clive și Brenda sunt mai fericiți ca niciodată, iar potrivit Brendei, Clive se poartă ca un gentleman și are mare grijă de ea.

"Oamenii credeau că nu vom rezista împreună, dar suntem mai puternici ca niciodată. Suntem împreună 24/7 și există o magie între noi", a spus Clive.

Sursă foto principală: Imgur

Surse foto: Imgur; Pinterest

Articolul urmator Are 99 de ani dar s-a întors, de la 86 de ani, pe băncile școlii! Bătrâna vrea să aibă cariera visată în una dintre cele mai grele meserii din lume

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.