Nu Skin

Câte iubiri ai într-o viaţă în funcţie de zodie

Andreea Baluteanu

Unele semne zodiacale sunt mai iubăreţe din fire, în timp ce altele pun mare preţ pe loialitate sau preferă să fie precaute atunci când îşi dăruiesc inima. Viaţa noastră amoroasă este adesea marcată de zodia în care ne-am născut, iar numărul de „te iubesc” pe care îl rostim este influenţat de multe ori de astre.

Află dacă drumul tău amoros va fi unul lin, lipsit de obstacole, sau presărat cu iubiri pătimaşe! Tu câte iubiri vei avea în funcţie de zodie?

Câte iubiri vei trăi în funcţie de zodie

Berbec

Deşi focul este elementul tău dominant, eşti destul de lucidă în viaţa amoroasă şi împaci de minune inima şi mintea atunci când vine vorba de alegerea unui partener. Tocmai de aceea, nu îţi vei dărui sufletul oricui şi, deşi vei avea parte de distracţie cât cuprinde pe parcursul vieţii, nu vei bifa decât șase mari iubiri. Ceea ce nu înseamnă că nu vei face loc multor alţi bărbaţi în viaţa ta, prin flirturi sau aventuri pasionale, dar nevinovate.

 

Taur

Firi senzuale, amatoare de plăceri, nativii din zodia Taur sunt parteneri ideali în iubire. Ei ştiu să celebreze dragostea la adevărata ei valoare, ca pe un regal al plăcerilor trupeşti şi sufleteşti. În acelaşi timp, acest semn zodiacal preţuieşte loialitatea şi va rămâne fidel la bine şi la greu persoanei cu care leagă o relaţie. Fiind atât de consecvenţi, Taurii nu vor bifa mai mult de trei iubiri adevărate pe tot parcursul vieţii.

Gemeni

Flirtul este a doua ta natură! Deschisă la orice, tu adori să experimentezi. Nu eşti deloc zgârcită când îţi dăruieşti inima, iar o discuţie interesantă poate fi la fel de excitantă ca o noapte pasională. Eşti unul dintre puţinele semne zodiacale care nu se supun unei tipologii în amor, iar gama de parteneri va fi la fel de pestriţă precum viaţa ta. La cât de generoasă eşti în dragoste, te vei bucura de un număr mare de iubiri, care pot atinge chiar pragul de 20, până ce vei întâlni bărbatul căruia îi vei fi fidelă toată viaţa.

Rac

Sensibilă şi romantică, cu o inimă imensă şi un apetit nesecat pentru dragoste, tu trăieşti mai intens atunci când inima îţi bate în pieptul altcuiva. Adori să iubeşti, dar eşti destul de pretenţioasă când vine vorba de alegerea partenerului. Nu vei trăi mai mult de cinci mari iubiri în timpul vieţii, dar intensitatea cu care te vei dărui va compensa din plin numărul mic de parteneri.

Leu

Ce mari iubiri? Nu există partener care să îţi provoace sentimente mai aprinse decât propria persoană. Ceea ce nu înseamnă că vei trăi o viaţă amoroasă seacă, dimpotrivă: te vei distra în compania a numeroşi bărbaţi, care vor lăsa sau nu (în funcţie de noroc) o urmă strălucitoare în existenţa ta. Deşi nu te vei dovedi zgârcită cu sentimentele şi le vei oferi un loc cald în sufletul tău generos, niciunul dintre ei nu te va convinge să îţi dăruieşti inima, care bate cel mai frumos tot în pieptul tău!

 

Fecioară

Deşi e considerată de unii drept cea mai rea femeie din zodiac, Fecioara nu are un suflet sterp, incapabil de a iubi. Dimpotrivă, ea ţine ascunse rezerve consistente de afecţiune, pe care le împarte cu măsură. Dat fiind perfecţionismul nativ, puţini vor reuşi să se situeze la înălţimea aşteptărilor sale, aşa că nu se va lăuda cu mai mult de două mari iubiri, alături de care va trăi poveşti emoţionante.

Balanţă

Frumoasă, diplomată, sociabilă şi extrem de plăcută, nativa din Balanţă este o parteneră excelentă în dragoste. Bărbaţii vor face coadă la uşa sa şi vor fi primiţi cu bunăvoinţă, deoarece unul dintre obiectivele sale în viaţă este să găsească un soţ potrivit. Nu va reuşi să atingă pragul celor 10 mari iubiri în viaţă, dar sigur se va lăuda cu cel puţin șapte!

Scorpion

Iată cea mai bună iubită din tot zodiacul! Inteligentă şi pasională, nativa din Scorpion ştie cum să facă un bărbat fericit! Cunoaşte tainele iubirii trupeşti şi sufleteşti şi e neasemuită pe pământ! Dacă ar fi după numeroşii ei admiratori, ar trăi cel puţin 100 de iubiri, dar nativa e destul de precaută şi nu îşi dăruieşte inima atât de uşor: doar patru bărbaţi se pot lăuda că au ocupat la un moment dat un loc în viaţa sa!

Săgetător

Semn de foc, nativa din Săgetător nu putea fi altfel decât extrem de afectuoasă! Jucăuşă, pasională, netemătoare şi lipsită de inhibiţii, nativa este o favorită a lui Cupidon, care nu mai oboseşte să îi tot caute pretendenţi. Zeii amorului îi vor garanta cel puţin opt mari iubiri, până ce vor reuşi să îşi facă treaba aşa cum trebuie şi îi vor găsi alesul, căruia Săgetătoarea îi va rămâne fidelă pentru totdeauna.

Capricorn

Sofisticată, rafinată şi ambiţioasă, nativa din Capricorn leagă strâns dragostea şi perspectivele în carieră, depunând toate eforturile pentru ca acest dublu deziderat să se împlinească. Ea nu are timp să îşi închirieze sufletul pe intervale lunare, ci caută un chiriaş care să rămână în inima ei pentru totdeauna. Deşi e greu să o cucereşti, odată ce ai reuşit, poţi sta liniştit: va fi a ta pe viaţă, pentru că astrele îi dăruiesc o singură mare iubire.

 

Vărsător

Dragostea de independenţă a acestui semn zodiacal este arhicunoscută, la fel şi apetitul pentru discuţii intelectuale, filosofice. Deşi un dialog incitant le poate determina pe native să îşi pună inima în joc, ele sunt destul de precaute în dragoste, deoarece nu tolerează prea uşor „lanţurile” unei relaţii. Vor iubi intens, de cel puţin 10 ori în viaţă.

Peşti

Proful de mate din liceu, cuceritorul şcolii, Leonardo DiCaprio în „Titanic”, colegul de la facultate care recita poeţi romantici, primul şef, barmanul drăguţ care îi oferă cocktailuri gratis: acestea sunt numai câteva dintre iubirile unei native din zodia Peşti. Sensibile, cu un suflet mare şi un apetit pentru visare şi reverii romanţioase, ele sunt candidate perfecte la dragoste şi la suferinţă. Chiar dacă sunt dezamăgite, nu se învaţă minte şi vor avea cel puţin opt iubiri!

Tu ce părere ai? Te regăseşti în predicţiile amoroase ale zodiei tale? Câte iubiri mari ai trăit până acum?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (31)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!