Cenușăreasa modernă: poveștile de succes ale femeilor care şi-au întâlnit prinţul

Miercuri, 20.04.2016
de Andreea Baluteanu

Ţi-ai pierdut speranţa că viaţa ta poate semăna cu un basm strălucitor? Exemplele de mai jos sunt gata să ţi-o redea! Cenuşăresele moderne de la Hollywood sau fetele obişnuite care şi-au întâlnit prinţul pe cal roz te vor inspira şi îţi vor dovedi că viaţa „bate povestea”!

Descoperă câteva exemple de Cenuşăreasă modernă care îţi vor restabili încrederea în steaua ta norocoasă!

Cenuşăreasa modernă de la Hollywood

Cetatea Iluziilor, tărâmul tuturor posibilităţilor: chiar apelativele cu care obişnuim să descriem Hollywoodul ne conving că la mijloc e vorba despre magie. Iată care sunt Cenuşăresele moderne care s-au bucurat de ea!

  • Luciana Barroso, soţia lui Matt Damon


Se pare că e suficient să lucrezi ca barmaniţă la un bar de noapte şi să îţi placă de Matt Damon, pentru a pune mâna pe unul dintre cei mai doriţi bărbaţi ai timpurilor noastre! Noi credem totuși că destinul de Cenuşăreasă modernă i l-a scos în cale Lucianei Barroso pe popularul actor şi i-a oferit şansa unei căsnicii fericite, binecuvântate cu patru fete frumoase! Da, recunoaştem sincer că o invidiem!

  • Alice Kim, soţia lui Nicolas Cage

O altă poveste care sfidează regulile reci ale lumii reale este cea dintre Alice Kim şi Nicolas Cage. Tânăra era chelneriţă într-un restaurant din Los Angeles, unde soarta l-a trimis şi pe Nicolas Cage. Actorul a plăcut-o atât de tare pe Alice, încât a invitat-o la Hollywood cu el şi a luat-o de soţie în 2004, iar dragostea lor continuă să fie la fel de puternică, în ciuda diferenţei de vârstă de 20 de ani şi a scepticismului tuturor apropiaţilor.


  • Zoe Buckman, soţia lui David Schwimmer

Deşi provine dintr-o familie de artişti şi este, la rândul său, un fotograf şi un sculptor talentat, englezoaica Zoe Buckman nu a atins niciodată nivelul de celebritate de care se bucură David Schwimmer, interpretul simpaticului Ross din serialul „Prietenii tăi”. Cu toate acestea, tindem să credem că şi actorul s-a bucurat de favorurile sorţii, pentru că Cenuşăreasa modernă care i-a devenit soţie este extrem de frumoasă şi de talentată şi i-a dăruit şi o fetiţă superbă!

 

A photo posted by Zoë Buckman (@zoebuckman) on

  • Tara Wilson, soţia lui Chris Noth

Se pare că cea mai norocoasă meserie a tuturor timpurilor este cea de chelneriță, pentru că şi Tara Wilson, soţia interpretului lui Mr Big din „Sex and the City”, avea un astfel de job când şi-a cunoscut perechea. Precum Carrie Bradshaw, această Cenuşăreasă modernă a trebuit să aştepte opt ani pentru a fi cerută în căsătorie, dar se pare că a meritat, pentru că cei doi sunt fericiţi din 2012 încoace.

Cenuşăresele moderne ale caselor regale

Ne imaginăm bucuroase la braţul unui actor celebru de la Hollywood, dar poveştile care ne farmecă fără drept de apel sunt cele care le au drept protagoniste pe cele mai iubite prinţese ale momentului!

  • Kate Middleton, Ducesa de Cambridge

Kate este simbolul absolut al Cenuşăresei moderne: a fermecat unul dintre cei mai frumoşi prinţi, a strălucit ca mireasă la nunta secolului şi i-a dăruit alesului său doi copii superbi. Ducesa de Cambridge este admirată pentru eleganţa şi stilul desăvârşit, dar mai ales pentru norocul său: Kate provine dintr-o familie britanică înstărită, dar fără nicio picătură de sânge nobil în vene, şi l-a cunoscut pe William în primul an de studenţie, devenindu-i prietenă şi abia apoi iubită. După câteva despărţiri, cei doi şi-au unit destinele într-o ceremonie urmărită în direct de peste un miliard de oameni!

  • Grace Kelly, Prinţesa de Monaco

Serafica Grace Kelly, actriţa favorită a lui Alfred Hitchcock şi una dintre vedetele epocii de aur a filmului, a schimbat destinul de star cu cel de figură regală când i-a furat inima Prinţului Rainier de Monaco. Însă basmul s-a sfârşit tragic după aproape 20 de ani de fericire, frumoasa blondă încetând din viaţă în urma unui accident de maşină.

 

A photo posted by Harper's BAZAAR (@harpersbazaarus) on

  • Regina Letizia a Spaniei

Letizia Rocasolano se numără printre cele mai puternice femei ale lumii, dar ambiţia ei nu este neapărat o coordonată a noii poziţii de Regină! Înainte de căsătoria cu Felipe, Cenuşăreasa modernă a fost  un jurnalist reputat, care a acoperit subiecte fierbinţi precum atacurile din 11 septembrie sau războiul din Irak. Ca o adevărată femeie independentă, Letizia a respins iniţial avansurile viitorului rege, dar, ca într-un basm, iubirea a triumfat până la urmă, iar cei doi s-au căsătorit în 2003. Când ai parte de frumuseţe, inteligenţă şi noroc cât cuprinde, nu e de mirare că și astrele îţi zâmbesc aprobator!

  • Charlene Wittstock, Prinţesa de Monaco

Sportul te va menţine tânără şi frumoasă şi îţi poate aduce la picioare un prinţ! Albert de Monaco şi Charlene Wittstock au fost uniţi de pasiunea lor comună pentru mişcare, frumoasa blondă fiind o înotătoare olimpică sud-africană. Deşi în presă s-a vehiculat deseori sfârşitul mariajului, această Cenuşăreasă modernă îşi păstrează coroniţa regală şi continuă să ne încânte cu superbele ei outfituri!

  • Regina Rania Al-Abdullah a Iordanului

Una dintre cele mai frumoase femei din lume are şi o poveste de Cenuşăreasă modernă care te va inspira şi pe tine să îţi schimbi destinul! Rania are apariţii mult mai glam decât ale lui Kate Middleton şi o graţie înnăscută, care i-a netezit drumul către inima lui Abdullah, Regele Iordaniei! Dacă marile vedete de la Hollywood preferă chelneriţele, figurile regale se dau în vânt după femei puternice, Rania fiind un reputat director executiv în domeniul finanţelor.

Deşteaptă, frumoasă şi puternică, aceasta este reţeta de succes a femeilor momentului! Cenuşăreasa modernă a pus stăpânire asupra propriului destin şi nu mai are nevoie de armura prinţului salvator, ci de dragostea sa sinceră! Pe tine te inspiră aceste poveşti?

Surse foto: Splashnews.com, Instagram

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (3)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!