Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Cerșetoarea zodiacului: nativa care își pierde demnitatea din iubire!

Victoria Dragan

În căutarea nebună a dragostei, unele persoane uită de demnitate și de principii, ajungând să cerșească, la propriu, sentimente. Își pun fericirea în brațele altei persoane și uită că ele sunt responsabile de propria împlinire sufletească. Deși toți avem această tendință la un moment dat în viață, doar nativele unei singure zodii cerșesc toată viața iubire.

Află care este cerșetoarea zodiacului și ce este ea în stare să facă pentru puțină iubire!

Cerșetoarea horoscopului: femeia care nu poate trăi fără iubire

Există femei care nu pot fi fericite dacă nu sunt implicate într-o relație de cuplu. Ele au nevoie permanent de afecțiunea unui bărbat, astfel că nici măcar nu se mai gândesc dacă se află lângă cel potrivit ori nu. Un gram de iubire și de atenție dacă li se oferă, ele sunt mulțumite. Important este să aibă pe cineva lângă ele atunci când au nevoie de o îmbrățișare caldă și de un sărut fierbinte.

Cerșetoarea zodiacului este o femeie sensibilă, naivă, dependentă și nerealistă. Ea uită de demnitate atunci când se simte singură și vulnerabilă. Lasă în umbră toate principiile pe care le are și cerșește dragoste fără să mai țină cont de nimic. Deseori nici măcar nu realizează cât de mult se înjosește în fața unui bărbat, pentru că dragostea este cel mai important lucru de pe pământ pentru ea.

Dacă ești curioasă să afli în ce zodie se află femeia care nu poate trăi fără iubire, află că este vorba despre cea guvernată de simbolul astrologic al Racului. Doar această nativă este în stare să suporte orice din partea unui reprezentant al sexului opus. Se atașează repede de orice bărbat cu care se implică într-o relație și renunță foarte greu la el. Cu cât simte că se apropie momentul despărțirii, cu atât starea ei se acutizează. Deși observă clar că cel cu care are o legătură sentimentală nu mai are sentimente puternice pentru ea, cerșește tot mai des momente de afecțiune de la el.

Nativa Rac nu are nevoie de prea multe dovezi de iubire. Câteva cuvinte frumoase și un sărut ca în filme vor fi suficiente pentru ca inima ei să înceapă să bată intens, iar fluturașii să îți facă simțită prezența în stomac. Doar astfel de senzații îi pot umple golul din suflet. Ea nu poate să fie fericită dacă nu este îndrăgostită în permanență.

Un suflet dornic de iubire, femeia născută în zodia Rac va căuta mereu sufletul ei pereche în fiecare bărbat pe care îl întâlnește. Și va crede că l-a cunoscut, până în clipa în care va avea ocazia să întâlnească un alt bărbat. Nevoia ei permanentă de afecțiune o transformă într-o cerșetoare de sentimente. Nu mai reprezintă o surpriză pentru nimeni faptul că ea își șantajează deseori partenerii. Ea se simte neputincioasă atunci când nu primește suficientă atenție din partea celui pe care îl iubește, astfel că apelează la multe manevre de intimidare. Însă nu face nimic în mod intenționat, ci se comportă după cum îi spune inima.

Cerșetoarea zodiacului este o femeie guvernată de inimă, astfel că iubirea ocupă cel mai important loc din viața ei. Atunci când nu este implicată într-o relație, se simte de parcă nimic nu ar avea sens. Lumea în care trăiește ea are farmec doar dacă iubește și este iubită.

Tu cunoști o astfel de nativă? Crezi că i se potrivește acest titlu?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (83)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!