Claudia Pătrășcanu, divorț cu lacrimi și suferință

Redactor Divahair.ro

Fosta membră a trupei Exotic, Claudia Pătrășcanu, și soțul ei, Gabi Bădălău, au decis să-și spună ”adio”, la trei ani de la nunta cu fast în care își jurau credință veșnică. Evenimentul, și așa destul de traumatizant în sine, pare să aducă și mai multă suferință cuplului, întrucât foștii însurăței au început să-și verse nemulțumirile unul față de celălalt, pe rețelele de socializare.

Claudia Patrascanu, in masina perosnala

Sursa foto: Instagram/Claudia Patrascanu

Pe de o parte, Claudia, fosta colegă a Andreei Bănică în trupa Exotic, îi reproșează viitorului fost soț că a înșelat-o și că a abuzat-o emoțional.

„După atâta umilinţă, abuz emoţional, infidelităţi, lipsa de lângă cei mai minunaţi copii, jigniri, minciuni... Renunţ! Renunţ la viaţa falsă şi tristă pe care am îndurat-o într-un an cât într-o sută! ! Vreau să lupt, dar nu sunt singură, ci cu Dumnezeu. Lupt pentru cei mai curaţi şi sinceri oameni din viaţa mea, copiii mei. Veţi creşte cu iubire şi linişte... restul nu contează! Atât timp cât Dumnezeu ne dă sănătate, le putem face pe toate“, reproșează Claudia Pătrăşcanu pe Facebook.

Pe de altă parte, Bădălău susține că solista îi desconsideră faptele bune, în contul ultimelor luni de neînțelegeri.
„Cel mai josnic este acel om care în momentul în care se supără pe tine, neagă faptele tale bune, îţi dezvăluie secretele, te vorbeşte de rău, uită tot ce ai făcut pentru el şi te descrie altora într-un mod lipsit de bun simţ“, a scris el pe Instagram.

În urma căsniciei care a durat trei ani, cuplul are doi copii.

Surse foto: Instagram

Articolul urmator O pildă cutremurătoare și înțeleaptă despre suferință pe care, dacă o vei citi, întreaga viață ți se va schimba

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.