Afla ce spun degetele de la picioare despre tine!

Miercuri, 30.03.2016
de Alexa Galgau

Ghicitul in palma nu mai e o noutate pentru nimeni si se practica de secole, poate chiar de milenii. Se pare ca trasaturile noastre fizice vorbesc despre noi mai mult decat am crede. Astfel, ochii iti pot da in vileag personalitatea, la fel si culoarea parului, forma nasului, a mainilor sau a degetelor de la picioare. Despre legatura dintre aspectul picioarelor si felul tau de a fi vom vorbi astazi.

Afla ce spun degetele de la picioare despre tine!

Degetele de la picioare iti dezvaluie personalitatea

1. Piciorul roman: acesta este cel mai comun tip de picior, avand degetele proportionate si drepte, iar cel mare este si cel mai lung. Persoanele care au acest tip de picior sunt foarte sociabile si deschise. Ele au o carisma aparte si stiu sa atraga oamenii de partea lor, iar din acest motiv li se potrivesc meseriile in care au de-a face cu multi oameni.  

2. Piciorul patrat: atunci cand toate degetele de la picioare sunt aliniate si au aceeasi lungime, se spune ca piciorul este patrat. Persoanele cu aceasta trasatura sunt foarte calme si calculate, luand intotdeauna deciziile cele mai intelepte. Totodata, sunt oameni pragmatici si responsabili, pe care te poti baza intotdeauna.   

3. Piciorul grecesc: trasatura definitorie a acestei forme a piciorului este faptul ca al doilea deget este mai lung decat cel mare. Oamenii care au picior grecesc sunt plini de energie si foarte activi. Ei nu isi pierd motivatia niciodata, indiferent cate obstacole li se pun in cale. Multi atleti si artisti au degetele de la picioare astfel, fiind adesea o trasatura a oamenilor de succes. 

4. Piciorul cu degete pe diagonala: de obicei, aceste picioare par foarte suple, pentru ca degetele sunt lipite unul de celalalt si formeaza o linie diagonala de la degetul mare pana la cel mic. Oamenii cu aceasta trasatura sunt secretosi si nu suporta sa le fie incalcata intimitatea. Uneori sunt foarte impulsivi si isi schimba dispozitia de la un moment la altul. 

5. Piciorul cu degetul mic intr-o parte: in mod normal, degetul mic este drept si pozitionat pe aceeasi linie orizontala cu celelalte degete. La acest tip de picior, degetul mic este pozitionat mult mai in lateral si mai jos decat restul degetelor. Persoanele care au un astfel de picior sunt rebele si neconventionale si nu suporta sa li se impuna reguli. Fac totul cu originalitate si au o creativitate iesita din comun, insa uneori au tendinta de a exagera cu spiritul rebel.   

6. Piciorul cu un spatiu intre degetul al doilea si al treilea: foarte rar vei intalni acest tip de picior. Se pare ca oamenii la care exista o distanta intre aceste doua degete reusesc sa se detaseze foarte usor si sa isi separe viata profesionala de cea personala. Pentru ei nu este deloc greu sa se concentreze pe ce au de facut pe moment, chiar daca au probleme mari in viata de zi cu zi.   

Tu stiai ca degetele de la picioare pot dezvalui atat de multe lucruri despre personalitatea ta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.8 (8)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!