Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Cele mai bune filme biografice din 2017

Joi, 26.01.2017
de Alexa Galgau

Filmele biografice poate că nu au același succes precum acelea de acțiune sau fantastice, dar cu siguranță au și ele un public destul de mare, dornic să descopere mai multe despre viețile unor figuri importante din istorie. Anul acesta nu se poate „lăuda” cu multe pelicule de acest gen, dar cele câteva care vor fi lansate sunt cel puțin promițătoare.

Iată care sunt cele mai bune filme biografice din 2017!

Filme biografice în 2017

The Founder

„The Founder” este o poveste bazată pe fapte reale care ne dezvăluie cum Ray Kroc (Michael Keaton) a dezvoltat imperiul McDonald's. Pornind de la statutul de simplu agent de vânzări, el îi cunoaște pe Mac și Dick McDonald, care dețin un mic restaurant unde se fac burgeri rapid. Văzând potențialul locului, Kroc încearcă să preia compania de la cei doi și să creeze un imperiu de miliarde de dolari. Știm cu toții că a reușit, având în vedere succesul pe care îl are și acum lanțul de restaurante McDonald's, dar este foarte interesant să urmărim povestea din spatele succesului.

The Zookeper's Wife

În 1939, în Polonia, Antonia Zabinska (jucată de actrița Jessica Chastain, de două ori nominalizată la Oscar) și soțul ei, doctorul Jan Zabinska, dețin grădina zoologică din Varșovia, care este tot mai vizitată datorită modului în care o administrează cei doi. Însă atunci când țara este invadată de soldații naziști, Jan și Antonia trebuie să se supună unui nou administrator ales de Reich. Pentru a se lupta în felul lor, Antonia și Jan se alătură Rezistenței și dezvoltă un plan pentru a salva viețile celor din ghetou, riscându-și viețile lor și pe cele ale copiilor lor.

Kiss and Cry

Aceasta este o poveste biografică emoționantă, care cu siguranță îți va aduce lacrimi în ochi. „Kiss and Cry”  relatează povestea lui Carley Allison, o tânăra patinatoare și cântăreață care a făcut istorie în lumea medicală din cauza unei boli necruțățoare, care afectează una din 3,5 miliarde de persoane din lume. Este un film inspirant, care îmbină romantismul cu realitatea crudă a vieții și ne oferă niște lecții importante despre ce înseamnă să fii fericit cu adevărat.

American Made

Tom Cruise îl joacă în acest film pe Barry Seal, un pilot recrutat de CIA și trimis în America Centrală într-o misiune de recunoaștere a amenințării comuniste din zonă. În scurt timp însă, el se trezește în centrul celei mai ample misiuni secrete a CIA, care în cele din urmă a devenit unul dintre cele mai proeminente evenimente din istoria politicii secolului trecut. 

Gold

„Gold” este o poveste care ne aduce ușor aminte de „The Wolf of Wall Street”, cel puțin prin prisma trecerii de la un statut social nefavorabil la o bogăție greu de imaginat, care este o forță mai degrabă distructivă decât binefăcătoare. Matthew McConaughey îl interpretează pe Kenny Wells, un prospector care urmărește să dea lovitura și să se îmbogățească. Alături de un geologist la fel de entuziasmat ca el, ajunge în Indonezia, pe teritorii încă neexplorate, în căutarea aurului care l-ar putea salva de la mizerie. 

Care dintre aceste filme biografice din 2017 te atrage cel mai mult?

Descoperă și cele mai noi filme apărute în 2017!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!