Copacul care te atrage cel mai mult îți spune adevărul despre tine, trăsătura definitorie a personalității tale

Copacul care te atrage cel mai mult îți spune adevărul despre tine, trăsătura definitorie a personalității tale

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Chiar dacă petrecem din ce în ce mai mult timp departe de natură, între noi și lumea înconjurătoare există o strânsă legătură, fie că este vorba de animale, păsări sau plante. Pe lângă faptul că ne simțim atrași de natură, lucrurile care ne plac din mediul nostru de viață sugerează anumite informații secrete, legate de personalitatea noastră, după cum arată psihologii.

Poți cunoaște trăsătura ta dominantă de personalitate într-un mod cât se poate de simplu: alegând copacul preferat din desenul de mai jos.

copacii

Sursa foto: Pinterest

Dacă te-ai decis deja ce copac îți place cel mai tare, descoperă mai jos care este trăsătura definitorie a personalității tale.

1. Romantic

copac 1

Persoanele care sunt atrase de acest copac, au o viziune romantică asupra lumii. Sunt persoane optimiste, care au cu lumea o relație bazată pe grijă și dragoste. Cred cu tărie în sufletele pereche și caută relații serioase, pentru că evită să fie singure. Pot fi uneori orbite de dragoste, ceea ce le pune în riscul de a cădea pradă profitorilor.

2. Creativ

copac 2

Persoanele care au ales acest copac sunt tipul creativ. Nu înseamnă neapărat că sunt înclinate spre artă sau muzică, ci îți pot folosi creativitatea și în afaceri sau știință. Sunt gânditori inovativi și au capacitatea de a găsi soluții unice, la probleme pe care alții le consideră de nerezolvat.

3. Hrănitor

copac 3

Oamenii care sunt atrași de acest copac sunt persoane care îi susțin pe cei din jur, au grijă de ei, își asumă cu ușurință roluri materne sau paterne. Sunt foarte buni cu animalele și copiii, pentru că simt că rolul lor este să poarte de grijă altora. Când au prieteni, le oferă mereu umărul pentru a plânge și îi ajută, ori de câte ori dau de greu. Nu găsesc că aceste lucruri sunt dificile, ci se bucură de rolul de consilier și susținător pe care și-l asumă.

4. Onest

onest

Oamenii atrași de acest copac nu se tem să-și spună părerea cu sinceritate; sunt persoane directe, care spun ce au în minte, fără să joace jocuri și să se ascundă pe după deget. Prietenii știu că pot conta pe opinia lor autentică, chiar și atunci când nu vor să audă un anumit adevăr. Acești oameni pot fi considerați, uneori, nepoliticoși sau lipsiți de diplomație, dar intenția lor este de a spune onest ceea ce cred.

5.Energic

energic

Oamenii care aleg acest copac au un nivel de energie foarte ridicat. Sunt vorbăreți și sociabili și adoră să facă tot felul de activități. Nu vei găsi o astfel de persoană pierzând vremea de pomană. Dimpotrivă, se va implica în orice gen de activitate, fie că este fizică, fie mentală.

6. Capricios

copac 6

Oamenii care au ales acest gen de copac tind să fie capricioși, dar și jucăuși. Au ceva copilăresc și privesc lumea din jur cu mirare și bucurie, ceea ce îi înduioșează pe cei din preajma lor. Totuși, tendințele lor capricioase îi transformă, uneori, în persoane nemulțumite și oarecum naive.

7. De încredere

copac 7î

Dacă ai ales acest copac, ești genul de persoană pe care oricine se poate baza. Oamenii care preferă acest copac sunt altruiști și de încredere. Încearcă mereu să se depășească și să dea ce este mai bun în ei. Sunt gata să facă eforturi pentru persoanele la care țin, dar și pentru necunoscuți care le cer ajutorul; în felul acesta, creează și mențin prietenii puternice.

8. Unic

copac 8

Oamenii care aleg acest copac sunt întodeauna deasupra celorlalți. Opiniile lor sunt foarte bine definite și nu urmează mulțimea, ci sunt originale și non-conformiste. Aceste persoane trăiesc după propriile lor reguli, indiferent de ce spun ceilalți. Își doresc să fie unice, atât ca înfățișare, cât și ca gândire și sunt totdeauna autentice cu cei din jur.

9. Răbdător

copac 9

Cine preferă acest copac este, de obicei, o persoană foarte răbdătoare. Astfel de persoane se abandonează voinței Universului și pot merge cu valul, pentru că sunt convinse că fiecare lucru are propriul său ritm, că există un moment potrivit pentru orice. Astfel de oameni abordează orice situație dificilă cu calm și au puterea de a îndura foarte multe lucruri și de a trece mai ușor ca alții peste obstacole.

Surse foto: IStock, Pinterest

Articolul urmator
Câteva lucruri pe care mi le amintesc când îmi este cel mai dor de tine
Câteva lucruri pe care mi le amintesc când îmi este cel mai dor de tine
Ce trasatura fizica te atrage in primul rand la un barbat?
Incepe quiz
Ce trasatura fizica te atrage in primul rand la un barbat?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (26)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.