Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Cea mai acră femeie din zodiac. Toți se feresc de ea!

Victoria Dragan

Așa cum există cea mai dulce femeie din horoscop, care este numai bună de pus pe rană, la fel există și una pe care toți cei din jur o consideră o acritură. Se feresc de ea cât pot și nu îi împărtășesc niciodată secrete.

Află în ce semn zodiacal se ascunde cea mai acră femeie din horoscop!

Nativa care se comportă cu toți ca o poamă acră

Când îți este lumea mai dragă, ea îți taie creanga de sub picioare și te trântește la pământ fără să îi pese de dezamăgirile tale. Nu ar trebui să te mire dacă zâmbește ușor atunci când observă tristețe pe chipul tău. Vai și amar de tine dacă mai este și în toane proaste în acele momente. Își va vărsa pe tine toate frustrările pe care le-a adunat în suflet. Intențiile ei nu sunt rele întotdeauna, însă nu alege deloc o modalitate bună de a da sfaturi.

Cea mai acră femeie din zodiac este recunoscută pentru faptul că suferă de invidie cronică, este morocănoasă și are limba ascuțită. Spiritul ei critic nu iartă pe nimeni. Are pentru toată lumea câte o vorbă de spus, dar nu este vorba despre una blândă și frumoasă, ci despre una dură. Bineînțeles, sfaturile ei pot fi și constructive, însă nu mulți vor să audă de ele după ce se trezesc răniți în orgoliu.  

Oare despre ce nativă din horoscop este vorba? Dacă ai deja una în viața ta, o vei recunoaște fără să mai primești și alte detalii. Femeia născută în zodia Fecioară deține titlul de cea mai acră reprezentantă a zodiacului. Și nu este așa doar cu cei din jurul ei, ci chiar și cu ea. Din dorința de a atinge perfecțiunea, ajunge de multe ori să dezvolte o obsesie pentru anumite lucruri. Nu se lasă până nu iese totul așa cum își dorește. Îi place să îi controleze pe cei din jur, pentru că are impresia că este singura în măsură să aleagă calea cea bună.

Femeia Fecioară privește cu ochi critici tot ceea ce se întâmplă în jurul ei. Analizează și se îndoiește până în momentul în care este 100% sigură. În felul ei caracteristic, are grijă ca cei din jur să nu fie niciodată păcăliți ori răniți. Poate că lecțiile ei de morală nu sunt cele mai calde, dar persoanele care țin cont de ele se bucură de rezultate bune.

Femeia Fecioară îi cam sperie pe cei din jur cu atitudinea ei, așa că mulți o consideră o poamă acră și se feresc de gura ei cât pot. Tu cunoști o astfel de nativă?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (124)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!