Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Şapte lucruri pe care să nu le spui prin sms

Redactor Andreea Baluteanu
Veşti proaste

Veşti proaste

Nu eşti singura care urăşte să dea veşti proaste! Şi noi dăm din colţ în colţ atunci când trebuie să informăm pe cineva drag despre un lucru care îi va cauza neplăcere, dar nu este o soluţie să te refugiezi sub pavăza protectoare a sms-ului. Poate că tu nu va trebui să ai de-a face cu tristeţea sau furia omului pe care trebuie să îl înştiinţezi, dar imaginează-ţi expresia sa atunci când va afla printr-un sms aparent nevinovat o veste care îi va răscoli viaţa!

Comunicarea prin intermediul smartphone-ului, prin sms sau prin reţelele de socializare tinde să înlocuiască, din păcate, cuvintele șoptite cu dragoste (sau aruncate cu furie) faţă în faţă. Suntem tot mai dependenţi de telefonul nostru mult iubit şi ajungem să îi împărtăşim detalii intime, sentimente şi emoţii pe care ar trebui să le ţinem doar pentru noi (şi pentru destinatarii lor).

Există unele lucruri pe care ar trebui să eviţi să le comunici prin sms! Noi am alcătuit o listă a informaţiilor pe care nu e cazul să le divulgi printr-un mesaj scris, oricât de tare te-ar arde degetele să le dezvălui cât mai repede!

Lasă jena, nerăbdarea sau pur şi simplu comoditatea deoparte şi nu mai spune aceste lucruri decât prin viu grai de acum încolo!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!