Nu Skin

Află când vei muri, în funcție de zodie!

Victoria Dragan

Moartea ne înspăimântă, dar în același timp ne stârnește curiozitatea așa cum puține lucruri reușesc să o facă. Credem că nu există om care să nu se întrebe măcar o dată în viață cum va muri și în ce moment. Nu este ușor să găsești un răspuns la aceste întrebări, însă astrele pot oferi informații prețioase.

Află când vei muri, în funcție de semnul zodiacal sub influența căruia te-ai născut!

Află când vei muri: ce stă scris în astre

Berbec

Nativii acestei zodii au o viață intensă, dar cam scurtă. Ei nu au prea multe șanse să se numere printre oamenii care se vor bucura de pensie la bătrânețe, având în vedere că nu vor prinde etatea de 45. Însă, spre deosebire de alte zodii, lor nu le pare rău că nu vor trăi mai mult, ci se vor bucura de fiecare clipă cu intensitate.

Taur

Taurii duc un stil de viață sănătos, astfel că viața lor va fi una lungă și lipsită de probleme de sănătate. Ei vor muri de bătrânețe, în patul lor. Se vor număra printre acei oameni care sunt invidiați că ating vârste mari. Dacă ești născută în zodia Taur, nu ar trebui să te mire dacă vei muri după 80 de ani. Chiar dacă ți se par mulți, mai important este să nu îi lași să treacă pe lângă tine.

Gemeni

Dacă vrei să afli când vei muri în funcție de zodie, descoperă că Gemenii nu se numără nici printre cei care își iau rămas bun de la suflet în tinerețe, dar nici printre cei care ajung la o vârstă respectabilă. Se vor bucura că vor avea timp să se bucure de viață măcar 50-60 de ani, timp în care vor gusta din plin plăcerile vieții. Lor nu le este frică de moarte, ci se distrează și petrec clipe de calitate alături de cei dragi.

Rac

Racii nu se pot bucura de o viață prea lungă. Din cauza sensibilității ridicate de care dau dovadă, mulți dintre ei vor fi tentați de-a lungul vieții să își curme zilele. Totul depinde de cât de ușor vor reuși să treacă peste dezamăgirile vieții, însă mulți dintre nativi sunt predispuși să moară până în 30 de ani.

Leu

Află când vei muri dacă ești născută în această zodie! Leii se cred nemuritori, însă nu au ei un noroc atât de mare. Într-adevăr, se vor bucura de o viață mai lungă față de alte persoane, însă nu vor depăși vârsta de 75 de ani. Nu au de ce să se plângă în acest sens pentru că vor duce o viață îndestulată, fără lipsuri.

Fecioară

Fecioarele nu vor muri pentru că se vor îmbolnăvi de tot felul de afecțiuni ori pentru că vor avea parte de un accident necruțător, ci din cauza stresului. Având în vedere că ele trăiesc mereu cu neliniștea că se poate întâmpla ceva, nu vor avea timp să se bucure prea mult de viață. Din nefericire, se vor stinge din viață între 35 și 40 de ani.

Balanță

Nici Balanțele nu se pot bucura de o viață prea lungă. Singura lor vină este că se vor afla într-un loc și un moment nepotrivite. Ele vor muri în jurul vârstei de 45 de ani din cauza unui accident. Totuși, dacă vor fi prevăzătoare, s-ar putea să scape la limită. Depinde de cât de puternic este instinctul lor.

Scorpion

Scorpionii își doresc atât de mult să se bucure de pensie, încât li se va oferi această ocazie un an ori doi. Din păcate, vor pleca cu multe regrete de pe această lume, multe dintre ele adunate încă din tinerețe. Ele nu vor face altceva decât să le grăbească sfârșitul.

Săgetător

Cei mai energici nativi ai horoscopului nu vor avea o viață prea lungă. Firea lor aventurieră îi va conduce spre multe pericole. Poate că vor scăpa cu bine din unele, dar cu siguranță va fi unul care le va pune capac. Ei se vor stinge din viață până în 33 de ani. Numai dacă reușesc să se așeze la casa lor vor avea șansa să mai trăiască măcar câțiva ani în plus.

Capricorn

Capricornii se numără printre acei bătrâni înțelepți pe care ți-i dorești prin preajmă. Ei pot atinge chiar vârsta de 95 ori de 100 de ani. Dar, pentru a se bucura de această onoare, trebuie să învețe că munca nu este totul pe pământ. Mai au nevoie și de relaxare din când în când.

Vărsător

Dacă ești curioasă ce sfârșit vei avea, află când vei muri în funcție de zodia ta. Vărsătorii nu vor avea ocazia să moară de bătrânețe, ci din neatenție. Sunt atât de aerieni câteodată, încât trec de multe ori pe lângă moarte. Vor scăpa de câteva ori la limită, dar, până la urmă, coasa ei tot le va veni de hac. Din păcate, nativii vor muri în jurul vârstei de 37 de ani.

Pești

Decepțiile sunt cele care le vor măcina sufletul nativilor născuți în zodia Pești. În funcție de cât de puternici sunt din punct de vedere sufletește, ei pot ajunge până la vârsta de 40 de ani. Este evident că cei mai slabi dintre ei se vor consuma atât de mult, încât nu vor prinde nici măcar vârsta de 35 de ani.

Acum că ai aflat când vei muri, în funcție de zodia ta, și care va fi motivul care te va conduce spre sfârșit, poate că vei încerca să schimbi ceva în stilul tău de viață. Totuși, indiferent la ce vârstă vei deceda, important este să te bucuri de fiecare clipă pe care o petreci pe pământ.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.7 (68)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!