Cum îți dai seama că ai cununiile legate

Cum îți dai seama că ai cununiile legate

Redactor Alexa Galgau

Sunt foarte puțini oamenii care au norocul să își găsească jumătatea cu ușurință. Cei mai mulți dintre noi întâmpinăm greutăți mari la acest capitol, dar există și oameni care par să fie complet discriminați de soartă și au parte numai de ghinioane în amor. Dacă ai un nenoroc teribil în dragoste sau se întâmplă brusc ceva cu relația ta, care părea perfectă, este posibil să ți se fi făcut vrăji, din invidie sau răutate.

Iată cum să îți dai seama că ai cununiile legate și ce poți face pentru a rezolva problema!

Cununii legate: semne că ți s-au făcut vrăji

De obicei, problemele obișnuite cu care ne confruntăm în viață au la bază un motiv pe care îl putem identifica. De exemplu, dacă relația cuiva se răcește, acea persoană poate să își dea seama de unde au pornit problemele, dacă depune puțin efort. Nu același lucru se întâmplă când ți se fac vrăji. Schimbările care survin în urma acestora sunt bruște și pur și simplu inexplicabile. Astfel, o persoană care ieri era iubitoare și liniștită, a doua zi poate fi plină de resentimente și vorbe grele, fără vreun motiv anume.

Dacă ți se leagă cununiile, relația în care te afli se degradează foarte mult sau se întâmplă ceva inexplicabil între tine și partenerul tău. Iată câteva semne că ai cununiile legate:

1. Unul dintre cele mai clare semne ale acestei vrăji este despărțirea în ziua nunții. Nu ți s-a părut mereu ciudat ca cineva să se răzgândească exact în ziua în care era programată căsătoria, din moment ce a avut atât timp înainte pentru a o face? Deși pot exista și situații excepționale, de obicei, acest gest neașteptat și irațional este un semn clar al cununiilor legate.

2. Aștepți de mult timp să fii cerută în căsătorie și ești într-o relație stabilă de mulți ani, dar, când se întâmplă în sfârșit să te ceară, ceva inexplicabil te împinge să refuzi. Chiar dacă îl iubești la nebunie pe partenerul tău, cumva simți nevoia să te îndepărtezi de el și să îl rănești. E posibil să îi spui lucruri îngrozitoare, pe care niciodată nu te-ai fi crezut în stare să le spui cuiva. Această schimbare din interiorul tău nu are absolut nicio cauză identificabilă, ci apare din senin.

3. Când ai cununiile legate, eziți să mergi la preot să îi explici problema și începi să eviți de tot biserica, chiar dacă  înainte mergeai regulat. Un alt semn evident al cununiilor legate este starea de rău apărută din senin în biserică, atunci când participi la ceremonia de căsătorie a unei prietene. 

4. Partenerul tău se schimbă și se îndepărtează de tine, devenind tot mai mânios când încerci să afli care este problema. Dacă ați stabilit data nunții, pe măsură ce aceasta se apropie, el devine tot mai absent în viața ta și parcă nu mai este același om.

Dacă nu ești într-o relație, tot ți se pot lega cununiile, iar în acest caz semnul cel mai clar este faptul că nu reușești, oricât ai încerca, să găsești pe cineva. Uneori parcă te simți condamnată la singurătate și e posibil ca acest lucru să fie rezultatul unei vrăji.

Cum să dezlegi cununiile legate

În legătură cu dezlegarea cununiilor, părintele Ilarion Argatu spune:

„Cei ce aleargă la preot pentru dezlegarea de cununie și ascultă de preot dobândesc nu numai dezlegarea de cununie și soarta cea bună în viață, ci și plata mucenicului și mântuire. Cei ce aleargă la vrăjitori pentru a se dezlega de vrăji, aceștia se leagă și mai tare, chiar dacă li se pare că au reușit, s-au dezlegat și au rezolvat problema pe care o aveau. Întotdeauna când alergi la vrăjitori pentru a scăpa de boala care ți-a venit prin vrăji, pentru a scăpa de descântece, ori pentru a te dezlega de farmece și descântece, îți pierzi sufletul. Diavolul nu te ajută niciodată fără să aibă ceva de câștigat. Bunul cel mai de preț pentru el este sufletul tău. Deci, pe diavolul care ți-a adus necazul, în loc să-l alungi și să-i faci fără putere facerile lui de rău, te duci la el să-l rogi să-ți ia necazul pe care ți l-a dat. Pentru că ai alergat la el și l-ai rugat, diavolul îți ia necazul, dar, pentru aceasta, îți ia și sufletul. Rugămintea ta față de diavol, la sfârșitul vieții tale, va fi ca un contract al lui pentru sufletul tău, pentru care nu vor putea îngerii să te apere." (crestinortodox.ro)

Același părinte recomandă să ții post de o săptămână, după care să te duci la o spovedanie generală, unde trebuie să spui toate păcatele de la vârsta de șapte ani. Urmează apoi Sfânta Împărtășanie și Taina Sfântului Maslu. Aceste taine îți vor curăța sufletul și vor dezlega vrăjile care ți s-au făcut.

Așadar, dacă suspectezi că ai cununiile legate, pentru a rezolva problema, nu apela la vrăjitoare, ci la preot.

Iată și cum afli dacă ai farmece făcute!

Articolul urmator
Rusalii 2023: când pică și cum îți poți petrece mini-vacanța
Rusalii 2023: când pică și cum îți poți petrece mini-vacanța

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.9 (36)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.