Ce să faci cu blugii uzați: uite ce obiecte utile poți realiza!

Vineri, 28.10.2016
de Alexa Galgau

Ca orice fashionistă, probabil că nu te mai saturi să „vânezi” noi perechi de blugi de fiecare dată când mergi la shopping de haine, chiar dacă ai deja în dulap teancuri de perechi de care nu te înduri să te desparți. Nu trebuie să renunți la această plăcere vinovată și nici să arunci perechile de blugi uzați, pentru că avem pentru tine o soluție mult mai practică!

Din mormanele de blugi uzați pe care le-ai adunat de-a lungul timpului poți să scoți, ca prin magie, o mulțime de obiecte utile și frumoase, cu ajutorul unor proiecte DIY simple și distractive!

Ce să faci cu blugii uzați

Geantă din blugi uzați

Orice femeie ar trebui să aibă măcar o geantă de blugi în garderobă, iar dacă ai blugi vechi în șifonier, de ce să nu îți creezi chiar tu una personalizată? Avantajul este că o poți realiza exact după gustul tău și știi sigur că nu va mai avea nimeni o geantă ca a ta!

Dacă te tentează un astfel de proiect, iată un videoclip care te învață pas cu pas cum să faci o geantă din blugi uzați:

Suport pentru telefon

 Nu-i așa că e foarte frustrant să vrei să îți încarci telefonul și să nu ai pe ce să îl pui? Parcă pe jos nu îți vine să îl lași (doar nu ți-a greșit cu nimic), așa că îți propunem o soluție elegantă și estetică: un suport din blugi. Nu trebuie decât să decupezi buzunarul din spate al pantalonilor și să coși o mică bretea, ca să poți să agăți suportul chiar de încărcător. Ingenios, nu?

Organizator pentru perete

Blugii tăi uzați pot recăpata, în sfârșit, „gloria” de altă dată, pentru că vei ajunge din nou să îi folosești zilnic datorită acestei idei minunate! Pentru a crea un organizator pentru peretele tău, în care să ții toate mărunțișurile pe care le pierzi mereu, trebuie să decupezi buzunarele de la mai multe perechi de blugi și să le coși pe o bucată de material, pe care apoi o poți fixa pe perete. Nu îți ia mai mult de câteva ore tot proiectul, care îmbină utilul cu plăcutul.

Carnețel cu copertă din blugi uzați

Poate că butonăm noi toată ziua pe smartphone, dar mai există încă și destule persoane romantice care nu au renunțat la obiectele indispensabile de altă dată. De exemplu, un carnețel este întotdeauna necesar în geantă și poți să îți confecționezi unul dintr-o pereche de blugi uzați. Decupează o bucată din blugi de mărimea coperții carnețelului, apoi lipește-o de aceasta și gata! 

Față de pernă din blugi uzați

Dacă te-ai plictisit de pernele de acasă, poți să le dai o nouă față cu doar câteva perechi de blugi de culori diferite. Taie petice de diferite mărimi și forme și coase-le pe o față de pernă. Dacă îți place rezultatul, poți să îți îmbraci toate pernele în blugii uzați și chiar să faci și o cuvertură!

Ce părere ai despre aceste mici proiecte haioase cu blugi uzați? Dacă nu te înduri să îi tai, află cum să îți faci blugi noi din perechile vechi!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (19)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!