Nu Skin

Cel mai mare penis din lume se vede din spațiu

DivaHair

Noua senzație a internetului din ultimele zile vine din Australia. Și nu, nu e ceva la care să ne fi așteptat. La ultima scanare prin satelit, Google Maps a făcut o descoperire cel puțin interesantă: niște glumeți au scrijelit un penis gigant pe fundul unui lac uscat din Victoria, Australia.

Cine crede că este o fotografie măsluită în vreun program de editare foto poate intra aici, să vadă exact cum stă treaba. Potrivit unor surse, localnicii știau de câteva luni de existența penisului gigant care se vede din spațiu. Și, oricât de ciudat ar părea, acesta nu este singurul penis de pe teritoriul Australiei care se poate vedea din spațiu – și nici cel mai impresionant, pe deasupra!

La data de 26 iunie 1998, Trac Smith, pilotul unui elicopter, a văzut ceva asemănător gravat într-o zonă deșertică din Australia de Sud. Desenul respectiv este considerat la ora actuală cea mai mare operă de artă din lume, întinzându-se pe nu mai puțin de 4,2 kilometri, conturul măsurând circa 28 de kilometri. A primit numele de Maree Man deoarece este reprezentarea unui bărbat indigen și se află la numai 60 de kilometri de localitatea Maree. Și, da, Maree Man a fost desenat complet dezbrăcat în nisipul roșu al deșertului australian, cu tot cu organe genitale incluse.

Australienii s-au ținut de șotii și în 2017, Google Maps preluând din zona muntelui Duneed o mâzgălitură asemănătoare, dar care nu se ridică la nivelul celei de acum, câtuși de puțin!

Aceste desene aeriene vizibile de la mare distanță au primit numele de geoglifuri.

Surse foto: Google Maps

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!