Nu Skin

Ce filme noi au apărut în 2017! Iată-le pe cele mai bune

Redactor Alexa Galgau

După ce anul 2016 a stat mai slab la capitolul filme, observăm că 2017 începe în forță, cu câteva producții reușite, pe care trebuie să le vezi cât mai curând. Există câteva filme noi remarcabile care au apărut în ianuarie 2017, unele profunde, altele amuzante, altele pline de lecții de viață, însă toate, fără îndoială, foarte bune!

Cele mai bune filme noi din 2017

Lion

Acest film care a fost nominalizat la Oscar este unul dintre cele mai bune apărute în 2017 - putem să pariem că vei avea nevoie de o batistă sau de șervețele când îl vei vedea, deoarece este foarte emoționant! Micul Saroo, în vârstă de doar 5 ani, se urcă accidental într-un tren care îl duce la 1600 de kilometri de casă, în Calcutta. Aici, băiatul trebuie să supraviețuiască în condiții dure și tot timpul aflat sub pericol, dar are norocul să fie adoptat de o familie de australieni. După 25 de ani, el începe să își caute adevărata casă și familie cu ajutorul tehnologiei Google Earth, iar dorința lui se transformă în scurt timp într-o adevărată obsesie.

A Dog's Purpose

Te-ai întrebat vreodată cum ar arăta viața văzută prin ochii unui câine? Acest film îți răspunde exact la această întrebare într-un mod amuzant și profund în același timp. Vei râde, vei zâmbi și vei plânge alături de simpaticul cățel care își descoperă scopul pe lume prin observarea vieților oamenilor din jurul lui, pe care îi reînvață să se bucure de lucrurile mărunte. Iubitorii de animale trebuie să vadă acest film minunat care a apărut în 2017!

Jackie

Filmul „Jackie” surprinde detaliat unul dintre cele mai tragice momente din istoria Americii - împușcarea președintelui Kennedy, așa cum a fost privit prin ochii soției sale, Jacqueline Bouvier Kennedy. Imediat după asasinarea soțului ei, lumea lui Jacqueline este dată peste cap, iar filmul ne înfățișează portretul psihologic intim al unei femei care se remarcă printr-o demnitate și o ținută extraordinare, chiar și în cele mai dificile momente. Amatorii de filme psihologice vor îndrăgi acest film în care Natalie Portman face încă un rol magistral.

Collateral Beauty

Un eveniment tragic poate schimba traiectoria vieții cuiva, iar acest lucru i se întâmplă și unui bărbat de succes din New York, care, în urma unei lovituri puternice primite de la viață, vrea să se retragă și să renunțe la a trăi ca până atunci. În timp ce prietenii încearcă disperați să ia legătura cu el și să îl scoată din această stare, el caută răspunsuri de la univers și adresează scrisori Iubirii, Timpului și Morții. Atunci când începe să primească răspunsuri directe la aceste scrisori, el începe să înțeleagă cum până și cele mai tragice evenimente pot da naștere unor experiențe frumoase și profunde.

United States of Love

Dacă vrei să începi anul 2017 cu un film profund, îți recomandăm să încerci „United States of Love”, care abia a apărut în cinematografele din România. Acțiunea se petrece în anii '90, în Polonia, primul an de euforie datorată eliberării de sub regimul comunist, în care fericirea se împletește cu incertitudinea viitorului. Patru femei aparent fericite, Agata, Renata, Marzena și Iza, care au vârste și profesii diferite, se decid să facă schimbările necesare pentru ca viețile lor să fie împlinite.

 

Așteptăm să ne spui părerea ta despre aceste filme noi apărute în 2017!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta