Ce cadou special ai primit de la astre, în funcție de data nașterii

Ce cadou special ai primit de la astre, în funcție de data nașterii

Alida Enache

Tu crezi în magie? Dacă până acum nu ai fi crezut că aceasta are un rol foarte important în viața noastră, ei bine, acum a venit momentul să te răzgândești! Fie că vrem să acceptăm asta sau nu, cu toții suntem înconjurați de ea și fiecare suntem magici în felul nostru. De ce? Pentru că atunci când ne naștem, fiecare dintre noi primim un cadou magic din partea Universului, în funcție de data la care ne-am născut. Doar nu ai fi crezut că viața ta este doar o simplă coincidență, nu-i așa?

Foarte multe aspecte ale vieții tale au o mare legătură cu numărul tău norocos primit de la Univers. Mai mult, este foarte bine să știi care este acesta și ce putere incredibilă îți poate oferi, tocmai pentru a profita din plin de aceasta! Până la urmă, niciunul dintre noi nu ne putem pune în calea destinului! Totuși, ceea ce putem face este să-l ajutăm în timp ce ne ajutăm pe noi să ducem la bun sfârșit misiunile acestei vieți.

Ilustrație cu o ușă care se deschide în cer

Cum aflu care este numărul meu norocos

Pentru a afla care este numărul tău norocos trebuie să aduni toate cifrele din data ta de naștere până când vei obține un număr format dintr-o singură cifră. De exemplu, dacă te-ai născut în data de 30 noiembrie 1985, acesta va fi calculul tău: 3+0+1+1+1+9+8+5=28, 2+8=10 și 1+0=1. Asta înseamnă că numărul tău norocos este 1.

Află din rândurile de mai jos care este cadoul tău special de la Univers, în funcție de acesta!

Ce cadou special ai primit de la astre, în funcție de numărul norocos

Numărul 1

Cifra 1 este chiar cifra creației. Cei care s-au născut sub influența acestui număr au șansa de a ajunge magicieni sau chiar vrăjitoare, deoarece ei au o putere incredibilă de a face să se întâmple tot ceea ce-și doresc. Dar chiar și așa, dacă te-ai născut sub influența numărului 1 și ai o putere de neimaginat, asta nu înseamnă că ar trebui să o folosești pentru a manipula și controla oamenii din jurul tău. Ține minte asta!

Numărul 2

Ești foarte sensibil/ă la energiile din jurul tău. Încă din copilărie ai simțit energiile și stările persoanelor din viața ta și pe măsură ce ai crescut ai devenit plin/ă de compasiune. Cadoul tău magic în funcție de număr este chiar cel de-al treilea ochi deoarece tu poți vedea dincolo de aparențe. Tu ai puterea de a vindeca oamenii la nivel spiritual, dar chiar și așa, trebuie să fii foarte atent/ă atunci când faci acest lucru! Nu uita să te vindeci și pe tine și să te odihnești! Timpul petrecut în natură te poate ajuta foarte mult.

Numărul 3

Tu ai o putere foarte mare atunci când vine vorba de a crea ceva nou și extraordinar sau de a distruge ceva pe vecie. La fel ca și persoanele născut sub influența numărului 1, puterea ta specială este aceea de a duce la bun sfârșit tot ceea ce ți-ai pus în minte și, tocmai din acest motiv, anumite persoane te-ar putea considera chiar magician sau vrăjitoare. Trebuie să fii foarte atent/ă cu puterea care se află în mâinile tale mai ales atunci când alegi să distrugi ceva!

Numărul 4

Numărul patru este puternic conectat cu cele 4 elemente ale naturii: foc, apă, aer, pământ. Așa cum există un echilibru în natură, tu poți fi considerat/ă armonia în sine! Ești o persoană foarte rațională și cu o inteligență emoțională extraordinară care depășește orice limite. Te încarci cu energia celor patru elemente pe care le reprezinți și nimeni niciodată nu ar putea să se pună cu tine. Cadoul tău magic este chiar capacitatea de a ține departe de tine tot ceea ce este negativ pe acest Pământ.

Numărul 5

Așa cum numărul 4 simbolizează cele 4 elemente ale naturii, tu ești conectat/ă cu cel de-al cincilea element: spiritul. Cei care au fost înzestrați cu puterea numărului 5 au capacitatea de a comunica cu lumea spirituală, având această latură foarte puternic activată. Tu ai o putere extraordinară tocmai pentru că poți cere ajutorul și energia străbunilor tăi.

Numărul 6

Aceste număr simbolizează Soarele și tot ceea ce ține de puterea, căldura și măreția sa. Așa cum Soarele răsare pe cer în fiecare dimineață, ne bucură sufletul și ne încălzește inimile, tu ai puterea de însenina ziua oricui. Orice încăpere se luminează atunci când intri în ea, atât de puternică este energia ta! Te-ai născut pentru a-i vindeca pe alții și pentru a fi un adevărat lider, așa că va trebui să înveți să-ți folosești cu foarte multă responsabilitate cadoul magic pe parcursul vieții tale!

Numărul 7

Tu te afli sub influența Lunii și a tuturor minunățiilor pe care aceasta este capabilă să ni le ofere nouă, oamenilor. Știi mai bine ca oricine ce este acesta un ritual magic și puterea ta intuitivă depășește orice limite! De altfel cadoul tău magic este capacitatea de a avea vise profetice. Dacă le vei interpreta corect și vei avea încredere în ceea ce ți se comunică, vei avea parte de adevărate miracole!

Numărul 8

Acesta este considerat chiar cel mai magic dintre toate numerele. Dacă numărul tău norocos este 8, înseamnă că ai fost înzestrat/ă cu o putere de convingere extraordinară. Nu doar că poți convinge pe oricine să facă tot ceea ce îți dorești tu, dar până și Universul pare să funcționeze tot după regulile tale. Ei bine, această putere trebuie folosită cu foarte multă responsabilitate. Ea nu se va activa decât în momentul în care conexiunea ta cu spiritualitatea va deveni foarte puternică.

Numărul 9

Ultimul număr simbolizează uniunea a tuturor celor menționate anterior. Odată cu numărul 9 se încheie absolut orice și, bineînțeles, tot el aduce un nou început. Fiind prinsă constant între sfârșit și început, persoana care s-a născut sub influența acestui număr magic poate vedea orice situație din mai multe perspective. Dacă și tu te-ai născut sub influența lui 9, înseamnă că simțul tău artistic și imaginația ta depășesc orice limite. Tu ai capacitatea de a arăta prin arta ta o altă față a lucrurilor, o înfățișare pe care mulți alții nu ar putea să o vadă altfel.

Tu ce crezi despre numărul tău norocos? Acum crezi în magie?

Citește și: Punctele cardinale: ce sunt și de ce sunt importante în zodiac

Surse articol: Zodiacshine, Themindsjournal, Spirithandbook

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Predicțiile numerologice pentru august 2023. Află cât noroc ai, în funcție de cifra destinului tău
Predicțiile numerologice pentru august 2023. Află cât noroc ai, în funcție de cifra destinului tău
Ce cadou vei primi de Craciun?
Incepe quiz
Ce cadou vei primi de Craciun?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.