Câte vieţi mai ai de trăit în funcţie de zodie

Câte vieţi mai ai de trăit în funcţie de zodie

Viorica Ghinea, redactor

Reîncarnarea este un proces spiritual greu de explicat în cuvinte, dar despre care cu siguranţă se poate spune că este fascinant. Astrele sunt cheia secretă care dezvăluie câte vieţi mai ai de trăit şi ce anume mai ai de învăţat pe Pământ înainte de a trece la următorul nivel spiritual.

Aşadar, în funcţie de semnul zodiacal care te guvernează, iată care este numărul de vieţi pe care îl mai ai de trăit.

Câte vieţi mai ai de trăit în funcţie de zodie: ce lecție trebuie să înveți?

Berbec

Nativii zodiei Berbec sunt cei mai rebeli din horoscop, aşa că se vor reîncarna de mai multe ori decât ceilalţi reprezentanţi. De ce? Pentru că ei trebuie să înveţe să îşi stăpânească pornirile impulsive. Aceasta este lecţia pe care ei trebuie să o reţină pe pământ înainte de a trece la următorul nivel spiritual.

Număr de vieţi rămase: 15

Taur

Taurii înţeleg repede care este menirea lor pe Pământ. Dacă alte semne trebuie să înveţe că munca este o activitate care trebuie respectată, aceşti nativi trebuie să înţeleagă că ea nu înseamnă totul în viaţă. Atunci când vor începe să acorde mai multă atenţie lucrurilor frumoase din jurul lor, nu se mai reîncarna, ci vor cunoaşte un alt nivel mai profund.

Număr de vieţi rămase : 3

Gemeni

Gemenii sunt adolescenţii horoscopului, având în vedere că ei nu par să se maturizeze niciodată mai mult de atât. Deşi li se oferă ocazia să treacă la un alt nivel, ei preferă să mai copilărească pe pământ. Consideră că încă nu au explorat suficiente locuri şi că nu au trăit tot ceea ce îşi doreau. Misiunea lor pe Pământ are legătură cu comportamentul lor în relaţiile de cuplu. Cei care se simt cu musca pe căciulă la capitolul înşelat pot să depăşească numărul de vieţi şi să ajungă chiar la 8-9.

Număr de vieţi rămase : 7

Rac

Ghidaţi de emoţii, nativii acestui semn astrologic trebuie să înveţe să fie mai puternici, să nu se mai lase afectaţi de tot ceea ce se întâmplă în jurul lor. Atunci când nu vor mai fi confuzi în legătură cu ce îşi doresc de la viaţă, vor reuşi să treacă la un alt nivel. După aceea, se vor încadra de minune pe lista îngerilor păzitori.

Număr de vieţi rămase: 9

Leu

Leul trece prin toate etapele de maturizare pe Pământ, astfel că nu mai are un număr de reîncarnări prea mare. Având în vedere că deja a învăţat multe dintre lecţiile pe care le-a primit, mai are de trăit doar 5 vieţi. Mai are de reglat doar câteva aspecte la capitolul orgoliu, însă poate să înţeleagă uşor ceea ce are de schimbat la comportamentul lui.

Număr de vieţi rămase: 5

Fecioară

Deşi Fecioarele cred că ştiu totul, Universul are alte planuri pentru ele. Mai au de trăit încă 8 vieţi pe pământ, perioadă în care vor trebui să înveţe câteva lucruri importante. În primul rând, trebuie să renunţe la spiritul lor critic şi să îi ajute mai mult pe cei din jurul lor. În al doilea rând, mai au de lucrat şi la dorinţele lor materiale. Iubirea şi generozitatea trebuie să cântărească mai mult în balanţa lor personală.

Număr de vieţi rămase : 8

Balanţă

Ce trebuie să înveţe Balanţele pentru a trece la următorul nivel? Ei bine, nu este greu de ghicit. Nativii trebuie să obţină echilibru în viaţa lor, să împace planul profesional cu cel amoros. Unii dintre ei se cufundă în muncă, în timp ce alţii se dedică mai mult planului sentimental, iar rezultatul naşte frustrări în ambele cazuri.

Număr de vieţi rămase : 6

Scorpion

Scorpionii se numără printre cele mai evoluate semne zodiacale din punct de vedere spiritual, având în vedere atracţia lor faţă de domeniul mistic. Ei trebuie să înveţe să îşi stăpânească impulsivitatea, gelozia şi spiritul posesiv. Nu vor putea evolua până nu vor învăţa aceste lucruri.

Număr de vieţi rămase: 2

Săgetător

Înainte de a evolua, Săgetătorii trebuie să realizeze un echilibru între stabilitate şi spiritul lor aventurier. Deşi este bine că au dorinţă de explorare, nu ar trebui să se lase dominaţi de ea, pentru că vor face rău celor din jur. Trebuie să înveţe care sunt responsabilităţile lor, dar și să petreacă momente de calitate alături de cei dragi.

Număr de vieţi rămase : 4

Capricorn

Reprezentanţii zodiei consideră că sunt mult mai evoluaţi faţă de alţi oameni, însă acest lucru îi împiedică să înveţe un lucru preţios: modestia. De aceea, nativii mai au de trăit în jur de 11 vieţi. Lor le este greu să accepte că ar putea să înveţe ceva de la cei din jur, cu atât mai puţin de la indivizi pe care îi consideră inferiori. Atunci când vor înţelege acest lucru, numărul lor de vieţi se va încheia.

Număr de vieţi rămase: 11

Vărsător

Vărsătorii au învăţat repede care este secretul Universului, aşa că mai au de trăit doar o viaţă. Ei au explorat totul, s-au bucurat de viaţă în toate modurile posibile şi au făcut fapte bune fără să aştepte ceva în schimb. Poate că cei din jur nu îi consideră evoluaţi, însă Universul are alte planuri cu sufletele lor.

Număr de vieţi rămase: 1

Peşti

Peştii mai au de trăit încă 13 vieţi, având în vedere că nu înţeleg ori nu vor să accepte mesajul pe care li-l transmite Universul. Deşi sunt adepţii păcii, ai iubirii şi ai iertării, nu pot evolua până nu învaţă una dintre cele mai preţioase lecţii ale Universului: curajul. Nativii trebuie să lupte mai mult pentru visele lor şi să ştie când să îşi asume riscuri.

Număr de vieţi rămase: 13

Simţi că ai învăţat lecţia pe care ţi-o predă Universul ori te mai aşteaptă multe vieţi de acum încolo?

Articolul urmator
În ce zodie s-a născut Iisus Hristos
În ce zodie s-a născut Iisus Hristos

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.0 (64)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.