Băiatul care a prezis pandemia de coronavirus avertizează omenirea: urmează o tragedie si mai mare!

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

La prima vedere, Abhigya Anand pare doar un băiețel. În realitate, este un super-geniu, care la vârsta de doar șapte ani stăpânea una dintre cele mai vechi limbi ale omerinii, sanscrita, și care s-a înscris la cursuri de astrologie la doar 10 ani.

Totuși, cartea vieții sale sa are și o pagină tristă. Abhigya Anand, acum în vârstă de 14 ani, a devenit rapid un elev de top din casa sa, iar indianul este cea mai tânără persoană care a studiat Vastu Shastra, o doctrină culturală veche, în limba Hindu, care analizează cum natura afectează construcțiile omenești.

Totodată, el este licențiat și în Microbiologie Ayurvedică. Până aici, pare că setea lui de cunoaștere doar l-a ajutat pe drumul său, însă adolescentul a fost batjocorit de multe ori de către colegii săi de clasă, pentru că le era superior din punct de vedere intelectual, iar profesorii săi chiar îl ignorau în timpul orelor de curs.

A prezis pandemia de Covid-19

Indianul are o capacitate extraordinară de a se concentra, fapt ce i-a atras interesul către astrologie și studierea amenințărilor asupra lumii. În luna mai a acestui an, un video în care el a prezis pandemia de coronavirus, lansat în august 2019, a devenit cunoscut la nivel global. El a spus că între lunile noiembrie 2019 și aprilie 2020 se va petrece o mare tragedie pe planeta Pământ. Previziunea inițială a lui Anand s-a dovedit a fi corectă în cazul pandemiei de Covid-19, dar el a mai spus că pe data de 29 mai numărul cazurilor de coronavirus va scădea treptat și previziunea sa este că virusul va fi complet eradicat până la 5 septembrie 2020. Lucru care nu s-a întâmplat.

Conform unei declarații recente ale băiatului care a prezis coronavirusului, o altă epidemie va izbucni în jurul datei de 20 decembrie 2020, alături de alte dezastre ar fi mai grave, ce vor dura până în martie 2021. Tânărul astrolog explică faptul că planetele Saturn și Jupiter vor fi "complet aliniate" în acea zi.

Abhigya Anand, astrolog cunoscut la nivel global, spune că efectele acestei conjuncții vor provoca "multe boli, distrugere și, eventual, foamete", în rândul populației, deoarece fermierilor le va fi foarte greu să recolteze.

Ce prezice Abhigya Anand pentru ultima parte a lui 2020 și anul 2021

  • Următoarea epidemie va fi cu adevărat majoră, va începe pe data de 20 decembrie 2020, când planetele Saturn și Jupiter se vor afla în conjuncție.
  • Începând cu octombrie 2020, Jupiter intră din nou în zodia Capricornului, ceea ce înseamnă că planeta va fi pregătită pentru o altă "luptă" cu Saturn.
    Această conjuncție va provoca, de asemenea, boli și distrugeri și, eventual, chiar foamete, deoarece fermierilor nu li se va permite să își recolteze alimentele, dacă economia agriculturii nu este stabilită de acum.
  • Imunitatea noastră trebuie crescută prin consumul de produse organice, dar și a turmericului și a plantei Aloe Vera.
  • Va fi o eclipsă la începutul lunii iunie, de Lună penumbrală, apoi vom avea o  altă eclipsă, de data aceasta de Soare, pe 21 iunie, ce ne va da șansa să observăm detalii despre cum putem salva omenirea.
  • Economia țărilor va avea mult se suferit, dar va de semne de îmbunătățire în noiembrie 2021. 

Este semnificativ să menționăm că, mulți experți susțin că mișcarea planetelor din sistemul nostru solar nu are niciun impact asupra vieților de pe planeta Pământ, cu excepția uneia gravitaționale, care ar fi total neobservată, fără echipamente de măsurare avansate.

Surse foto: Captura YouTube

Articolul urmator Cinci mari evenimente pe care Baba Vanga le-a prezis pentru anul 2023

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.