Bărbatul care te iubește nu pleacă niciodată și nici nu se rătăcește în drum spre casă

Bărbatul care te iubește nu pleacă niciodată și nici nu se rătăcește în drum spre casă

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

O relație care se sfârșește ne lasă totdeauna un gust amar și sentimentul că nu există dragoste adevărată, ci numai legături temporare, care aduc, în final, doar dezamăgire. Toată mitologia iubirii, cu sufletul pereche, dragostea veșnică și jumătatea perfectă, începe să se destrame.  În nopțile care urmează despărțirii, te copleșesc regretele și te gândești la ce ar fi putut să fie, la faptul că nu ai dat suficiente șanse și că nu ai depus toate eforturile, pentru a-ți salva relația. Te aștepți ca și el, fostul iubit, să simtă asta și speri să primești un telefon în miez de noapte sau să-ți iasă în cale, spunându-ți cu toată inima: ”Haide să o luăm de la capăt!”

pereche

Dar, de cele mai multe ori, nu se întâmplă asta, ci el îți spune, atunci când pleacă ”Asta este, s-a sfârșit între noi!”. Iar tu te întrebi unde ai greșit și îți faci zeci de reproșuri, în singurătate.

Dar este vremea ca această auto-învinovățire să se oprească. Pentru că realitatea este că un bărbat care te iubește cu adevărat, care îți este menit de Univers, nu pleacă niciodată. Nici nu se rătăcește în drum spre casă și uită să mai vină. Nici nu te lasă singură perioade lungi și trece doar, din când în când, prin viața ta, să se bucure numai de plăcere.

Un bărbat care te iubește caută soluții împreună cu tine

Dacă există dragoste, poate să se sfărâme în jor tot Universul, pentru că bărbatul care îți este destinat nu va pleca. Se va zbate, va pune întrebări, va căuta soluții, va încerca să readucă lucrurile pe făgașul lor normal. Va reîncepe să construiască, împreună cu tine, edificiul iubirii voastre, chiar dacă trebuie să pornească de la temelie. Cel care te iubește cu adevărat o face pentru toată viața. Nu pentru câteva luni sau pentru câțiva ani, ci pentru totdeauna. Fiindcă adevărata iubire nu poate fi degradată de timp, nici nu se supune vicisitudinilor vieții.

Iubirea adevărată nu are vârstă. Cel care ți-a dăruit dragostea lui te iubește în întregime, indiferent că înfățișarea ta se schimbă, că ești tristă sau că îmbătrânești. Îți este alături în toate momentele fericite, dar și în cele de suferință. Poate că nu este perfect, dar este mereu acolo pentru tine.

Bărbatul care te iubește crede în relația voastră

Pentru el, nu contează piedicile care apar în calea iubirii voastre. Nu va ține cont de dezaprobarea familiei, îți va accepta trecutul și va lucra alături de tine să construiască viitorul. Îți va îmbrățișa pasiunile și nu se va teme de capriciile și stările tale proaste. Toate acestea sunt lucruri firești, când  bărbatul de lângă tine crede în dragostea voastră.

Bărbatul care te iubește, te protejează

 Va fi pentru tine iubit și părinte, dacă este nevoie, îți va dărui afecțiune, dar te va și proteja în același timp.  Va avea grijă de tine când nu îți este bine și te va sâcâi tot timpul să te păzești mai mult, pentru că nu suportă ideea că ți s-ar putea întâmpla ceva. Bărbatul care te iubește va fi gata întotdeauna să sacrifice orice pentru tine.

fericire

Bărbatul care te iubește nu te poate vedea suferind

Chiar dacă aveți și zile proaste, un bărbat care te iubește cu adevărat nu poate suporta să te vadă îndurerată și va face tot posibilul să te împace. Dacă te îndepărtezi, pentru că te simți rănită, cel ales va veni întotdeauna după tine, pentru că nu poate trăi fără tine. El nu va lăsa niciodată mânia să-i întunece complet dragostea.

Bărbatul care te iubește îți alină supărarea

Chiar dacă sunteți la cuțite, bărbatul care te iubește nu te poate lăsa neîmpăcată o noapte întreagă. Va prefera să-și calce pe inimă și să-și ceară iertare, chiar dacă nu a greșit, decât să te știe tristă. Poate că sunt și excepții, dar, în general, bărbatul care îți este destinat va veni să te sărute de noapte bună, oricât ați fi de supărați unul pe celălalt.

Bărbatul care te iubește nu se rătăcește în drum spre casă

El nu poate fi cu adevărat ispitit de o altă femeie, oricât ar fi de extraordinară. Orice relație are geloziile și încercările ei, pentru că sunt multe persoane din afara legăturii voastre care vă pun la încercare, vă strecoară aluzii sau zvonuri, pentru a vă face rău. Și sunt tentații la tot pasul, iar cineva ar putea încerca să-l seducă pe partenerul tău. Dar, dacă este cu adevărat al tău, va rămâne credincios, așa cum o vei face și tu pentru el.

Te vei simți încrezătoare că dragostea lui îți aparține numai ție. El nu ar permite niciodată forțelor exterioare să altereze relația voastră, la care a muncit atât. De aceea, oricât ar fi de tentant, el nu se va rătăci niciodată în drum spre casă, pentru a ajunge la altă femeie.

Un bărbat care te iubește caută soluții

O zicală spune: "O relație este ca o casă. Dacă un bec se stinge, nu cumperi o casă nouă. Înlocuiești becul.”  Persoana potrivită nu va renunța niciodată la tine sau la relație; el te va ajuta, pur și simplu, să schimbi becul. El nu se ridică niciodată și pleacă, pur și simplu. Mai degrabă se d un pas înapoi, respiră adânc și caută o  rezolvare.  

Un bărbat care te iubește, face compromisuri și luptă pentru tine.

Nu contează dacă aveți obiective sau interese diferite; el te va întâlni la jumătatea drumului pentru ca lucrurile să funcționeze. Poate că nu veți găsi așa ușor activități care să vă bucure pe amândoi, dar, odată descoperite, vor deveni preferatele voastre. Chiar și să vedeți împreună un anumit gen de filme sau să faceți jogging seara în doi va fi o plăcere pentru voi.

Un bărbat care te iubește nu te va părăsi niciodată.

dragoste

Indiferent câte greutăți vor apărea în calea voastră, el va fi mereu alături de tine. Chiar dacă vă confruntați cu cele mai negre situații din viața unui om, veți fi totdeauna împeună, ca o echipă imbatabilă. Dar trebuie să-i dăruiești, la rândul tău, dragostea și respectul pe care le merită.  Pentru că toate cele spuse mai sus sunt valabile atât pentru el, cât și pentru tine. Iar, dacă îl privești pe cel drag așa cum privești soarele, el va străluci numai pentru tine.

 

Surse foto: Pixabay, Pexels

Articolul urmator
Femei care trăiesc singure ne-au împărtășit sfaturi utile care le ajută să se simtă în siguranță
Femei care trăiesc singure ne-au împărtășit sfaturi utile care le ajută să se simtă în siguranță
Ce fel de casa ti se potriveste?
Incepe quiz
Ce fel de casa ti se potriveste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (52)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.