Compatibilitati in zodiacul chinezesc: afla cu cine te intelegi cel mai bine! (II)

Compatibilitati in zodiacul chinezesc: afla cu cine te intelegi cel mai bine! (II)

Viorica Ghinea, redactor

Dupa ce ai citit prima parte a subiectului referitor la tipul de legatura care exista intre primele simboluri ale astrologiei chinezesti (Sobolan, Bivol, Tigru, Iepure, Dragon, Sarpe), citeste cum se inteleg si celelalte zodii (Cal, Capra, Maimuta, Cocos, Caine, Mistret).

Vezi ce compatibilitati exista in zodiacul chinezesc, ce tip de relatie ai cu cei din jur si cum te poti intelege mai bine cu ei!

Compatibilitati in zodiacul chinezesc: partea a doua

Astrologia chinezeasca iti dezvaluie cum te intelegi cu ceilalti nativi si iti ofera sfaturi pretioase pentru o atmosfera armonioasa. 

zodiacul chinezesc

Zodia Cal: compatibilitati in zodiacul chinezesc

Anul nasterii: 1906, 1918, 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

zodia Cal

Cal - Sobolan: Daca vi se pare ca va intelegeti bine ca prieteni, sa nu credeti ca veti avea si o relatie fericita de cuplu, avand in vedere ca exista multe diferente intre voi.

Cal - Bivol: Formati o echipa buna la locul de munca, insa este mai greu sa incepeti o legatura romantica, in special daca nu va acordati spatiu unul altuia.

Cal - Tigru: Va numarati printre cele mai bune compatibilitati din zodiacul chinezesc. Intre voi exista o legatura extraordinara. Acelasi gust de aventura, aceleasi idei, iar totul pare sa decurga in conditii pozitive.

Cal - Iepure: Gelozia va poate ruina relatia de cuplu mai repede decat va asteptati. Lucrurile nu stau mai bine nici pe plan profesional.

Cal - Dragon: Ambele zodii sunt ambitioase si mandre. Exista atractie intre voi, insa traiul zilnic decurge cu dificultati.

Cal - Sarpe: Faceti un efort atunci cand vine vorba de comunicare. Daca aveti interese comune in viata, va puteti bucura de o legatura pe termen lung.

Cal - Cal: Intre voi poate fi o legatura toxica daca aveti acelasi tip de caracter. Doua persoane temperamentale, de exemplu, vor avea parte de dificultati in relatia lor.

Cal - Capra: Intelegere, iubire si armonie. Legatura voastra este solida si de durata.

Cal - Maimuta: Va intelegeti mai bine ca prieteni sau colegi de munca ori de scoala decat ca iubiti.

Cal - Cocos: Poate exista o legatura pasnica intre voi daca nu exista un spirit de competitie intens.

Cal - Caine: Sentimente profunde si loialitate. Faceti casa buna impreuna si colaborati bine si pe plan profesional.

Cal - Mistret: Formati un cuplu fericit. In familia voastra sunt multe bucurii si armonie, mai ales daca ambele semne dau dovada de responsabilitate.

Zodia Capra: compatibilitati in zodiacul chinezesc

Anul nasterii: 1907, 1919, 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003

zodia Capra

Capra - Sobolan: Atata timp cat exista indoieli si neincredere intre voi, lucrurile vor decurge greu. Trebuie sa faceti eforturi pentru ca relatia sa fie una placuta.

Capra - Bivol: Va certati din motive minore, iar acest lucru va poate dauna pe termen lung.

Capra - Tigru: Tigrul trebuie sa invete sa aiba mai multa rabdare cu cei din zodia Capra, daca vor sa se inteleaga bine.

Capra - Iepure: In lista compatibilitatilor din zodiacul chinezesc nu exista o legatura mai puternica decat aceasta. Cele doua semne pot fi considerate suflete pereche.

Capra - Dragon: Suferinta in dragoste si neintelegeri pe plan profesional. Nu aveti acelasi ritm si idei in viata, astfel ca va puteti intelege bine doar daca Dragonul o ajuta pe Capra sa-si atinga visurile.

Capra - Sarpe: Daca reprezentatul zodiei Sarpe nu este posesiv, lucrurile vor merge bine intre voi. Altfel, Capra se poate simti exasperata si va simti nevoia sa plece singura pe drumul ei.

Capra - Cal: Va simtiti in siguranta unul alaturi de celalalt, iar lucrurile decurg in armonie si pace.

Capra - Capra: Va puteti intelege bine daca lasati deoparte indoielile nejustificate.

Capra - Maimuta: Oferiti-va libertate si fiti intelegatori unul cu celalalt. Aceste caracteristici sunt esentiale pentru o relatie de durata.

Capra - Cocos: Nu sunteti pe aceeasi lungime de unda. Nativul din Capra nu este de acord cu despotismul Cocosului, iar cel din urma nu intelege principiile si visele primului.

Capra - Caine: Nu aveti o relatie pozitiva, mai ales ca nativul zodiei Caine simte nevoia sa il controleze pe celalalt.

Capra - Mistret: Va leaga o afectiune aparte. Va oferiti siguranta si iubire.

Zodia Maimuta: compatibilitati in zodiacul chinezesc

Anul nasterii: 1908, 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004

zodia Maimuta

Maimuta - Sobolan: Mentineti balanta echilibrata si va veti putea bucura de o relatie frumoasa. Intre voi exista o atractie irezistibila inca de la inceput.

Maimuta - Bivol: Intre voi pare sa fie o relatie interesanta. Va puteti intelege bine pe termen lung daca Maimuta da dovada de onestitate. Fiti atenti la acest aspect daca lucrati impreuna.

Maimuta - Tigru: Desi va respectati la suprafata, aveti multe probleme. Relatia voastra nu este una de durata.

Maimuta - Iepure: Nativul din Iepure va avea de suferit in urma acestei legaturi.

Maimuta - Dragon: Aveti aceleasi principii in viata, astfel ca veti avea parte de bucurii si de realizari impreuna.

Maimuta - Sarpe: Aveti parte de dificultati atat pe plan profesional, cat si pe cel amoros. Sarpele este posesiv, iar Maimuta adora libertatea, astfel ca nu este greu de inteles de ce nativii nu stau bine la capitolul compatibilitate.

Maimuta - Cal: Va intelegeti bine ca prieteni si pe plan profesional. Insa nu ar trebui sa incepeti o legatura amoroasa.

Maimuta - Capra: Desi aveti personalitati diferite, va puteti intelege bine daca invatati sa va tolerati unul pe celalalt.

Maimuta - Maimuta: Exista o atractie puternica intre voi. Insa veti reusi sa o pastrati vie pe termen lung? In viata nu este vorba numai despre distractie.

Maimuta - Cocos: Va recunoasteti abilitatile unul celuilalt, insa dati dovada de superficialitate la capitolul amoros.
  
Maimuta - Caine: Aveti filosofii diferite de viata. Cainele pare sa fie prea dur pentru libertina Maimuta.

Maimuta - Mistret: Nu exista compatibilitate intre voi, insa nu ajungeti nici la cutite atunci cand va intalniti.

Zodia Cocos: compatibilitati in zodiacul chinezesc

Anul nasterii: 1909, 1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005

zodia Cocos

Cocos - Sobolan: Exista antipatie intre voi. Deosebirile pot declansa multe conflicte.

Cocos - Bivol: Relatie fructuoasa. Nativul din Cocos aduce dinamism, iar cel din Bivol stabilitate, astfel ca va completati reciproc.

Cocos - Tigru: Puneti mai mult accent pe comunicare, altfel vor fi multe neintelegeri intre voi. Si compromisurile vor asigura un oarecare echilibru in relatie.

Cocos - Iepure: Va este greu sa intemeiati o relatie, avand in vedere cat sunteti de diferiti, insa puteti depune un efort pentru acest lucru.

Cocos - Dragon: Nu va potriviti pe plan amoros, insa un parteneriat de afaceri se poate dovedi avantajos. Respectul este cuvantul de baza.

Cocos - Sarpe: Harta compatibilitatilor din zodiacul chinezesc indica o legatura interesanta intre voi. Lucrurile decurg bine, in special pe plan profesional.

Cocos - Cal: Atentie la spiritul de competitie si la dominare. Temperati-va impulsurile!

Cocos - Capra: Doar afectiunea pe care v-o purtati va aduce mereu impreuna. In principiu, nu aveti prea multe lucruri in comun.

Cocos - Maimuta: O combinatie interesanta si „condimentata": atractie si neintelegeri.

Cocos - Cocos: Chiar daca este atractie intre voi, vor exista si multe confruntari, avand in vedere ca aveti acelasi tip de temperament. Invatati sa va oferiti spatiu si libertate!

Cocos - Caine: Nu exista prea multe sanse pentru legatura voastra. Insa daca va doriti sa fiti impreuna, nu aduceti problemele de la scoala sau de la locul de munca in relatie.

Cocos - Mistret: Nativul din Cocos este loial in dragoste, iar acest lucru este foarte apreciat de catre Mistret.

Zodia Caine: compatibilitati in zodiacul chinezesc

Anul nasterii: 1910, 1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006

zodia Caine

Caine - Sobolan: Exista neintelegeri atat in relatia de cuplu, cat si in cea de la locul de munca. Insa le puteti rezolva pe toate prin comunicare si respect.

Caine - Bivol: Trebuie sa va oferiti libertate din cand in cand daca vreti ca lucrurile sa functioneze.

Caine - Tigru: Formati o pereche frumoasa, iar loialitatea este caracteristica de baza a relatiei voastre.

Caine - Iepure: Exista o atractie fizica mare intre voi. Relatia este stabila si veti avea parte de multe bucurii impreuna.

Caine - Dragon: Daca nu exista incredere intre voi, nu veti avea nicio sansa impreuna. Pe harta compatibilitatilor din zodiacul chinezesc se poate observa ca intre voi exista o oarecare antipatie.

Caine - Sarpe: Va protejati unul pe altul. Lucrurile merg bine intre voi atata timp cat reprezentantul zodiei Caine nu este deranjat de gelozia nativului din Sarpe.

Caine - Cal: Va tine impreuna o conexiune speciala. Relatia poate fi de lunga durata si veti avea parte de multe bucurii impreuna.

Caine - Capra: Intre voi nu exista compatibilitate. Astrologia chinezeasca indica multe probleme pe plan profesional si amoros.

Caine - Maimuta: Doar daca va doriti mult sa fiti impreuna, veti reusi sa pastrati aceasta relatie. Intre voi exista multe diferente.

Caine - Cocos: In principiu, nu sunteti compatibili, insa dragostea va poate aduce impreuna pentru o perioada scurta de timp.

Caine - Caine: Daca niciunul dintre voi nu are un caracter impunator, va veti intelege relativ bine. In principiu, sunteti loiali si va place siguranta, astfel ca relatia poate dura pe termen lung.

Caine - Mistret: Desi aveti o legatura monotona, acest lucru nu inseamna ca nu puteti sa ramaneti impreuna si sa va intelegeti bine.

Zodia Mistret: compatibilitati in zodiacul chinezesc

Anul nasterii: 1911, 1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007

zodia Mistret

Mistret - Sobolan: Intre voi exista sentimente profunde. Mistretul are capacitatea de a se adapta personalitatii nativului din Sobolan. Intelegerea si atractia va caracterizeaza din plin relatia.

Mistret - Bivol: Interesele in comun va apropie, iar relatia dintre voi este una stabila si de durata.

Mistret - Tigru: Aveti parte de o relatie vibranta, insa nu de lunga durata. Relatia poate avea viitor doar daca va implicati sincer.

Mistret - Iepure: Impartasiti aceleasi pasiuni si principii. Va intelegeti bine si puteti sa dezvoltati multe lucruri frumoase impreuna.

Mistret - Dragon: Mistretul se poate indragosti la prima de vedere de un nativ din Dragon. Aveti parte atat de momente linistite, cat si de dificultati.

Mistret - Sarpe: Harta compatibilitatilor din zodiacul chinezesc nu anunta deloc lucruri bune pentru voi, daca nu invatati sa comunicati si sa va daruiti mai mult.

Mistret - Cal: Va intelegeti bine si formati o pereche frumoasa, insa trebuie sa fiti mai responsabili.

Mistret - Capra: Va leaga o afectiune aparte si va intelegeti fara prea multe cuvinte.

Mistret - Maimuta: Nu va potriviti, dar nu veti ajunge la certuri. Ideea principala este ca Mistretul sa faca fata rautatilor nativului din zodia Maimuta.

Mistret - Cocos: Aveti parte de o relatie linistita, insa nu trebuie sa intreceti niciunul limita. Fidelitatea este caracteristica de baza.

Mistret - Caine: Legatura este monotona, insa va intelegeti bine. Sinceritatea si respectul sunt punctele voastre forte.

Mistret - Mistret: Sunteti doua personalitati puternice si va simtiti atrasi unul de celalalt, insa puteti avea probleme pe termen lung. Puteti sa dezvoltati o legatura constructiva doar daca puneti accent pe comunicare.

Cat de bine ti se potrivesc caracteristicile si compatibilitatile indicate de zodiacul chinezesc?

 

Articolul urmator
Cine au fost Sfinții Daniil Stâlpnicul și Luca cel Nou Stâlpnicul, făcătorii de minuni. Te vor ajuta dacă îi rogi să îți întărească și ție credința în Dumnezeu
Cine au fost Sfinții Daniil Stâlpnicul și Luca cel Nou Stâlpnicul, făcătorii de minuni. Te vor ajuta dacă îi rogi să îți întărească și ție credința în Dumnezeu
Cel mai dulce test: alege ciocolata preferată și află cine te iubește
Incepe quiz
Cel mai dulce test: alege ciocolata preferată și află cine te iubește

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.9 (19)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.