Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Cum deblochezi energia banilor. Trucul din palme care te ajută să te îmbogățești

Viorica Ghinea

Oricât de mult ai munci și te-ai strădui să economisești bani, parcă ajungi mereu în același punct mort: cu portofelul gol. Dacă te regăsești în fiecare cuvânt din această frază, s-ar putea să ai energia banilor blocată. Ce înseamnă acest lucru? Ei bine, energia care are legătură cu prosperitatea casei este instabilă pe moment ori blocată complet. Ca să scapi de ghinionul financiar care s-a abătut asupra ta, apelează la ajutorul unui truc simplu – o mudră specială, care a fost utilizată cu succes în buddhism și în hinduism.

Iată ce trebuie să faci pentru a înlătura blocajul energetic al banilor!

maini intinse

Mantra care deblochează energia banilor: soluția este în mâinile tale!

Poate că ți se pare ciudat că o simplă postură a mâinilor îți poate oferi siguranță financiară, însă efectele ei benefice sunt recunoscute de secole. Prin urmare, ar fi păcat să nu o testezi și tu. Bineînțeles, nu te aștepta să îți cadă bani din cer peste noapte, ci ai răbdare și acționează cu determinare. De asemenea, nu îți face speranțe că te vei transforma într-un miliardar, de azi, pe mâine. Câștigurile de care vei avea parte după realizarea mantrei vor fi mici, dar suficiente pentru a depăși problemele financiare pe care le ai în anumite perioade ale vieții. Ea deblochează energia banilor atunci când ai mai multă nevoie.

Cum se face această mundră?

Ține mâinile cu palmele spre fața ta, unindu-le la mijloc, astfel încât degetele mici să fie unul lângă celălalt. După aceea, unește degetul mare, arătătorul și pe cel mijlociu de la fiecare mână.

Închide ochii, încearcă să te relaxezi și să alungi toate grijile pe care le ai. Concentrează-te asupra inspirației și a expirației în acest timp. Respirația trebuie să devină profundă și lentă.

Imaginează-ți că există între sprâncene un punct în care acumulezi energie. Imprimă-ți în minte că nu trebuie să pierzi vreodată această sursă importantă.

Realizează acest ritual de 2-3 ori pe zi, de preferat dimineața și seara, pentru că acestea sunt momentele potrivite ale zilei.

De acum energia banilor va fi deblocată! Apelează și tu la ajutorul acestei mundre pentru a-ți îmbunătăți situația materială. Te vei simți mai împlinită pe viitor și vei uita ce înseamnă să ai probleme financiare.

Surse foto: imgur.com

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (20)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!