Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Cel mai periculos ascendent

Miercuri, 08.03.2017

Probabil știi până în acest moment al vieții tale ce zodie ești, dar sigur nu știi că acesta nu este singurul lucru de care trebuie să ții cont atunci când vrei să afli ce îți rezervă astrele. Zodia este doar o piesă dintr-un puzzle complex care îți dezvăluie personalitatea ta. De aceea, horoscopul ți se poate părea de multe ori vag și chiar incorect. Acesta se concentrează doar asupra unei zodii și nu menționează și celelalte trăsături pe care le poate împrumuta semnul tău.

Ascendentul este zodia care a apărut la data și locul în care te-ai născut. Cu cât acesta era mai aproape de momentul nașterii tale, cu atât efectele vor fi mai puternice și îți vor influența toate aspectele vieții de zi cu zi. Dacă te naști la sfârșitul ascensiunii zodiei respective, atunci influența acesteia nu va fi la fel de marcantă.

Iată care este cel mai periculos ascendent!

femeie machiata strident

Ascendentul este, de fapt, modul în care te percepe lumea. Acesta reprezintă copilul din tine și emoțiile. Din această cauză, de cele mai multe ori nu te regăsești în horoscopul tău zilnic și în trăsăturile zodiei tale. Ascendentul presupune un calcul complex, care îți va spune ce semn era prezent atunci când ai apărut pe lume.

Se pare că ascendentul în Scorpion este cel mai periculos, deoarece persoanele care se nasc sub acest semn împrumută cele mai rele trăsături ale acestei zodii. Dacă te-ai născut cu acest ascendent, tinzi să faci investiții financiare nu foarte istețe și ai o slujbă periculoasă: pompier, polițist, judecător sau detectiv. Tinzi să fii paranoic uneori, iar acest lucru are repercusiuni asupra sănătății tale mintale.

De asemenea, atunci când nu poți obține ce vrei sau când te simți amenințat, ai un temperament exploziv care îi șochează chiar și pe cei dragi. Acest ascendent este un luptător, cel mai violent semn din întreg zodiacul. Deoarece ești atât de intens și secretos, ai o tendință naturală spre un comportament autodistructiv. Nici măcar cei apropiați nu vor afla că recurgi la pastile și alcool pentru a te menține pe o linie de plutire și pentru a alunga stresul și grijile.

Ai o personalitate dominantă și toată lumea se teme să te aibă ca dușman. Faci totul pentru a afla adevărul, chiar dacă acest lucru presupune rănirea celor din jurul tău. Fiind un semn de apă, tinzi să fii rece și fără sentimente. Această aparență dură ascunde, de fapt, o persoană foarte inteligentă, dar pentru care aparențele contează foarte mult. Atunci când vine vorba de alegerea partenerului, înfățișarea este primul criteriu de selecție. Totuși, atunci când ești Scorpion cu ascendent în Scorpion, lucrurile stau complet diferit.

Scorpion cu ascendent în Scorpion

scorpion

Această dublă influență a planetei Marte face din Scorpionii cu ascendent în Scorpion niște adevărate forțe ale naturii. Îți place să te simți mereu conectat cu natura și cu sălbăticia. Exprimi forțele nașterii și ale morții, precum și ale creării și distrugerii, înțelegând necesitatea ambelor părți. Ai o prezență fizică ce nu trece neobservată, o vitalitate debordantă și o pasiune misturitoare.

Totuși puterea va fi mereu un defect în viața ta. În acest sens, trebuie să înveți să o folosești și să o controlezi, pentru a nu mai răni pe nimeni. Însăși puterea naturii este o sursă e propriei forțe și puteri de vindecare. Intensitatea și experiența sunt pentru tine mult mai importante decât permanența. Învață să îți stăpânești aceste trăsături, deoarece doar așa nu îți vei pune viața ta și a celor dragi în pericol.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (13)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!