Ce ţi-ar spune Dumnezeu în funcţie de zodie

Ce ţi-ar spune Dumnezeu în funcţie de zodie

Redactor Divahair.ro

Deşi mulţi dintre noi ne dorim, în momentele cele mai grele din viaţa noastră sau, dimpotrivă, în cele de fericire, să auzim un cuvânt de alinare din partea divinităţii sau câteva vorbe de laudă, acest privilegiu nu ne este acordat (cel puţin nu în timpul acestei vieţi).

Descifrând specificul şi menirea fiecărei zodii, poți descoperi care sunt vorbele pe care Dumnezeu ţi le-ar fi adresat, în funcţie de semnul astrologic sub care te-ai născut!

Ce ţi-ar spune Dumnezeu în funcţie de zodie

Berbec

Nativii din Berbec au fost înzestraţi de divinitate cu voinţă, energie şi putere de a realiza tot ceea ce îşi doresc. Dumnezeu le-a încredinţat „sămânţa” a tot ceea ce a pus pe Pământ şi le-a acordat menirea de a o face să înflorească. Ce ţi-ar spune însă Cel de Sus? Că ar trebuie să îţi temperezi uneori firea pătimaşă şi să deprinzi răbdarea de a privi tot ceea ce ai „sădit” în jurul tău.

Taur

Taurii au fost binecuvântaţi de la naştere cu tărie de necuprins şi cu loialitate de nezdruncinat. Menirea lor este aceea de a avea grijă ca ceea ce au sădit Berbecii să crească şi să dea rod, folosindu-se de cea mai mare virtute a lor, răbdarea. Dumnezeu i-ar mai sfătui pe Tauri să aibă grijă, pentru că puterea lor poate aluneca uneori pe panta încăpăţânării feroce.

Gemeni

Inteligenţi, ageri şi comunicativi, Gemenii au fost însărcinaţi să aducă în lume cunoaştere, pentru că mintea lor pătrunzătoare este printre puţinele capabile să dezvăluie misterele creaţiei. În acelaşi timp, divinitatea le-ar atrage atenţia acestor semne duale că este la fel de important să asculţi pe cât este să vorbeşti şi că marea lor provocare va consta să îi şi înţeleagă pe cei pe care îi farmecă.

Rac

Sensibilii Racii au fost creaţi pentru a fi protectorii familiei! Cu greu vei găsi o mamă mai puternică şi mai grijulie decât această nativă. De asemenea, Racii sunt maeştri atunci când vine vorba de înţelegerea emoţiilor, dar ceea ce le-ar spune divinitatea este să sufere mai puţin pentru ceilalţi şi să lupte pentru a-şi desăvârşi puterea interioară şi pentru a reuşi să îi ajute.

Leu

Aceşti nativi sunt spectaculoşi şi au fost înzestraţi cu o strălucire aparte încă din momentul creaţiei. Leii au menirea de a le aminti oamenilor din jur de frumuseţile lumeşti cu aspectul lor atrăgător şi cu pofta de viaţă, dar şi cu generozitatea care îi caracterizează. Singurul lucru pe care divinitatea l-ar spune Leilor este să evite capcana mândriei şi a aroganţei!

Fecioară

Aceste native nu ar trebui să se simtă prost din cauza firii lor critice, pentru că menirea lor este să observe defectele celorlalţi şi să ajute la îndreptarea lor. Fecioarele au fost înzestrate cu o gândire lucidă, pură. Ce le-ar spune divinitatea? Să nu se închidă în ele, doar pentru că nu pot fi la fel de optimiste sau de comunicative precum îndrăgitele semne de foc.

Balanţă

Diplomaţia este darul pe care l-ai primit de la Dumnezeu, dacă eşti născută în această zodie. Tu ai puterea de a stinge conflictele din faşă cu câteva cuvinte bine plasate şi de a face pace cu firea ta blândă, iubitoare. Ce ţi-ar spune Dumnezeu? Să ocoleşti cu grijă capcana nehotărârii, pentru că aceasta îţi poate denatura drumul în viaţă.

Scorpion

Chiar dacă tot zodiacul se teme de Scorpion din cauza temperamentului său incisiv şi răzbunător, puţini ştiu că acest nativ are menirea de a pătrunde adânc în sufletul oamenilor, descifrând cu intuiţia sa formidabilă intenţiile ascunse. Adesea, decepţiile provocate sunt cele care îi „oţelesc” caracterul. Dumnezeu i-ar spune Scorpionului să nu înceteze să creadă în mai bine, în pofida dezamăgirilor de care a avut parte!

Săgetător

Această fire veselă și energică are menirea de a aduce lumină în viaţa oamenilor. Săgetătorii au puterea de a elimina poveri printr-un simplu zâmbet, mai ales atunci când acesta aparţine celei mai frumoase femei din zodiac. Ce şi-ar dori să îţi transmită divinitatea? Să eviţi capcana superficialităţii, în care rişti să cazi atunci când nu iei nimic și niciodată în serios.

Capricorn

Ambiţios şi hotărât, nativul din Capricorn se numără printre zodiile protejate de divinitate. „Darul său” este apetitul nestăvilit pentru muncă şi responsabilitate, care îl împing mereu spre a căuta o viaţă mai bună! Dacă menirea sa este aceea de a-i provoca pe ceilalţi să îşi depăşească limitele, singura problemă intervine atunci când nativul îşi pierde pacea. „Respiră şi miroase trandafirii” este ceea ce ţi-ar spune Dumnezeu!

Vărsător

Poate că ceilalţi îl găsesc pe Vărsător neobişnuit, cu o personalitate bizară, dar divinitatea i-a dăruit libertatea absolută. Aerul de „dincolo de această lume” este datorat faptului că ochii ageri ai Vărsătorului privesc viitorul altfel decât noi, muritorii de rând! Ce i-ar spune Dumnezeu? Să îşi cedeze măcar o dată inima iubirii, pentru că acest sentiment nobil îl va ajuta să atingă înălţimile la care visează.

Peşti

Se pare că Peştii au fost cei mai norocoşi atunci când au primit darul divinităţii! Ei sunt singurii care înţeleg supranaturalul pe deplin, iar paşii îi poartă prin lumea terestră, în timp ce sufletul lor zboară la înălţimi apreciabile. Ce le-ar spune Dumnezeu? Să renunţe la timiditatea care îi caracterizează uneori şi să îşi îndeplinească menirea!

Tu ce părere ai? Te regăseşti în spusele divinităţii adresate zodiei tale?

Articolul urmator
"Shrek" a existat cu adevărat? Povestea bărbatului despre care se spune că ar fi inspirat personajul
"Shrek" a existat cu adevărat? Povestea bărbatului despre care se spune că ar fi inspirat personajul

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (151)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.