Ce spun aceste jocuri cu machiaje smokey despre tine

Luni, 18.04.2016
de Viorica Ghinea

Farmecul machiajului de tip smokey nu poate fi egalat în lumea beauty de alt stil, iar acest fapt nu poate fi contestat de nicio femeie. Nota dramatică pe care o conferă lookului final poate da de gol câteva indicii prețioase despre personalitatea purtătoarei. În funcție de modelul de care ești atrasă, poți afla ce fel de femeie ești și ce impresie își fac cei din jur despre tine.

Descoperă din următoarele jocuri cu machiaje despre ce este vorba mai exact!

Jocuri cu machiaje care te ajută să te descoperi

Jocurile cu machiaje de mai jos te vor ajuta să descoperi ce este în sufletul tău și cum te văd cei din jur. Tot ce trebuie să faci este să alegi o imagine care te atrage, apoi să cauți cifra reprezentativă. Vei fi uimită de rezultatul acestui test!

1. Ești pasională

Cum ești tu: independentă, curajoasă și determinată în viață.

Lupți cu pasiune pentru principiile tale, dând dovadă de încăpățânare până și în cele mai neînsemnate situații. Nu obișnuiești să abandonezi drumul pe care ai pornit nici măcar atunci când totul pare pierdut, ci încerci din răsputeri să găsești o soluție.

Cum te văd ceilalți: idealistă și impulsivă.

Spiritul tău pasional nu le creează întotdeauna o impresie bună celor din jur, cu atât mai mult dacă se află într-un conflict cu tine. Unii dintre ei cred că ești obsedată de viitor, în timp ce alții îți admiră puterea de caracter.

2. Ești misterioasă

Cum ești tu: calmă, tăcută și misterioasă.

Nu îți place să te implici în certuri, ci preferi de multe ori să îți păstrezi opinia pentru tine. Ai totuși obiceiul să mai arunci câteodată vorbe pe care nu le explici, așa că stârnești ușor misterul în jurul tău.

Cum te văd ceilalți: melancolică și bună la suflet.

Cei din jur apreciază faptul că ești delicată în discuții și că te ferești să îi superi. Poate că te consideră slabă uneori, însă oricine poate să vadă că ai bunătate în suflet.

3. Ești visătoare

Cum ești tu: profundă, creativă și cu imaginație bogată.

Imaginația ta nu cunoaște limite, așa că deseori cazi într-o stare de vis profundă. Îți place să îți imaginezi tot felul de lucruri și să îți faci planuri de viitor care sună măreț, însă de prea puține ori găsești puterea și curajul să le pui în practică.

Cum te văd ceilalți: rezervată, timidă și cu simț artistic.

Firea ta visătoare le oferă celor din jur ideea că ești mult prea liniștită. Deși nu le faci oamenilor o impresie rea cu atitudinea ta, nici nu reușești să îți faci prea mulți prieteni.

4. Ești optimistă

Cum ești tu: calmă, originală și pozitivă.

Nu îți place să îți faci griji inutile în viață, ci să o trăiești așa cum este. Dai dovadă de originalitate în tot ceea ce faci și îți place să privești doar partea plină a paharului.

Cum te văd ceilalți: nonconformistă, curajoasă și curioasă.

Îi sperii pe mulți din jur cu atitudinea ta. Curajul din ochii tăi este de multe ori asociat cu nebunia, așa că nu te aștepta la prea multe laude atunci când iei decizii pripite. Se pare că firea ta curioasă te bagă doar în belele (din punctul lor de vedere).

5. Ești amuzantă

Cum ești tu: sociabilă, glumeață și dornică de atenție.

Nu te temi să îți spui ideile în fața celorlalți. Dimpotrivă, adori să fii în centrul atenției șă să socializezi cu toată lumea. De asemenea, îți place să faci vâlvă asupra unui subiect, astfel încât toți să îți ceară însetați informații.

Cum te văd ceilalți: extrovertită și interesantă.

Obții cu succes efectele pe care îți dorești să le ai de la cei din jurul tău. Ei te văd ca pe o persoană interesantă, plină de cunoștințe și deschisă la o mulțime de lucruri. Cu siguranță reușești să fii în centrul atenției atunci când îți propui.

6. Curajoasă

Cum ești tu: determinată, cu atitudine de șef și carismatică.

Nu ai probleme în a te impune în fața celor din jurul tău. Dai dovadă de curaj, independență și carismă, așa că reușești cu ușurință să devii lider în grupul din care faci parte.

Cum te văd ceilalți: atrăgătoare și isteață.

Ești sufletul petrecerii pentru cei din jur – acea persoană care reușește să schimbe instant atmosfera atunci când intră într-o încăpere. Se simt atrași de tine, dar în același timp îi sperii puțin când observă atitudinea ta curajoasă în fața situațiilor riscante.

Ți se potrivește descrierea din aceste jocuri cu machiaje? Modelul de makeup pe care l-ai ales chiar te-a condus pe drumul cel bun?

Surse foto: blogthings.com

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (25)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!