Care este cea mai cârcotașă zodie

Care este cea mai cârcotașă zodie

Redactor Divahair.ro

Deși par a fi cele mai blânde creaturi, nativele din Fecioară sunt experte în ceea ce privește criticarea celorlalte persoane. Mergând pe principiul „nimic nu e ceea ce pare”, cârcotașele din zodia Fecioară lasă impresia că sunt cele mai drăguțe ființe... până ajungi să le cunoști. Pe lângă faptul că sunt foarte atente la detalii, acestea nu sunt rușinoase atunci când trebuie să își exprime părerea. Prin urmare, să nu te mire că observația unei Fecioare te va lăsa fără cuvinte.

Atentă la detalii, Fecioara va observa mereu lucruri pe care unii oameni nici nu le sesizează. Chiar și cele mai nesemnificative lucruri sunt complet analizate și studiate de către nativa acestei zodii. Pe lângă acest lucru, Fecioara nu se ferește să spună ceea ce constată. Desigur, doar dacă acel lucru o afectează în mod direct. În rest, ține pentru ea aceste detalii, până decide să le împartă cu cineva în care are încredere, în special cu prietena ei cea mai bună.Perfecționiste din fire, nativele acestei zodii tind să aibă pretenția ca toată lumea să fie la fel ca ele: ordonate, calculate, curate și cu picioarele pe pământ. De aceea, nu se vor da în lături de la critici. Deși îți spun în față părerea lor, acest lucru nu trebuie interpretat ca fiind un lucru negativ. Fecioarele nu critică pentru propria satisfacție, ci mai degrabă pentru binele tău. Fecioarele au un simț dezvoltat de protejare a celor dragi. Dacă îți spune ce a observat la tine, o face pentru a te corecta, nu pentru a te face să te simți prost.

Punând foarte mare preț pe respect, ele nu vor spune tuturor ce observă, ci doar persoanelor care contează pentru ele. Așadar, critica Fecioarei vine mai degrabă dintr-o grijă pentru cei dragi.

Cu toate acestea, Fecioarele pot fi dure atunci când vine vorba de critică. Deși încearcă să evite acest lucru cu persoanele dragi, pentru a nu le răni, în unele situații ele nu mai țin cont de sentimente și îți vor spune tot ce au pe suflet. Dacă ai călcat pe coadă o Fecioară, fii sigur că va avea grijă să nu fie singura supărată.

Având un simț al dreptății dezvoltat, Fecioara consideră că e de datoria ei să judece și să dea un verdict. Deși poate fi uneori enervantă cu observațiile ei, îți poate deveni cel mai loial prieten. Îi place să îi ajute pe ceilalți, acest lucru oferindu-i o mare satisfacție. Poate fi foarte săritoare și foarte darnică. Pe lângă aceste calități, Fecioara este o prietenă adevărată pe care te poți baza. Știe să păstreze un secret și îți poate oferi sfaturi care să te ajute să îți rezolvi problemele.

Ca parteneră, Fecioara poate fi iubita ideală. Da, POATE fi, dar nu întotdeauna este. Asta pentru că bărbatul de lângă ea trebuie să îi demonstreze că merită dragostea ei. Acest bărbat trebuie să fie politicos, inteligent și să o trateze cu același respect pe care ea i-l oferă. Nu îi plac jocurile și va ieși din relațiile în care nu are parte de siguranță și de devotament.

Articolul urmator
Rugăciunea care face minuni în Postul Paștelui! Este de departe cea mai puternică, potrivit Părintelui Teologos
Rugăciunea care face minuni în Postul Paștelui! Este de departe cea mai puternică, potrivit Părintelui Teologos
Care este cea mai mare calitate a ta?
Incepe quiz
Care este cea mai mare calitate a ta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (21)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.