Acestea sunt cele trei zodii care conduc lumea! Tu te numeri printre ele?

Marţi, 31.05.2016
de Andreea Baluteanu

Eşti convinsă că deţii toate calităţile necesare pentru a te număra printre personalităţile marcante ale omenirii ori, din contră, nu reuşeşti să îţi dai seama dacă ţi s-ar potrivi sau nu o poziţie de conducere? Avem acum rezultatele unui studiu care ne dezvăluie semnele astrologice cu profil de lideri!

Descoperă zodiile care numără cei mai mulţi conducători de stat la nivel mondial! Tu te numeri printre aceşti lideri înnăscuţi?

Scorpionul, Leul şi Săgetătorul: cele trei zodii care conduc lumea

Site-ul Dadaviz a venit cu o idee ingenioasă: aceea de a realiza un studiu asupra conducătorilor lumii actuale şi de a face corelaţia cu semnul zodiacal în care aceştia s-au născut. Care a fost concluzia lor? Primele trei zodii care se află la cârma lumii sunt Scorpionul, Leul şi Săgetătorul!

Scorpionul – lider în 22 de state

Puternic şi ambiţios, Scorpionul este cu adevărat un lider înnăscut, iar acum şi-a văzut recunoscută public această calitate! Scorpionii beneficiază de recunoaştere, graţie caracterului lor puternic, hotărât, dar şi a intuiţiei şi a sensibilităţii pe care le-o imprimă apa, elementul lor caracteristic. Printre ţările care s-au supus unui conducător în zodia Scorpion se numără Andorra, Australia, Croaţia, Republica Dominicană, Iranul, Lituania, Vietnamul și Republica Populară Democrată Coreeană (Coreea de Nord).

 

A photo posted by Hillary Clinton (@hillaryclinton) on

Scorpionii sunt lideri aleşi (sau impuşi) în 22 de ţări, ceea ce îi transformă în cele mai puternice semne ale zodiacului. Însă nu ne putem abţine să remarcăm că aceste zodii predomină în state aflate în curs de dezvoltare, acolo unde voinţa şi caracterul lor uneori ascuns şi încăpăţânat sunt imbatabile!

Lucrurile pot evolua şi mai tare în favoarea acestei zodii norocoase după alegerile prezidenţiale din Statele Unite, atunci când Hillary Clinton, una dintre nativele tipice Scorpion, are şanse mari să devină prima femeie Preşedinte din istoria Americii.

Leul - lider în 18 state

Nu prea departe de „înaintaşul” din zodia Scorpion, Leul este semnul zodiacal care şi-a „impus” supremaţia în 18 state ale lumii. Nici nu e de mirare! Personalitatea efervescentă și strălucitoare a acestui favorit al sorţii nu îl putea închina decât unui destin celebru. Entuziast şi generos, acest nativ poate constitui un lider perfect, pe care poporul său îl va urma atras ca de un magnet, dar tendinţele dominante şi aroganţa pe care o manifestă uneori îi pot atrage dezaprobarea celor care l-au ales.

Printre statele care au numit sau primit un lider Leu în fruntea lor se numără SUA, Algeria, Bahamas, Columbia, Franţa, Grecia, Noua Zeelandă, Portugalia şi Uzbekistan.

 

A photo posted by Barack Obama (@barackobama) on

Unul dintre cei mai faimoşi conducători în zodia Leu este, fireşte, Barack Obama, Preşedintele Statelor Unite ale Americii. Atunci când împart acelaşi profil astrologic cu cel mai puternic bărbat de pe Pământ, nici nu e de mirare că Leii au „lipici” la posturile de conducere!

Săgetătorul – lider în 18 state

Semnele de foc s-au situat la egalitate pe poziţiile a doua şi a treia ale clasamentului zodiilor care menţin supremaţia în lume. La fel ca Leul, Săgetătorul are o personalitate strălucitoare, care nu îl lasă să treacă nevăzut prin lume. Nativul tipic este idealist, iubeşte libertatea, adoră să filosofeze şi ale idealuri generoase, măreţe, fără a ezita să se pună în fruntea celorlalţi pentru a le îndeplini dezideratele! Cauţi deja candidaţii la alegerile locale din zodia Săgetător, pentru a vota cu ei la următorul scrutin? Află că Săgetătorul are şi contestatari, care îl critică pentru optimismul exagerat şi pentru naivitatea sa.

Printre cele 18 state care au în frunte un Săgetător se numără Belgia, Brazilia, Danemarca, Moldova, Polonia şi Venezuela: regăsim de această dată un număr mai mare de ţări europene, democraţii care îşi aleg liderul în deplină cunoştinţă de cauză (sperăm noi). Felicitări Săgetătorului!

Această zodie norocoasă a fost numită şi cea mai frumoasă din tot zodiacul: se pare că şi-a atras toţi sorţii norocoşi de partea sa! Printre nativii cei mai iubiţi se numără şi Winston Churchill, omul politic care s-a opus din toate puterile dominaţiei lui Hitler şi care a avut un rol esenţial în sfârşitul dictaturii naziste!

Pe următoarele locuri în topul zodiilor cu poziţii de putere la nivel mondial se numără Gemenii (17 ţări), Racul (16 state), Berbecul (15 state), Peştii (15 state), Vărsătorul (14 state), Capricornul (14 state), Taurul (13 state), Balanţa (13 state) şi Fecioara (12 state).

„Situaţia naţională” te frământă? Află că Preşedintele României, Klaus Iohannis, este născut în zodia Gemeni, pe locul patru în topul celor mai puternice semne astrologice.

Tu te-ai născut într-una dintre zodiile care domină lumea? Ce părere ai despre acest studiu?

Surse foto: Instagram, Splashnews

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (59)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!