Adevarata Stare de Bine
Nu Skin

Cea mai bună iubită din tot zodiacul

Vineri, 22.07.2016
de Andreea Marinescu

„Ştii că iubeşti atunci când nu vrei să mai adormi, pentru că realitatea este mai bună decât orice vis”, spunea celebrul scriitor american Theodor Seuss Geisel.

Ce ai spune dacă ai afla că astrele s-au aliniat atât de bine pentru una dintre cele 12 reprezentante ale zodiacului, astfel încât aceasta este singura care, datorită calităţilor ei, este capabilă de o iubire perfectă. Tocmai de aceea este cea mai bună iubită din tot zodiacul, iar bărbatul care îi este alături este un norocos, pentru că iubite ca ea sunt o raritate.

Nativa din Scorpion, cea mai bună iubită din zodiac

Nativele din Scorpion sunt semne fixe de apă, însă foarte pasionale, misterioase și secretoase, care ştiu să dozeze perfect calmul cu neliniştea. O combinaţie perfectă de calităţi şi defecte care le face să-şi pună toată viaţa în mâinile celui de care sunt îndrăgostite. Chiar dacă fac acest lucru, tot ele sunt cele care deţin controlul în relaţie.

Fiind un semn de apă, Scorpionul iubeşte experienţele noi. Tocmai de aceea, în general, Scorpionilor nu le este bine lângă aceeaşi persoană prea mult timp. Totul se schimbă atunci când nativa din Scorpion îşi găseşte adevărata dragoste. Pasiunea, misterul și dorinţa constantă de a descoperi lucruri noi sunt calităţi pe care femeia-Scorpion le va exploata inconştient în relaţia cu bărbatul vieţii ei. Ştie să-şi exprime emoţiile foarte bine, iar când face asta, bărbatul de lângă ea este cel mai fericit.

Pluto, planeta care guvernează nativii din Scorpion şi care reprezintă noutatea și renașterea, o face pe reprezentanta acestui semn zodiacal să ştie exact ce îi trebuie relaţiei ei atunci când simte că aceasta intră în rutină. Sunt femei care îşi păstrează calmul în situaţii-limită, care ştiu exact ce au de făcut când relaţia lor este în impas. Au tot timpul soluţia câştigătoare în mânecă, iar bărbatul de lângă ele este mai mult decât privilegiat să fie într-o relaţie cu o astfel de femeie.

Face sport alături de bărbatul ei, se uită la meciuri cu el, comentează fazele şi îi place pe toţi prietenii lui. Se spune despre ele că sunt perspicace şi că sunt mult mai înţelepte decât vârsta pe care o au.

Scorpioancele, amante perfecte

Pasiunea care sălăşluieşte înlăuntrul nativei Scorpion nu o mistuie pe femeia acestui semn zodiacal. Din contră, o face să conştientizeze pentru ce are de luptat. Iar atunci când este îndrăgostită, femeia-Scorpion luptă pentru bărbatul ei. Focul iubirii ei este atât de intens, încât omul de lângă ea nu va mai vrea să-i dea drumul niciodată. Îi conştientizează calităţile, i le apreciază şi ajunge să îi ignore defectele.  

Iubirea de care este capabilă femeia-Scorpion se manifestă nu doar pe plan emoţional. Bărbatul vieţii ei va fi sprijinit, susţinut până în pânzele albe, va beneficia de sfaturile de ei și va şti când greşeşte, pentru că femeia-Scorpion îi va spune când se întâmplă asta.

Citeşte şi: Top 5 zodii care pot fi genii

Aşadar, femeia-Scorpion nu îşi va sprijini bărbatul doar în plan emoţional. Este un semn foarte priceput în tainele iubirii trupeşti, erotic, iar cel care este alături de nativa din Scorpion va avea parte de o relaţie carnală intensă. Ştiu exact ce puncte să atingă, cum să dozeze intensitatea pasiunii lor și sunt foarte pricepute în privinţa preludiului. Chiar dacă nu au parte de un bărbat care să iubească preludiul, femeile-Scorpion vor şti să-l facă să iubească acest moment mai mult decât partida de sex în sine. Ele se joacă în aşternut, sunt foarte mobile, fac mişcări surprinzătoare, improvizează şi sunt spontane. În plus, îi creează partenerului o dependenţă trupească pe care niciun alt semn zodiacal nu o poate crea.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.0 (42)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Trei zodii de femei frumoase și deștepte (100202 vizite)
  2. Suada Agachi, specialist în tehnici de citire a chipului: „Trăsăturile feței arată dacă relația ta va dura” (7463 vizite)
  3. Primele semne care îți spun că restaurantul în care ai intrat îți va oferi mâncare proastă (6093 vizite)
  4. Dramă în România! Tamara Buciuceanu-Botez a fost internată de urgență! (5266 vizite)
  5. Alertă alimentară fără precedent în România: 17 amenzi și 7 restaurante din mall închise în urma unui control sever (4517 vizite)
  1. Alertă alimentară fără precedent în România: 17 amenzi și 7 restaurante din mall închise în urma unui control sever (nota 4.8)
  2. Avertizare ANM de ultimă oră: ploi abundente, frig crâncen și intensificări ale vântului (nota 4.8)
  3. Dramă în România! Tamara Buciuceanu-Botez a fost internată de urgență! (nota 4.4)
  4. Primele semne care îți spun că restaurantul în care ai intrat îți va oferi mâncare proastă (nota 4.3)
  5. Suada Agachi, specialist în tehnici de citire a chipului: „Trăsăturile feței arată dacă relația ta va dura” (nota 4.3)
  1. Care este numele sufletului tău, în funcție de ziua în care te-ai născut (0 comentarii)
  2. Suada Agachi, specialist în tehnici de citire a chipului: „Trăsăturile feței arată dacă relația ta va dura” (0 comentarii)
  3. Se deschide Baby Boom Show – ediţia de toamnă - 17-20 octombrie, la Romexpo (0 comentarii)
  4. 8 mesaje de la Dumnezeu. Ce vrea El să știi despre viață (0 comentarii)
  5. Dramă în România! Tamara Buciuceanu-Botez a fost internată de urgență! (0 comentarii)

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!