Nu Skin

Află cum îți va afecta viața Super Luna Plină în Gemeni din această seară

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Super Luna Plină sau perigeu-syzygy descrie momentul când Luna se află cel mai aproape de Pământ, atât de aproape încât ea pare cu 7% mai mare decât este în mod normal. În acestă noapte, luna va lumina cerul, aducând în același timp schimbări de energie. Este cunoscut faptul că oamenii și animalele acționează ciudat atunci când sunt influențați de Luna Plină. Cu sute de ani în urmă, toată lumea știa că această fază a lunii afectează comportamentul și mințile oamenilor, făcându-i să acționeze ca niște... lunatici.

O serie de schimbări interesante vor avea loc în această lună, afectându-ne pe fiecare dintre noi într-un fel sau altul. Nu putem pur și simplu să ignorăm puterea lunii, ci trebuie să folosim aceste vibrații benefice pentru a schimba în mod pozitiv anumite aspecte ale vieții noastre.

Luna Plină care va avea loc în noaptea de 13 spre 14 decembrie este în Gemeni, ceea ce înseamnă că va aduce un tip de energie activă, expresivă, înțeleaptă. Cele două tipuri de personalități pe care Gemenii le au vor izvorî un tip de energie care va duce la schimbări importante. Gemenii sunt cunoscuți pentru o serie de calități puternice, iar modelându-ne după ei, nu facem nimic altceva decât să atragem energia pozitivă a Lunii Pline.

Iată cum poți beneficia de energia lunii 

Comunică

Toate zonele comunicării vor fi influențate în zilele de înainte de Luna Plină și după aceasta. Dacă ai așteptat un moment oportun pentru a avea o conversație importantă, acesta este momentul! Fie că este vorba despre familie, afaceri sau iubire, cu luna plină în Gemeni, abilitățile tale de comunicare vor fi puternic dezvoltate.

Fii înțelept

Nu doar prin ceea ce faci, dar și prin ceea ce spui. Deoarece te poți angaja în numeroase discuții în această perioadă, acestea ar putea să se încheie urât. Încearcă să eviți să intri în discuții contradictorii sau să te cerți. De asemenea, încearcă să nu bârfești, pentru că, deși nu vei vrea să te pui într-o situație neplăcută, sigur se va întâmpla asta. Karma este reală, așa că tratează-i pe ceilalți cu respect. Fii înțelept!

Fii pozitiv

Încearcă să menții un echilibru personal, având o atitudine pozitivă și grijulie. Gemenii sunt cunoscuți pentru natura lor duală, ceea ce se potrivește de minune cu oamenii care au două fețe. Tu încearcă să rămâi onest și consecvent în ceea ce faci și spui, iar rezultatele vor fi pe măsură.

Exprimă-te

Atenție! Comunicarea nu este doar verbală. Lasă-ți acțiunile, comportamentul și stilul să vorbească pentru tine. Orice ai face, nu fi arogant sau agresiv în ceea ce faci. Uneori, indiciul cel mai subtil poate avea cel mai puternic impact. Dacă vrei ca acțiunea ta să facă diferența, analizează bine situația înainte de a lua o decizie.

Asta este tot! Această Super Lună Plină în Gemeni va scoate la iveală cea mai bună parte pe care nativii din această zodie ne-o pot oferi. Dacă reușești să te conectezi cu energia de care vei fi înconjurat, atunci curiozitatea, pozitivitatea și toate aspectele sociale vor fi îmbunătățite. Sfatul nostru este să te relaxezi și să lași energiile să își facă treaba.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (14)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta