Cum îți afectează viața Jupiter în Balanță

Vineri, 16.09.2016
de Victoria Dragan

Jupiter a intrat în Balanță în data 9 septembrie 2016 și va rămâne în această zodie până în octombrie anul următor. Trecerea planetei din semnul Fecioarei în cel al Balanței va aduce lucruri pozitive, în special pentru zodiile de Aer (Gemeni, Balanță și Vărsător).

Află mai jos ce se întâmplă atunci când intră Jupiter în Balanță și cum influențează această poziție astrală fiecare zodie!

jupiter

Jupiter în Balanță: ce se întâmplă în viața fiecărei zodii

Berbec

Această perioadă va fi favorabilă pentru acești nativi numai dacă își vor duce planurile la final. Drumul pe care vor fi nevoiți să meargă nu este unul ușor, dar nu trebuie să își piardă determinarea. Este important să nu creadă în vorbele anumitor persoane, ci să se îndoiască de ceea ce aud în jurul lor. Dacă ești născută în această zodie, nu te grăbi, ci progresează cu pași mici. Doar așa vei reuși să ții totul sub control. Fii prudentă și vei trece cu bine peste această perioadă. Este posibil să apară o nouă iubire în viața ta, dar și la acest capitol trebuie să fii atentă, pentru că s-ar putea să trăiești o dezamăgire sentimentală.

Taur

Taurii sunt hotărâți să facă schimbări mari în viața lor, dar nu trebuie să se grăbească atât timp cât Jupiter este în Balanță. Ei vor avea parte de câteva provocări în această perioadă, dar vestea bună este că li se vor realiza acele visuri la care speră de ceva vreme. Chiar dacă recompensele nu vor veni atunci când își doresc ei, nu înseamnă că trebuie să își ia complet gândul de la ele. Planurile legate de sectorul amoros sunt avantajate pe parcursul acestei poziții astrale. Lucrurile vor decurge bine dacă începi o relație nouă, dacă vrei să faci copii ori să începi un proiect de job pe cont propriu.

Gemeni

Gemenii vor avea parte de o perioadă uimitoare, motiv pentru care vor reuși să se refacă după toate dezamăgirile pe care le-au avut până acum. Jupiter în Balanță va fi pentru ei un ajutor la care nu sperau până acum. Din cadrul familiei vor veni cele mai mari împliniri, având în vedere că atmosfera nu a fost nicicând mai plăcută. Și pe plan financiar stau bine lucrurile, așa că nativii se pot bucura din plin de câștigurile lor. În sectorul amoros fie se rezolvă problemele mai vechi și se sudează legătura, fie apare o nouă persoană la orizont. Cert este că totul va fi bine!

Rac

Dacă ești născută în această zodie, deschide bine ochii în perioada următoare. Nu crede tot ceea ce ți se spune și nu te implica în mai multe proiecte decât poți duce. Astfel vei evita multe dezamăgiri în viitorul apropiat. Dacă vrei să pui idei noi în practică, va trebui să ai multă încredere în tine, altfel te vei pierde pe drum și vei avea parte de eșec. Pe plan sentimental nu ar trebui să ai prea multă încredere într-un bărbat pe care nu îl cunoști prea bine. Nu te lăsa purtată de aburii iubirii până nu te convingi că el merită încrederea ta.

Leu

Leii vor avea parte de evenimente interesante cât timp Jupiter este în Balanță. Nativii vor primi câteva lecții importante de viață, unele pe care nu ar trebui să le uite niciodată. Dacă ești născută sub influența acestui semn, în această perioadă te vei bucura mai mult de viață. Vei privi totul într-un mod optimist, iar acest lucru îți va aduce schimbările la care sperai de ceva vreme. Vei avea ocazia să găsești soluții pe care până acum nici măcar nu le luasei în calcul. Dar cel mai important lucru este că vor apărea în calea ta multe oportunități, așa că nu trebuie decât să întinzi mâna după ele.

Fecioară

Vor avea loc multe schimbări pozitive în viața ta în această perioadă. Fie vei găsi un nou loc de muncă, fie vei termina cu brio un curs, vei începe o poveste de dragoste ori vei deveni părinte. Lucrurile vor merge favorabil pe toate planurile, însă trebuie să rămâi cu picioarele pe pământ în această perioadă. Să nu crezi că totul îți va pica din cer, pentru că nu se va întâmpla astfel. Chiar dacă această poziție astrală te avantajează, trebuie să lupți cu determinare pentru ceea ce îți dorești.

zodii

Balanță

Ultima oară când Jupiter a fost în semnul tău a fost acum 12 ani, astfel că este momentul pentru un nou început. Vei avea parte de schimbări pe toate planurile vieții, așa că trebuie să te pregătești. Renunță la oamenii care te-au ținut pe loc până acum și luptă pentru visurile tale. Vei avea parte de multe lucruri frumoase în viața ta, dar numai dacă alegi să renunți la trecut și să privești cu optimism spre viitor. Ai toate șansele să găsești ceea ce îți dorești, fie că este vorba de un nou partener ori de un job nou. Bucură-te de acest an, pentru că îți va aduce multe oportunități. Fii cât de spontană poți în fața schimbărilor!

Scorpion

Nu vor avea loc prea multe schimbări în viata ta în această perioadă, însă trebuie să reții că este vorba despre un an al pregătirii. Jupiter va intra în 2017 în zodia ta și atunci vor începe schimbările mari. De aceea este important să nu pierzi timpul, ci să pui bazele unor idei noi. Încarcă-te cu energie pozitivă și cu răbdare, pentru că va veni și vremea ta. Dacă ai trecut în ultima perioadă prin multe dileme, în acest an, cât timp Jupiter este în Balanță, vei înțelege multe lucruri. Vei ști ce decizie trebuie să iei, dar nu trebuie să te grăbești să pui lucrurile în practică. Așteaptă momentul potrivit și fii încrezătoare în viitor.

Săgetător

Săgetătorii vor avea parte de o perioadă bună, cu atât mai mult dacă acum trebuie să culeagă roadele unor proiecte în care s-au implicat în trecut. Este o perioadă în care trebuie să pui accent pe mișcare, călătorii și socializare. Vei cunoaște oameni noi, vei face schimbări ce țin de stilul tău și de locuința ta. Profită de oportunitățile care apar în calea ta și ți se vor întâmpla multe lucruri bune. Important este să nu mai privești în trecut, ci să te detașezi și să mergi mai departe cu capul sus.

Capricorn

Nativii acestei zodii trebuie să muncească mult în acest an. Ei nu trebuie să renunțe la proiectele vechi, ci să facă orice le stă în putință pentru a le duce la bun sfârșit. Nu vor avea parte de prea multe împliniri în această perioadă, dar măcar vor trăi cu speranța că eforturile lor vor fi recompensate pe viitor. Nu ar trebui să se lase conduși de orgoliu, ci să accepte că au nevoie de ajutor. Comunicarea este cheia care va rezolva multe dileme din viața lor, astfel că este indicat să își deschidă sufletul în fața celor dragi.

Vărsător

Indiferent de problemele prin care ai fost nevoită să treci în ultima perioadă, vei găsi rezolvarea pentru toate. Grijile se vor dizolva și vei reuși să îți refaci viața exact în modul pe care ți-l dorești. Ești pregătită așa cum se cuvine să întâmpini noile schimbări care vor veni în viața ta. Vei fi plină de energie și de idei în această perioadă, astfel că vor lua naștere multe proiecte de succes. Singura ta grijă va fi să le alegi pe acelea care merită mai multă atenție și mai mult efort.

Pești

Ultima perioadă nu a fost prea favorabilă pentru tine, având în vedere că ai avut multe griji pe cap. Dar a venit momentul să lași trecutul în urmă și să deschizi o altă ușă mai promițătoare. Treptat, vei găsi soluții, vei prinde încredere în tine și vei reuși să privești din nou cu optimism spre viitor. Bineînțeles, te vei mai confrunta cu dileme în această perioadă, dar modul în care vei privi viața te va ajuta să treci cu bine peste toate. Important este să nu îți pierzi speranța și să nu uiți că este și mâine o zi.

Jupiter a intrat în semnul Balanței de o săptămână. Simți deja efectele lui în viața ta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (8)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!