Nu Skin

Ce zodii sunt norocoase în 2017

Redactor Alexa Galgau

Noul an se anunță mai bun pentru anumite zodii și mai nefast pentru altele. Există unele semne cărora totul le merge strună, însă altele trebuie să fie foarte atente la sănătate, la bani și larelațiile cu ceilalți.

Descoperă zodiile norocoase ale anului 2017, dar și pe cele ghinioniste, care vor avea de tras anul acesta!

barbat care lucreaza pe laptop

Zodii norocoase

1. Balanța: această zodie de aer se poate considera foarte norocoasă, deoarece 2017 se anunță a fi un an excelent pentru ea din toate punctele de vedere. În special în ceea ce privește dragostea, deoarece Balanța este una dintre zodiile care anul acesta își vor găsi marea iubire! În rest, dacă muncește cu spor, banii, succesul și faima nu se lasă mult așteptate.

2. Vărsătorul: a doua zodie foarte norocoasă în 2017 este Vărsătorul, care are un an plin de revelații despre sine și despre cei din jurul lui. În primul rând, el ajunge să se cunoască mai bine pe sine și, din acest motiv, devine mult mai deschis și față de ceilalți. Are norocul ca în 2017 să întâlnească oameni care cel mai probabil îi vor rămâne alături toată viața.

3. Leul: a început anul pus pe treabă și nici nu au trecut bine două săptămâni din 2017, că Leului au început să i se deschidă noi portițe și să apară noi oportunități. Este genul de zodie care își face singură norocul de multe ori, dar 2017 este foarte generos și parcă o și ajută puțin. Leul va cunoaște oamenii potriviți la momentele potrivite, va găsi noi metode de a face mulți bani și își va armoniza relația - toate într-un singur an.

potcoava

4. Gemenii: acest an va fi unul plin de aventuri, spre bucuria Gemenilor, care suportă orice, numai monotonia nu. Vor apărea călătorii spontane, dar și călătorii legate de muncă, „la pachet” cu noi oportunități de a avansa și de a primi un salariu mai mare. Gemenii au șanse să își găsească sufletul pereche, dar numai dacă reușesc să nu mai fie atât de mult cu capul în nori.

5. Săgetătorul: pentru că este guvernat de planeta Jupiter, Săgetătorul este în general norocos, iar 2017 îl „răsfață” și pe el cu câteva reușite la muncă și, cel mai important, cu mult mai multe călătorii decât anul trecut. Acesta este anul în care „Arcașul” ajunge pe continente la care nici nu visa înainte, iar unii dintre ei au chiar și ocazia de a se muta pe meleaguri străine - ocazie de care vor profita din plin, desigur!

6. Fecioara: poate că nu își va găsi marea dragoste și nici nu va câștiga la loterie, dar această zodie va avea cu siguranță un an mai bun decât ar fi anticipat. În primul rând, apar reușite la locul de muncă și pot avea loc și anumite schimbări în conducere, care să reprezinte un avantaj pentru nativi. Așadar, Fecioara se poate aștepta la o mărire de salariu și, cel puțin din punct de vedere financiar, va avea un an foarte bun.

Zodii ghinioniste

1. Berbecul: pentru această zodie de foc, anul 2017 nu se anunță unul prea bun, mai ales din cauza problemelor care apar acasă, în relație sau în familie. Berbecul este parcă din ce în ce mai tensionat și își va vărsa nervii pe cei din jurul lui. O serie de ghinioane - nu foarte mari, ce-i drept - îi vor altera complet dispoziția și, din acest motiv, el va începe anul cu stângul. Din fericire, va avea ocazia să recupereze pe drum!

2. Capricornul: o problemă la muncă îl va face pe nativ să muncească mult mai mult decât ar fi sănătos pentru el, iar în 2017 pot apărea anumite probleme de sănătate cauzate tocmai de epuizare. Relațiile cu cei dragi sunt și ele afectate și 2017 poate fi un an în care niște prieteni „dispar” din peisaj, dar nu este vorba despre cei mai apropiați, din fericire.

trifoi cu patru foi

3. Peștii: nativii au început anul cu o ceartă cu jumătatea lor, ceartă care pare să nu se mai aplaneze în ciuda tuturor eforturilor lor. În cazul nativilor singuri, aceștia constată cu surprindere că nu reușesc sub nicio formă să cunoască persoanele potrivite și se adâncesc în depresie, unii dintre ei consolându-se și cu anumite vicii. Pot apărea pagube financiare în 2017, așa că nativii trebuie să fie atenți și la bani.

4. Racul: cea mai afectată parte a vieții acestei zodii de apă va fi cea emoțională. Unii nativi vor trece prin momente de cumpănă în relații, iar unii vor ajunge la divorț sau la despărțire. Suferința va fi atât de mare, încât aproape tot anul îi va afecta și puțini Raci vor reuși să fie productivi în 2017 din acest motiv. La locul de muncă intră într-un fel de rutină, fără să apară ocazia de a avansa.

5. Taurul: deși acasă lucrurile vor fi în regulă, problemele vor apărea la locul de muncă. Taurul va face o greșeală, deși nu îi stă în fire, și va avea ghinionul să aibă și relații tot mai tensionate cu unii colegi care îl vor sabota. Vor exista și pierderi materiale, iar dacă nu are grijă de el, Taurul poate avea parte de câteva probleme de sănătate în 2017.

6. Scorpionul: nativii acestei zodii riscă să aibă parte de un accident care să le afecteze destul de mult viața și mai ales cariera. Ei trebuie să fie deosebit de atenți și să nu își asume riscuri inutile - chiar și condusul cu viteză poate fi foarte periculos! În cazul Scorpionilor care călătoresc prin țări străine, le recomandăm să nu încerce feluri de mâncare prea exotice, pentru că pot avea probleme de sănătate din cauza lor.

Chiar dacă te numeri printre zodiile norocoase ale anului 2017, ține minte că norocul ți-l faci si singură, așa că nu te culca pe-o ureche!

Descoperă și care este cea mai mare suferință a zodiilor în anul 2017!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.3 (15)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta