Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Cât timp poartă pică zodiile

Joi, 05.05.2016

Ţi-ai supărat iubitul şi nu mai ştii cum să îl împaci? Te-ai certat cu prietena cea mai bună şi începi să realizezi că de fapt era vina ta? Dacă niciunul dintre ei nu dă semne că a trecut peste fapta ta necugetată, începi să te întrebi: oare cât îmi vor mai purta pică?

Înainte de a te grăbi să le ceri un răspuns direct, vezi ce spun astrele! Descoperă mai jos cât timp poartă pică zodiile!

Berbec – câteva zile

I-ai greşit cu ceva unui Berbec tipic? Cel mai probabil, „fiorosul” semn de foc ţi-a făcut un scandal monstru, în faţa căruia şi cei mai puternici abia se mai ţin pe picioare. Aceşti nativi nu poartă pică prea mult şi, în funcţie de gravitatea faptei tale, în maximum cinci zile vei fi iertată, atât timp cât demonstrezi că te căieşti din suflet. Nu răsufla uşurată, pentru că este posibil să îşi reamintească, iar furtuna să reizbucnească, deşi mai domolită în intensitate.

Taur – pentru tot restul vieţii

Dacă ai supravieţuit furiei înspăimântătorului Berbec, ce ar putea să îţi facă bunul şi blajinul Taur? Loialele şi neclintitele semne de pământ sunt mult mai înclinate spre a ţine pică decât turbulentele semne de foc, aşa că este posibil să te fi abonat la o viaţă plină de indiferenţă şi răceală din partea Taurului. Oricât de mult ar durea, şterge-i numărul de telefon din agendă şi roagă-te să nu îl mai întâlneşti vreodată pe stradă, deoarece şansele de a-ţi recâştiga locul în inima sa sunt la fel de mici precum cele de a clinti pământul de pe axă!

Gemeni – maximum o zi

Gemenii sunt sociabili şi fermecători, dar să nu te aştepţi să îţi accepte greşeala cu o bătaie prietenească pe umăr şi un „nu e nicio problemă” plin de şarm. Desigur, fiind firi duale, pot izbucni în râs la auzul erorii tale regretabile, dar este la fel de posibil să sufere o transformare de 180 de grade şi să te întâmpine cu o răceală necaracteristică şi un „nu am nimic, nu sunt supărat” sfidător. Dacă vei reuşi să îi faci să accepte că i-ai necăjit, ţi-ai câştigat iertarea: nu îţi vor purta pică mai mult de o zi.

Rac – 12 ore

Firi sensibile, Racii nu vor ţine pică prea mult, mai ales dacă ştii să „cânţi” la coardele emotivităţii lor. În cazul în care le vei cere iertare lăcrimând (însă fără să te prefaci, pentru că sunt semne de apă dotate cu o intuiţie puternică) şi vei exprima înduioşător durerea şi regretul pe care le simţi, îţi poţi obţine iertarea cât ai zice „rac, nu peşte”. Chiar dacă eşti prea ruşinată pentru a-ţi cere scuze, nu le va lua mai mult de o noapte pentru a renunţa la resentimente.

Leu – atât timp cât meriţi

Leul este o fire mândră, uneori arogantă, care se lasă adesea mânat de sentimente şi porniri pătimaşe. Dacă nu însemni prea mult pentru el şi l-ai şi călcat pe coadă, tocmai ai fost „recompensată” cu un bilet dus (fără întors) din viaţa sa şi cu o pică de toată frumusețea, care va redeveni intensă de câte ori îi apari în faţă. Dacă ai norocul să ţină la tine, te va ierta destul de repede, pentru că este o fire iubitoare şi loială, care trece şi prin foc pentru oamenii pe care îi îndrăgeşte.

Fecioară – șase luni

Supărăcioase mai sunt semnele de pământ! Fecioara nu se lasă afectată prea tare din punct de vedere sentimental de cei care i-au greşit, dar, deşi iartă destul de repede, nu va uita (şi nu te va lăsa nici pe tine să uiţi). Dacă faptul că se întreabă constant (cu voce tare) ce parte a logicii te-a determinat să îi greşeşti este echivalent pentru tine cu „pica purtată”, atunci da, vei fi pedepsită astfel cel puţin o jumătate de an.

Balanţă – cinci minute

Aceste iubitoare de artă şi de frumos nu vor să îşi împovăreze sufletul cu resentimente, tocmai de aceea nu vor purta pică aproape deloc. Mai mult, această filosofie este împotriva firii lor paşnice, tolerante şi diplomate, aşa că te poţi considera o favorită a sorţii în cazul în care s-a întâmplat să superi acest semn zodiacal. Cu totul altfel stau lucrurile în cazul în care i-ai pierdut cu totul încrederea, caz în care nici măcar blajina Balanţă nu va ezita să te alunge din viaţa sa.

Scorpion -  o eternitate

Ai călcat pe coadă un Scorpion? Îţi urăm succes, deşi, dacă am fi în locul tău, am profita de răgazul scurt de stupoare al nativului pentru a ne găsi un refugiu ascuns, unde să ne baricadăm pentru tot restul vieţii. Aceste semne sunt renumite pentru faptul că nu uită niciodată şi că poartă pică până la sfârşitul timpurilor. Dacă sorţii îţi surâd, este posibil să te protejeze de răzbunarea teribilă a Scorpionului, ferindu-te din calea sa; dacă nu, aşteaptă-te oricând să ţi se întâmple ceva rău, rău de tot!

Săgetător – o săptămână

Tot semne de foc, Săgetătorii sunt veseli şi energici şi nu îşi strică buna dispoziţie cu sentimente negative, mai ales dacă sunt provocate de cei din jur. Săgetătorul nu îţi va purta pică mai mult de o săptămână şi va uita destul de repede că i-ai greşit, atât timp cât eşti dispusă să îi câştigi iertarea. Gâdilă-i orgoliul, nu fi zgârcită cu laudele la adresa lui şi cu criticile asupra propriei persoane, iar şansele de a-i reintra în graţii sunt mari!

Capricorn – cel puţin 10 ani

Ţi-am spus că nu e cazul să glumeşti cu semnele de pământ! Dacă ai fost totuşi „neascultătoare” şi ai greşit unui Capricorn, nu te grăbi să cumperi cea mai fină hârtie pentru scrisori pline de lacrimi: scuzele (oricât de bine concepute) nu îţi vor câştiga iertarea. Singura scăpare va fi ca nativul să aibă nevoie de tine pentru un obiectiv mai important decât supărarea sa, caz în care îţi va trece cu vederea greşelile, dar îţi va purta în continuare pică. Este o fire pragmatică, nu una miloasă.

Vărsător – câteva luni

Vărsătorul este o fiinţă originală, dar şi unul dintre cele mai înţelepte semne zodiacale! Pe el nu îl interesează neapărat faptul că i-ai rănit sentimentele, pentru că oricum se ataşează greu de lucruri trecătoare, precum prietenia sau iubirea, ci mecanismul care te-a determinat să comiţi greşeala. Dacă va reuşi să îţi înţeleagă logic fapta, păcatele îţi vor fi şterse cu buretele; dacă nu, te aşteaptă o perioadă mai lungă de căinţă!

Peşti – maximum o lună

Semn de apă, Peştii te vor ierta mult mai repede decât Scorpionii, dar nu la fel de rapid precum Racii. Aceste firi empatice şi sensibile vor rezona cu trăirile tale şi vor trece peste greşeala ta, dar trădarea va continua să doară, aşa că îţi vor purta pică maximum o lună, când vor uita cu totul „fărădelegea ta”. Desigur, dacă ştii să „îi gâdili la tălpi” (o zonă erogenă pentru aceşti nativi) şi dai dovadă de romantism, îţi poţi ispăşi pedeapsa chiar şi în câteva ore, în funcţie de cât de pricepută eşti!

Dacă nu ai reuşit încă să obţii iertarea semnului zodiacal căruia i-ai greşit, iar astrele sunt de părere că îţi va purta pică pe tot parcursul vieţii, descoperă aici la câte existenţe ai dreptul, pentru a-i recâştiga dragostea!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (23)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Europenii să le urmeze exemplul, urgent! O româncă din China ne spune cum au reușit chinezii să treacă peste dezastru (29138 vizite)
  2. 7 moduri uimitoare prin care îngerii îți vorbesc în fiecare zi (16970 vizite)
  3. Echinocţiu de primăvară – cum sunt afectate zodiile (15837 vizite)
  4. O femeie ar trebui să aibă aceste 6 calități, pentru a face un bărbat să se îndrăgostească de ea (14586 vizite)
  5. Cum s-a procedat în 2003 pentru oprirea epidemiei de SARS și ce trebuie să facă omenirea ca să scape de coronavirus (10979 vizite)
  1. Top 10 feluri în care poți să cheltuiești mai puțin în vremuri de criză (nota 5)
  2. Cum s-a procedat în 2003 pentru oprirea epidemiei de SARS și ce trebuie să facă omenirea ca să scape de coronavirus (nota 4.6)
  3. Europenii să le urmeze exemplul, urgent! O româncă din China ne spune cum au reușit chinezii să treacă peste dezastru (nota 4.2)
  4. Lucian Mîndruță, mesaj emoționant către Patriarhul Daniel! Dacă îl ascultă, zeci de mii de vieți vor fi salvate! (nota 4.0)
  5. Echinocţiu de primăvară – cum sunt afectate zodiile (nota 3.7)
  1. Măsuri extreme în vremuri disperate: gestul neașteptat făcut de patronii unui magazin, după ce o femeie a tușit, în mod special, peste mâncare (0 comentarii)
  2. Stați în case! Închiderea zonelor roșii funcționează: niciun caz nou în Codogno, orășelul italian de unde s-a răspândit coronavirusul în Europa! (0 comentarii)
  3. Cât costă cel mai scump câine din lume și cum arată! (0 comentarii)
  4. Munca de acasă poate fi ușoară, chiar dacă ai copii! 5 sfaturi pentru a fi eficientă (0 comentarii)
  5. Sânge albastru: cine are această calitate și de ce (0 comentarii)

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!