Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Află care sunt zilele cu ghinion din această toamnă!

Victoria Dragan

Chiar dacă nu crezi în mod special în noroc ori în ghinion, tot le mai iei în considerare atunci când nimic nu pare să îți meargă bine într-o anumită zi. Oricât ai încerca să ieși la capăt, parcă ghinioanele îți răsar la fiecare pas. Ce bine ar fi dacă ai ști din timp în ce zile vei avea parte de neplăceri! Venim în sprijinul tău în această toamnă și îți spunem care sunt cele mai ghinioniste zile ale acestui anotimp.

Iată care sunt datele în care trebuie să ai mare grijă la ceea ce faci! Nu întreprinde nimic important și fii cu ochii în patru!

În ce zile se ascunde ghinionul în toamna 2016?

13 septembrie

13 septembrie cade în acest an fix într-o zi de marți, așa că trebuie să fii mai atentă decât de obicei. Fie că ești superstițioasă ori nu, este imposibil să nu te gândești cu teamă la ea. Despre ziua de marți oricum se spune că vine cu trei ceasuri rele, iar efectul ghinionului va fi și mai puternic.

numarul 13

De ce este considerată marți 13 o zi cu ghinion? Ei bine, de ea se leagă multe evenimente nefaste încă din cele mai vechi timpuri, astfel că dovezile nu pot fi contestate. Spre exemplu, Diavolul apare pentru prima dată la capitolul 13 al Apocalipsei, în Biblie. Legat de ziua de marți, se pare că Adam a mușcat din fructul oprit într-o astfel de zi.

17 octombrie

O altă zi cu ghinion în care trebuie să ai grijă în toamna 2016 este 17 octombrie, care pică luni. Ca să înțelegi mai bine semnificația acestei zile, află că, pentru italieni, data de 17, în special dacă este vinerea, poate aduce o mare nenorocire. Superstiția are rădăcini în civilizația romană și este strâns legată de simbolurile grafice.

17 se scrie XVII în sistemul de numerotare roman, reprezentând anagrama lui ”VIXI”, termen care în latină are sensul de ”viața mea s-a terminat”, conform funtrivia.com. Așadar, ai grijă la accidente. Fii mai prudentă dacă pleci la drum într-o zi de 17!

femeie trista

4 noiembrie

Ultima zi a toamnei te întâmpină cu evenimente nefaste încă de la început. Este important să nu îți faci planuri importante în acea zi pentru că sunt mari șanse ca ele să îți iasă exact pe dos. Amână treburile pe care le-ai fixat pentru 4 noiembrie (care, apropo, cade într-o vineri) și te vei scuti de multe neplăceri în viața ta.

Știai că în China numărul 4 stârnește teamă atât de mult încât unii constructori de clădiri refuză să adauge acest etaj? În unele cazuri cifra patru nu este folosită nici pentru numerotarea ușilor, nici pentru înmatricularea mașinilor. Problema provine de la faptul că pronunția cifrei patru, în chineză, este similiară cu cea a cuvântului ”moarte”.

Acum că ai aflat în ce zile ești predispusă să ai parte de ghinion în această toamnă, fii atentă la tot ceea ce faci. Nu îți asuma riscuri și nu îți face planuri importante, altfel te poți confrunta cu multe neplăceri.

Află și care este cea mai ghinionistă zodie în această toamnă!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!