Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Alertă mondială! A apărut lista cu telefoanele care emit cele mai multe radiații

Ana Munteanu

Spune-ne ce telefon ai ca să îți spunem la ce pericol te expui! Bundesamt für Strahlenschutz - Oficiul federal german pentru protecție împotriva radiațiilor – a emis recent un top al modelelor de telefoane aflate în prezent la vânzare în întreaga lume care emit cea mai mare cantitate de radiații. Datele sunt calculate în "wați pe kilogram", iar scorurile mai mici înseamnă emisia de radiații mai mică de la smartphone.

Raportul emis reprezintă o veste tare proastă pentru Xiaomi și OnePlus, deoarece patru dintre telefoanele lor emit radiația maximă, ocupând primele 5 poziții. Astfel, pe locul I în topul celor mai periculoase telefoane se află Xiaomi Mi A1, emițând 1,75 W/kg, urmat îndeaproape de OnePlus 5T – 1,68 W/kg – pe locul al II-lea și Xiaomi Mi Max 3 – 1,58 W/kg – pe cel de-al treilea loc. Poziția a patra este ocupată de cel mai nou smartphone OnePlus, modelul 6T, care emite 1,55 W/kg.

Google Pixel 3XL nu stă cu mult mai bine, înregistrând 1,39 wați pe kilogram de radiații, în timp ce OnePlus 6 a înregistrat 1,33 pe graficul de radiații și Xiaomi Redmi Note 5 înregistrat 1,29 wați pe kilogram de radiație. În ceea ce privește iPhone-urile, cel mai rău stă iPhone 7 (1,38 wați pe kilogram de radiație), în timp ce iPhone-urile mai noi, iPhone XR (0,99), iPhone XS (0,99), iPhone XS Max (0.99) iPhone X (0.92) stau mult mai bine.

Telefoanele Samsung se prezintă foarte bine în diagramele de radiații, iar Galaxy 8 Note înregistrează cele mai mici scoruri ale tuturor smartphone-urile comercializate în 2019 - 0,17 wați pe kilogram de radiație. Samsung Galaxy A8 (0.24 W/kg.), Samsung Galaxy S8 + (0.26 W/kg.) și Samsung Galaxy S9 + (0.29 W/kg.) sunt printre telefoanele care emit cea mai mică radiație.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.9 (11)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!