Ce inseamna cand visezi un baiat

Ce inseamna cand visezi un baiat

Adelina Ion

Visele ne indica, intr-un limbaj simbolic, ceea ce se afla in spatele unei imagini, ele putand reprezenta o amintire careia i se ataseaza o interpretare personala. Un obiect, o persoana sau o intamplare care ne apar in vis pot fi interpretate in doua feluri: in functie de experienta noastra de viata si in sens universal. Daca vrei sa afli ce inseamna cand visezi un baiat trebuie, asadar, sa raportezi acest vis la experienta ta de viata.

Descopera ce inseamna cand visezi un baiat atat in sens universal, cat si in sensul experientelor traite de tine! 

Sensul general al visului in care iti apare un baiat

La modul general, visul in care iti apare un baiat simbolizeaza frecvent aspectul masculin al personalitatii sau nevoia de a-l dezvolta. O trasatura a personalitatii masculine o reprezinta fermitatea, tradusa adesea prin nevoia de a-si lua soarta in propriile maini si de a actiona energic. De aceea, atunci cand visezi un baiat, aminteste-ti ca solutia problemelor cu care te confrunti in viata reala sta in decizii luate fara sovaire si intr-o atitudine ferma. 

Ce inseamna cand visezi un baiat, raportat la experienta de viata

Cea de-a doua interpretare a visului in care apare un baiat este in directa legatura cu sentimentele pe care le porti in viata reala unei persoane de sex masculin care este extrem de importanta pentru tine. Daca tii mult la aceasta, cu siguranta sentimentele si gandurile tale referitoare la ea vor fi transpuse in lumea viselor.

Acest tip de vise mai pot avea inca doua alte interpretari: un instinct matern foarte puternic al persoanei care viseaza sau, de asemenea, imaturitatea acestei persoane. Aceasta ultima interpretare, corelata cu sensul general al visului, poate conduce la urmatoare interpretare: imaturitatea care te caracterizeaza este cea care te impiedica sa gasesti o solutie adecvata problemelor cu care te confrunti, iar pentru remedierea acestora va fi nevoie sa renunti la aceasta trasatura a personalitatii in favoarea atitudinii ferme.

Totodata, cand visezi un baiat care munceste sau baieti mici la joaca, asteapta-te la impliniri pe plan familial si profesional. De bun augur este si visul in care nasti un baietel, prevestind o viata armonioasa si plina de bucurii.

Cunosti si alte interpretari ale visului in care iti apare un baiat? Ai avut vreun astfel de vis vreodata?

Articolul urmator
Ce înseamnă când auzi sau vezi o bufniță. Superstițiile care au îngrozit românii și nu numai
Ce înseamnă când auzi sau vezi o bufniță. Superstițiile care au îngrozit românii și nu numai
Când vei avea următoarea relație?
Incepe quiz
Când vei avea următoarea relație?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (161)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.