Au fost interzise manelele. Iată de când nu mai ai voie să asculți acest gen de muzică

Au fost interzise manelele. Iată de când nu mai ai voie să asculți acest gen de muzică

Cristina Gherghina

Vești nu tocmai bune pentru iubitorii de manele! Potrivit unei note interne semnate de Nicolae Robu, primarul Timișoarei, ascultatul de manele este absolut interzis pe domeniul public al orașului. De asemenea, a fost interzisă și folosirea grătarelor și a proțapurilor. Această decizie a fost luată din cauza unor "lucruri neavenite” petrecute în Timișoara.

florin salam

Sursă foto: IMGUR

„Având în vedere unele lucruri neavenite, petrecute în oraşul nostru la diverse evenimente, se interzice interpretarea/difuzarea de manele pe domeniul public al municipiului Timişoara, în aer liber, precum şi practica anunţării de dedicaţii, indiferent cine şi pentru cine le solicită. Se interzice folosirea pe domeniul public al Municipiului Timişoara, în aer liber, a grătarelor, proţapurilor şi altor ustensile de gătit cu foc deschis, generatoare de fum şi degajatoare de mirosuri de bucătărie de intensităţi deranjante”, se arată în nota internă adresată Societății Piețe SA, Biroului Autorizare Activități Comerciale, Biroului Organizare Evenimente și Poliției Locale.

Conform edilului, cei care nu vor respecta acest ordin vor fi sancționați drastic, chiar și cei cu funcții de conducere.

Se pare că această decizie a fost luată în urma numeroaselor fillmulețe de pe rețelele de socializare în care se pot auzi manele și dedicații, făcute chiar și edilului Timișoarei, la târgul din Piața Traian al Societății de Piețe, condusă de fostul său consilier Ionuț Nasleu, potrivit Opinia Timișoarei

Surse foto: Istock; Imgur

Articolul urmator
13 greșeli pe care experții insistă să nu le mai facem niciodată
13 greșeli pe care experții insistă să nu le mai facem niciodată
Cu ce vedeta din muzica te identifici?
Incepe quiz
Cu ce vedeta din muzica te identifici?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.