Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

A fost declarat cel mai sexy medic în viață! Ești de acord?

Alexa Galgau

Vizitele la medic nu au fost niciodată mai plăcute, cel puțin pentru un grup de doamne care au norocul de a putea merge la control la cel mai sexy medic din lume. Bolnave sau nu, ne imaginăm că pacientele tânărului care a fost declarat cel mai arătos cadru medical din lume sunt infinit mai atente la sănătatea lor și merg adesea chiar și la controale pentru dureri...imaginare. De altfel, nu le putem judeca prea aspru, pentru că nu există femeie pe lume care să nu își dorească să fie examinată de un bărbat atât de frumos precum Mihail Varșavski. Deși, dacă ar fi nevoie să asculte cu stetoscopul, el ar constata cu surprindere (sau nu) că toate pacientele sale suferă de palpitații!

Iată cum arată și care este povestea medicului sexy care a strâns milioane de urmăritori pe Instagram și care probabil are o coadă lungă de paciente la ușa cabinetului în fiecare zi!

Medicul cel mai sexy din lume

Mihail Varșavski este un medic rus de 26 de ani care a ajuns o celebritate pe Instagram, unde are în prezent 2 milioane de urmăritori. Nici nu este de mirare, pentru că se apropie "periculos" de mult de idealul de frumusețe masculină: are un chip aproape perfect simetric și trăsături de mascul alfa, un păr minunat și un corp care ar face inima oricărei femei să sară peste o bătaie. Cât despre zâmbet...ei bine, te lăsăm pe tine să îl evaluezi!

 

A photo posted by Dr. Mike (@doctor.mike) on

 

 

A photo posted by Dr. Mike (@doctor.mike) on

Acest Adonis al lumii medicale și-a deschis contul de Instagram acum trei ani, însă nu pentru că ar fi vrut să arate lumii că medicii sexy există doar în seriale si filme, ci pentru a ilustra viața de tânăr rezident și tot ce implică aceasta. Un demers admirabil, însă privirile au fost imediat furate de chipul lui și tot mai multe femei au început să îi urmărească profilul, nu neapărat din dorința de a descoperi culisele lumii medicale.

 

A photo posted by Dr. Mike (@doctor.mike) on

Tânărul medic sexy mai voia să arate lumii că meseria lui înseamnă mult mai mult decât a avea un scris urât și a purta un stetoscop. Mihail a fost mereu interesat de o mulțime de alte lucruri, precum sportul, călătoria sau chiar moda. Deși viața de medic nu este una ușoară și presupune multe sacrificii legate de timp, aceasta nu înseamnă că medicii trebuie să renunțe la hobby-uri - cel puțin, acesta era mesajul lui Mihail.

 

A photo posted by Dr. Mike (@doctor.mike) on

Nu a durat mult,  însă, și tânărul a devenit o celebritate în mediul online, mai ales după ce a fost desemnat de revista People ca fiind cel mai sexy medic în viață. Anul trecut, a deschis o fundație și a început o relație cu Miss Univers, deci se poate spune că existența lui a intrat pe o pantă ascendentă într-un timp foarte scurt. Din fericire, el a rămas cu picioarele pe pământ și s-a adaptat situației într-un mod admirabil, sporindu-ne convingerea că este bărbatul perfect!

 

A photo posted by Dr. Mike (@doctor.mike) on

Mihail este de părere că faima pe care a căpătat-o este o foarte bună oportunitate pentru el de a schimba părerile stereotipice care s-au format în legătură cu medicii. Datorită notorietății, el poate să țină discursuri legate de sănătate la instituții publice și are o influență puternică mai ales în școli, ceea ce este remarcabil, având în vedere că tinerii în general nu sunt preocupați de astfel de aspecte. Pe de altă parte, orice subiect medical pare mult mai interesant dacă este explicat de un tânăr frumos și plin de succes decât de un bătrân pedant, nu?

Chiar dacă Mikhail este cel mai sexy medic din lume, faima nu i s-a urcat la cap și el încearcă din răsputeri să folosească celebritatea pentru a schimba lumea în bine, oricât de puțin. Datorită acestei atitudini, credem că merită tot respectul nostru, pentru că, dincolo de faptul că s-a născut cu un chip frumos, se pare că are și un suflet frumos.

Ce părere ai: este sau nu cel mai sexy medic din lume?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.8 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!