Care este semnificația orei 11:11 în viață și în dragoste

Care este semnificația orei 11:11 în viață și în dragoste

Alida Enache

Nu este un secret faptul că lumea spirituală încearcă să comunice cu noi prin diverse metode. Situațiile care pot părea niște simple coincidențe, de fapt, au o conotație spirituală, magică, puternică și acestea au menirea de a ne transmite ceva. Poate că nu suntem destul de ancorați în momentul prezent, poate că trecem printr-o perioadă mai dificilă, sau poate că, pur și simplu, avem nevoie de o încurajare din partea Universului. Oricum ar fi, atunci când sufletul nostru este acaparat de teamă, furie și frustrare, îngerii păzitori încearcă să ne transmită prin diverse sincronicități că ne sunt alături și că totul va fi bine.

Cu siguranță că și ție ți s-a întâmplat, măcar o dată, să te uiți la ceas și să vezi exact ora 11:11. Nu ai dat prea multă importanță acestui fapt și nu ai fi crezut vreodată că această alăturare perfectă de numere ar putea însemna ceva. Ei bine, de acum încolo ar trebui să acorzi atenție acestei coincidențe, deoarece Universul încearcă să îți transmită un mesaj.

Ilustrație cu ora 11:11 pe un fundal cu planete desenate

Experții în numerologie consideră că 11:11 transmite un puternic mesaj spiritual și că nu este o simplă coincidență faptul că ai văzut această oră. Ea ne influențează în diverse moduri, chiar dacă noi nu ne dăm seama de acest lucru. Te invităm să afli care este semnificația spirituală a orei 11:11!

Ce semnificație are numărul 1

Numărul 1 poartă o vibrație energetică foarte puternică. El sugerează faptul că urmează un nou început și că vei putea ieși dintr-un ciclu vechi și toxic. Viața ta va lua o altă întorsătură, una care îți va bucura sufletul și care îți va aduce împlinire spirituală. Renunți la tot ceea ce nu-ți mai este de folos și pornești la drum cu sufletul curat și cu mintea limpede. Numărul 1 reprezintă o poartă magică către sufletul nostru. Anumite emoții, dorințe, gânduri care până acum au fost ținute ascunse trebuie să iasă la iveală și să fie lăsate să se manifeste. Atunci când numărul 1 îți apare tot mai frecvent, în diverse forme precum ora 11:11 sau prin alăturarea 1111 în numere de telefon, adrese etc, înseamnă că Universul încearcă să îți spună că e momentul să faci acea schimbare în viața ta, să-ți asculți intuiția și să te manifești.

Ce transmite ora 11:11

Unii numerologi consideră că însumarea cifrelor din ora 11:11, adică cifra 4, semnifică transformare și vindecare. Egoul tău se va destrăma încetul cu încetul și te vei putea bucura cu adevărat de viață, în timp ce lumea se va vindeca și tot răul de pe Pământ va dispărea. Pe măsură ce sufletele noastre devin mai curate, Pământul va fi cufundat într-o perfectă armonie.

Data viitoare când îți va mai apărea pe ceas ora 11:11, încearcă să-ți conștientizezi gândurile și emoțiile pentru a te asigura că ești pe aceeași frecvență cu cea a Universului. Trebuie să te angajezi pe deplin în momentul prezent și să lași în urmă tot ceea ce nu-ți permite să evoluezi. Dacă ești într-o perioadă mai complicată a vieții, ora 11:11 va încerca să îți transmită că e momentul să gândești pozitiv și să practici recunoștința. Doar așa vei putea depăși acele momente.

Ce semnificație are ora 11:11 în relații

Această repetiție este strâns legată de relațiile spirituale, sacre, acele relații care te ajută să evoluezi și să crești. Atunci când îți apare ora 11:11 înseamnă că trebuie să fii mai atent în jurul tău deoarece acea persoană cu care ai o relație sacră este în apropiere. Mai mult, dacă ești singur, ora 11:11 poate semnifica și faptul că sufletul tău pereche urmează să apară. Dacă ai o anumită persoană în minte și te uiți la ceas și vezi că este ora 11:11, asta înseamnă că acea persoană are un rol foarte important în vindecarea ta spirituală și că întâlnirea voastră nu a fost o simplă coincidență; aveți un drum lung de parcurs împreună.

Cum să profiți de energia numărului 1

  1. Ascultă-ți intuiția. Atunci când numărul 1 îți apare regulat, în diverse moduri, înseamnă că trebuie să-ți asculți intuiția pentru a te putea bucura din plin de lucrurile uimitoare care urmează să apară în viața ta.
  2. Fii deschis. Urmează un lung proces de conștientizare care te va duce cu un pas mai aproape de adevărul suprem. Vei primi îndrumare divină din partea sinelui tău superior, atât timp cât nu vei refuza acest lucru. Încearcă să fii deschis și conștient față de lucrurile uimitoare pe care le vei primi în viața ta.
  3. Fii prezent. Încearcă să te menții ancorat în prezent și să practici recunoștința. Lasă în urmă tot ceea ce nu-ți mai trebuie și folosește-te de toate resursele prezentului pentru a-ți putea duce la bun sfârșit misiunea spirituală. Concentrează-te pe obiectivele tale și acționează în acest sens.

Acum că știi ce semnificație puternică are ora 11:11, sigur vei da mai multă atenție acestei sincronicități. Nu uita să-ți pui o dorință atunci când îți apare această oră pe ceas! Este foarte posibil ca aceasta să se împlinească. Tu ce crezi despre această coincidență? Cât de des ți se arată ora 11:11?

Citește și: Semnificația spirituală a datei de 10.10 - totul despre magia zilei de 10 octombrie și cum să profiți de ea

Surse articol: Playtech, Știridinlume, Mindbodygreen

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Semnificatia orei 3:33 si de ce este denumită și "Ora Diavolului"
Semnificatia orei 3:33 si de ce este denumită și "Ora Diavolului"
Care este cea mai importanta persoana din viata ta?
Incepe quiz
Care este cea mai importanta persoana din viata ta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (31)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.