Nu Skin

Ce mesaje emoționante să trimiți de Sfânta Maria

Alexa Galgau

Sfânta Marie Mare este una dintre cele mai importante sărbători creștine și o sărbătoare legală de care ne bucurăm în fiecare an pe 15 august. Peste 2 milioane de români își celebrează onomastica, așa că mai mult ca sigur și tu ai în preajmă persoane care poartă numele Maria/Mariana/Marian/Marinică și alte derivate ale numelui sfânt al Fecioarei.

Iată ce mesaje emoționante poți să trimiți de Sfânta Maria prietenelor, familiei sau colegilor de muncă!

Mesaje emoționante de Sfânta Maria

Adormirea Maicii Domnului este principala sărbătoare a Fecioarei, care marchează trecerea acesteia la viața veșnică, în ceruri. Totodată, 15 august se numește Sântămaria Mare în tradiția populară și marchează trecerea de la vară la toamnă. Deși în evanghelii nu este tratat subiectul adormirii Maicii Domnului, tema este abordată de Biserică, iar sărbătoarea este foarte importantă, atât la ortodocși, cât și la catolici. Dacă și tu ai persoane care își celebrează numele pe 15 august, iată ce mesaje emoționante să le trimiți:

1. Chiar dacă ai nume de Sfântă, știu că diseară o sa dai de băut și o să ne primești cu masa plină.

2. Astăzi e ziua numelui tău, un nume simplu și frumos, la fel de pur și gingaș ca tine. Îți doresc numai bine și să ai parte de toată fericirea din lume!

3. Fie ca Sf. Fecioara Maria, al cărei nume îl porți, să te ocrotească, să-ți călăuzească pașii și să-ți lumineze calea!

4. O sărbătorim pe Fecioara Maria și te sărbătorim pe tine. Să rămâi mereu blândă, bună și drăguță cu toți cei din jurul tău!

5. Pentru că ești o persoană atât de bună, de drăguță și de loială, îmi doresc ca Fecioara Maria să aibă grijă de tine, să îți călăuzească pașii și să îți lumineze calea în viață.

6. De Sfânta Maria, zi de mare sărbătoare, primește din partea mea cele mai sincere urări de bine, sănătate, mult noroc și împlinirea tuturor dorințelor.

7. Fie ca toate întâmplările frumoase şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sfânta Maria cât mai frumoasă!

8. Este o zi când sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare usor. Este ziua numelui tău!

9. Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de colorată precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei şi la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori.

10. Dumnezeu mi-a dat familia, Sfânta Fecioară Maria, al cărei nume îl porți, mi te-a dăruit, pentru a mă bucura de o astfel de prietenie. Mă bucur că ai apărut în viața mea, că am și voi avea bucuria de a trăi și simți o prietenie adevărată! Să îți fie viața binecuvântare și bucurie, întocmai ca numele sfânt pe care îl porți!

11. Păstrează-ţi sufletul tânăr şi bucură-te neîncetat, pentru mine rămâi un prieten de nădejde şi un om de valoare! Fie ca lumina Sfintei Marii să ne lumineze vieţile şi mintea mereu!

12. Aș vrea să îmi fii aproape mereu, cum ai fost și până acum și să mă bucur în fiecare zi de puritatea și căldura sufletului tău, rupt parcă din dragostea Fecioarei Maria.

13. Numele sfânt pe care îl porți ți se potrivește perfect, pentru că ești o persoană blândă, bună și iubitoare. Pentru mine ești ca o rază de soare într-o zi friguroasă și îmi încălzești sufletul mereu cu prietenia ta pură și sinceră.

14. Pentru că ai fost numită după Fecioara Maria, îți doresc să ai o viață sfântă și binecuvântată. Să ne amintești mereu ce înseamnă bunătatea și blândețea care izvorăsc mereu din tine.

15. Cineva acolo sus te iubește, dar și aici, jos, ești iubită și admirată de atât de mulți oameni! Fie ca numele sfânt pe care îl porți să îți aducă numai lumină în suflet și binecuvântări în cale.

16. Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieţii tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie.

17. În aceasta zi specială îţi transmit cele mai sincere urări. Să ai o viaţa plină de lucruri bune, iar Sfânta Maria, al cărei nume îl porţi, să te ocrotească mereu.

18. Este o zi sfântă, iar pentru mine sfântă este si prietenia care ne leagă de atâția ani. Îți doresc să fii mereu atât de iubită ca acum, de cei din jur și de Dumnezeu!

20. De Adormirea Maicii Domnului, să ne amintim cu toții că iubirea, blândețea și înțelepciunea ei trebuie să ne ghideze în viață. Fie ca numele sfânt pe care îl porți să îți aducă numai binecuvântări!

Trimite aceste mesaje emoționante de Sfânta Maria și le vei face o mare bucurie celor care își serbează numele pe 15 august!

Descoperă și tradițiile și obiceiurile care se respectă de Sfânta Maria!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!