Care credeți că este cel mai bun studio de videochat din București

Redactor Divahair.ro

Adevărul este că în ultima perioadă există tot mai mult conținut pe internet, cu titluri care mai de care mai senzaționale, menite să atragă click-uri. Însă acest articol nu se vrea a fi unul de tip clickbait. Vom vorbi în cele ce urmează despre un subiect pe cât de controversat, pe atât de interesant: industria videochat și care este cel mai bun studio de videochat din București. Indiferent cât de reticent ești în privința acestui domeniu, este imposibil să nu fi văzut cel puțin o reclamă pe rețelele de socializare sau chiar outdoor, care să-ți prezinte cât de roz este lumea unui model de videochat încă dupa prima zi de angajare. În realitate, însă, lucrurile nu stau chiar așa, iar în spatele unui model de succes există o echipă completă și multe ore de muncă. Dezbatem pe larg în cele ce urmează.

fata-stand-pe-scaun

Nu te lăsa păcălită de reclamele studiourilor de videochat!

Sigur că toate reclamele sunt împachetate care mai de care mai frumos. Vei afla că îți poți cumpăra ultimul tip de Mercedes în 5 luni, casă într-un an, penthouse în doi ani, bonusuri de angajare de mii de dolari și, desigur, toate astea într-un program flexibil și cât se poate de lejer, pe care ți-l poți face după bunul plac.

Am fost curioși să aflăm care este cel mai bun studio de videochat din București și prin ce se remarcă el, așa că am ajuns pe Forum Videochat, locul în care toată lumea își spune părerea despre studiourile de videochat, despre modele și despre „cine este cel mai bun”.

fata-langa-masina-roz

Care este cel mai bun studio de videochat din București? Help pls” – așa sună unul dintre threadurile existente pe Forumul dedicat industriei videochat din România. Sunt menționate multe nume de studiouri din Capitală de către modelele actuale și, evident, toată lumea își dă cu părerea. Astfel, aflăm de la cele care activează în industrie faptul că cel mai bun studio de videochat este Charm Studio și locul în care poți deveni model de top, cu încasări de peste 20.000$ în fiecare lună. Altfel spus, există studiouri care pun accentul pe cantitate, și atunci media încasărilor în aceste studiouri este de 1.500$ și există Charm Studio, care este cunoscut pentru deviza „We Create Top Models” și unde media încasărilor fiecărui model depășește 5.000$.

Am luat legătura cu cei de la Charm Studio, ca să aflăm ce îi deosebește de celelalte studiouri și de ce ar trebui lumea să se angajeze la acest studio.

femeie-care-arunca-trandafiri

Charm Studio, ce vă deosebește de celelalte studiouri și de ce spune lumea că sunteți cei mai buni?

Beatrice, HR Manager: Ne bucurăm că așa suntem văzuți, dar... noi nu am spus niciodata despre noi că suntem cei mai buni, ba chiar din contră. De fiecare dată spunem că nu există cel mai bun, există doar „cel mai potrivit” pentru fiecare dintre noi. Noi suntem cel mai potrivit studio de videochat pentru fetele ambițioase și muncitoare, și cele care își doresc să câștige 10.000$. Așa cum ar zice Carlsberg, probably the best studio in the world.

Ce ne deosebește de celelalte studiouri? Echipa. Avem o echipă foarte bine pregătită, de la team-leaderi, la Manageri, la departamentul Foto-Video și echipa de Marketing. Fiecare membru al echipei aduce un plus valoare și contribuie la încasările-record ale fetelor.

Iar dacă ești interesată de un job de model, cei de la Charm Studio fac angajări.

Articolul urmator Sigur ai făcut și tu asta cel puțin o dată! Greșeala pe care cei mai mulți turiști o fac în camerele de hotel

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.