Cu o prăjitură nu se face primăvară, dar contribuie la un viitor mai bun! Un deliciu care se va transforma în 2 mese destinate refugiaților

Cu o prăjitură nu se face primăvară, dar contribuie la un viitor mai bun! Un deliciu care se va transforma în 2 mese destinate refugiaților

Redactor Andreea Baluteanu

Tragedia umanitară din lume ne-a afectat pe toți și deși e natural ca, dintr-un instinct de autoconservare, la un moment dat să te refugiezi în carapacea ta, departe de știrile cu impact emoțional, în același timp trebuie să îți amintești că există oameni nevinovați care suferă și numai nouă ne stă în putință să îi ajutăm.

Dacă ți-am spune că ai putința să aduci lumină în viața unei persoane fără speranță delectându-te în același timp cu un desert gustos? Știm, poate părea superficialitate să te gândești la o tentație dulce atunci când cad bombele, însă prăjitura despre care vorbim acum nu e un deliciu oarecare, e chiar Prăjitura Păcii.

Suntem mândre să îți povestim despre actul extraordinar al prietenilor noștri de la Bucate pe Roate: prăjitura cu care nu se face primăvară, dar se construiește un viitor mai bun.

Comandă Prăjitura Păcii și donezi două mese pentru refugiați!

„Pentru ca răul să triumfe, este suficient ca oamenii buni să nu facă nimic”. Acest citat atribuit lui Edmund Burke pare să sintetizeze atât de bine ceea ce se întâmplă azi. Oamenii cu suflet mare au făcut adevărate minuni în ultima perioadă și nu contenesc să ne impresioneze cu sufletul lor uriaș și generos.

prajitura pacii

Sursa foto: Facebook

În aceeași măsură, însă, a intervenit și oboseala, așa cum nuanțează atât de bine Bucate pe Roate. Oferind servicii de catering de cea mai înaltă calitate, echipa de la Bucate pe Roate s-a implicat încă de la început în sprijinul refugiaţilor ucraineni sosiți în România, punându-le zilnic la dispoziție masa de prânz în cadrul unui centru de refugiați, prin intermediul Asociației Moașelor Independente.

Dacă însă în primele zile după ce valul de refugiați ne-a trecut granițele, șocul emoțional s-a împletit cu empatia într-un lanț incredibil de solidaritate, ajutorul acordat a scăzut în ultima perioadă, deși fluxul de refugiați a rămas constant, iar nevoile sunt tot mai mari.

Ești hotărâtă să nu cedezi? Atunci implică-te și tu în inițiativa Bucate pe Roate, comandând desertul special creat, Prăjitura Păcii. Conceput pentru a reaminti tuturor că suntem o comunitate unită la bine și la rău, acest desert este o modalitate ideală de a întinde o mână de ajutor. Prin intermediul său donezi două meniuri pentru refugiați, compuse din fel principal și garnitură sau sandwichuri, în funcție de solicitări de necesități.

Ce să mai spunem despre prăjitură? Se vede că servește unui scop înalt și că a fost pregătită cu dragoste fiindcă are un gust divin. Conținând zahăr, ouă, făină, praf de copt, cacao, unt, lapte, gelatină, ciocolată albă și piure de mango, are aromă proaspătă de speranță și îți va umple sufletul de lumină. Poate că e un gest mic, dar e unul care va transforma lumea într-un loc mai bun.

Așadar, noi suntem convinse! Prăjitura Păcii ne-a făcut cu ochiul și avem certitudinea că nu o să ne simțim câtuși de puțin vinovate atunci când o vom savura. Caloriile sale nu au cum să se pună pe suflet, îți garantăm că zboară să formeze o rețea a binelui care unește oameni conștienți, responsabili și solidari.

Te lăsăm la final în compania cuvintelor mai mult decât inspirate ale echipei Bucate pe Roate!

Principalele valori ale echipei Bucate pe Roate sunt perseverența, calitatea, minuţiozitatea, empatia și dorinţa de a construi relaţii pe termen lung. Acestea se reflectă în munca noastră, a tuturor, iar tocmai din acest motiv ne dorim să ajutăm de fiecare dată când avem posibilitatea. Credem in comunitate, în puterea exemplului, iubim și susţinem oamenii de pretutindeni.

Prăjitura Păcii va fi livrată într-o tăviță și cântărește 0,7 kg. Află mai multe detalii de la Bucate pe Roate și de pe pagina de Facebook!

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Ce a spus Baba Vanga despre anul 2024. Împlinirea previziunilor sale i-ar face bucuroși pe mulți și ar putea aduce alinare multor bolnavi
Ce a spus Baba Vanga despre anul 2024. Împlinirea previziunilor sale i-ar face bucuroși pe mulți și ar putea aduce alinare multor bolnavi
Ce prajitura te reprezinta?
Incepe quiz
Ce prajitura te reprezinta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.