Cine eşti în acest copac? Testul care îţi dezvăluie starea emoțională

Cine eşti în acest copac? Testul care îţi dezvăluie starea emoțională

Bianca Geica, redactor DivaHair.ro

Se spune că acesta este unul dintre puţinele teste veridice, întrucât a fost conceput de Pip Wilson, un celebru psiholog britanic specialist în tratarea pacienţilor cu tulburări de comportament, dar şi un expert în dezvoltarea inteligenţei emoţionale, care poate fi reperată destul de ușor cu ajutorul anumitor semne. Iniţial realizat special pentru a descoperi adevăratul potenţial al elevilor, acest test s-a dovedit a fi foarte relevant şi în cazul adulţilor, întrucât îi ajută pe aceştia să îşi descopere adevărata stare emoţională şi să îşi consolideze poziţia în societate.

Analizează cu atenţie imaginea de mai jos. Vei vedea că fiecare omuleţ din copac are o poziţie, dar şi o stare de spirit diferite.

Prima oară, identifică omuleţul care consideri că îţi seamănă cel mai mult. Apoi, alege-l pe cel cu care ţi-ai dori să semeni.

Rezultatele testului:

Dacă ai ales omuleţul cu numărul 1, 3, 6 sau 7, înseamnă că eşti o persoană puternică, motivată, care nu se teme de obstacole. Ştii foarte bine că nimic nu se obţine fără efort, muncă şi implicare.

Ai ales numărul 2, 11, 12, 18 sau 19? Eşti o persoană altruistă, care nu ezită să ofere sprijin prietenilor săi ori de câte ori este nevoie.

Omuleţul cu numărul 4 te descrie că fiind o persoană ambiţioasă. Vrei să realizezi cât mai multe în viaţă, să fii un om de succes, şi nu te temi de obstacolele pe care, inevitabil, le vei întâlni în drumul tău.

Ai ales omuleţul cu numărul 5? Eşti mereu obosit şi îţi lipsesc puterea de muncă şi pofta de viaţă. Te temi să faci o alegere îndrăzneaţă fiindcă îţi este teamă de obstacolele şi de greutăţile pe care le-ai putea întâmpina pe parcurs.

Ai ales numărul 9? Eşti o persoană optimistă, care priveşte mereu partea plină a paharului. 

Ai ales numărul 13 sau 21? Înseamnă că eşti o persoană destul de reţinută şi eviţi contactul cu cei din jur. Uneori, te trădează stările tale de anxietate!

Dacă ai ales omuleţul cu numărul 8, înseamnă că eşti o fire visătoare.  Trăieşti în propriul tău univers şi ai destul de mult de suferit atunci când constaţi că realitatea nu corespunde cu ”filmul” produs de imaginația ta.

Ai ales omuleţul cu numărul 10 sau 15? Te adaptezi uşor oricărei situaţii. În prezent, eşti mulţumită cu tot ce ai realizat până acum.

Omuleţul cu numărul 14 reprezintă alegerea persoanelor aflate într-un colaps emoţional. Îţi este foarte greu să treci peste dezamăgiri şi obişnuieşti să te laşi ghidată de sentimente atunci când eşti nevoită să iei o decizie importantă.

Ai ales omuleţul cu numărul 20? Ai foarte mare încredere în tine. Eşti un lider înnăscut şi vrei ca oamenii să asculte întotdeauna ce ai de spus.

Dacă ai ales omuleţul cu numărul 16, este un semn clar că te-ai săturat să îi sprijini tot timpul pe cei din jur, fără să îţi peste foarte mult de propriile nevoi! Ţine minte: tu eşti cea mai importantă persoană din viaţa ta!

Ai ales omuleţul cu numărul 17? Îţi place să fii în centrul atenţiei şi mereu înconjurat de oamenii potriviţi, care să te propulseze.

Articolul urmator
Cine a fost Sfânta Mare Muceniță Hristina, prăznuită pe 24 iulie, și cum să te rogi ei
Cine a fost Sfânta Mare Muceniță Hristina, prăznuită pe 24 iulie, și cum să te rogi ei
Test inteligenta emotionala: cat de bine iti gestionezi emotiile?
Incepe quiz
Test inteligenta emotionala: cat de bine iti gestionezi emotiile?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (38)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.