Cum îți dai seama că ești o ființă clarsimțitoare și cum îți folosești acest dar magic și rar

Cum îți dai seama că ești o ființă clarsimțitoare și cum îți folosești acest dar magic și rar

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Fiecare dintre noi ne naștem cu abilitatea de a intui anumite lucruri, de a simți mai mult decât ne spune rațiunea. Această superputere este foarte dezvoltată la copii și la animale, de aceea pot precepe adesea lucruri inaccesibile oamenilor adulți. 

Pe măsură ce creștem și suntem infleunțați tot mai mult de știință, de rude și prieteni care ne spun că nu există forțe supranaturale și că sensibilitatea excesivă ne face vulnerabili, începem să pierdem aceste simțuri suplimentare. Nu ne place ca lumea să ne catalogheze ca ”diferiți” sau, mai rău decât atât. ”nebuni”. 

Totuși, anumite persoane își păstrează anumite forțe secrete, devenind clarvăzătoare sau bucurându-se de claraudiție sau precogniție. Un loc cu totul special în rândul celor care au astfel de intuiții îl ocupă persoanele clarsimțitoare, ce au anumite emoții, presentimente și cunoașteri instantanee și captează mai mult ca noi ceilalți vibrațiile energetice ale Universului

magie

Semne că faci parte dintre ființele clarsimțitoare

1. Ești foarte sensibilă legat de sentimentele tale. Îți simți cu precizie emoțiile și percepi vibrațiile negative în situații care nu par să-i deranjeze pe alți oameni. 

2. Ești foarte selectivă când îți alegi prietenii. Sunt numai câteva persoane care nu te fac să te simți secată de energie, epuizată sau inconfortabil. 

3. Poți percepe imediat și cu claritate rădăcina problemelor diferitelor persoane. Oamenii te numesc adesea terapeutul lor personal sau vin la tine pentru sfaturi și ajutor.

4. Ești fascinată de lucrurile vechi și de evenimentele istorice. Atunci când vizitezi un loc care nu a mai fost locuit de multă vreme simți o adevărată fascinație, pentru că percepi energiile celor care au fost odată acolo. 

5. Ai o capacitate empatică extraordinară. Te poți pune chiar și în locul persoanelor care îți sunt ostile, cu care nu ești de acord sau care te-au rănit în trecut. În acest fel de a fi îți găsești adevărata vindecare și compasiunea. 

6. Chiar dacă cercul de apropiați este limitat, intri ușor în relații sociale. Ești foarte sociabilă și poți fermeca orice persoană întâlnești în cale. Acest lucru se întâmplă pentru că poți percepe cum se așteaptă alte persoane să te porți și poți rezona cu ele. 

7. De când te știi te-ai luptat cu emoțiile. Ai învățat să le recunoști și să le stăpânești, pentru că nu o dată te-ai simțit copleșită de ele. 

8. Te poți simți inconfortabil în locuri înghesuite sau întunecate și cauți mereu zonele luminoase și aerisite. Acest lucru se întâmplă pentru că simți imediat vibrația unui loc, iar în spațiile aglomerate și întunecoase, energiile sunt mult mai grele. 

9. Nu numai că simți lucrurile foarte profund, dar și gândirea ta este foarte adâncă. Adesea teoretizezi ce sens au anumite evenimente și spre ce vor conduce ele. 

10. Utilizezi și precogniția, alături de clarsimțire. După ce ai captat vibrația (sentimentul) unei persoane, unui loc sau a unei întâmplări, ai capacitatea unei gândiri clare a ceea ce urmează să se întâmple. 

11. Înțelegi că toate ființele și obiectele sunt, în cele din urmă, manifestări energetice și că emoțiile și cuvintele sunt cele care mișcă aceste energii. De aceea ești foarte atentă cu ceea ce spui și ceea ce faci. 

vis

12. Uneori ai sentimente foarte puternice, stimulate de lucruri aparent nesemnificative. Devii imediat conștientă de punctele traumatice, care trebuie vindecate. Mulți oameni ignoră aceste mici întâmplări, dar tu nu poți face acest lucru, înainte să aduci vindecare. 

13. Ești foarte înțeleaptă pentru vârsta ta. Știi mai multe despre lume decât persoanele care au trăit foarte mult, pentru că te bazezi efectiv pe intuițiile tale. 

14. Ești, cumva, înaintea timpului tău. Înțelegi lucruri esențiale, mai ales în domeniul spiritului, mult înaintea altor persoane. 

15. Ai știut întotdeauna că ești o persoană diferită. Ai avut mereu o imaginație vie și activă și te-ai deosebit prin modul de gândire de oricine din apropierea ta. 

16. Te arăți introvertită, pentru a nu fi rănită. Poate că, în realitate, ești o persoană cât se poate de deschisă, dar ai fost rănită de foarte multe ori, pentru că ai perceput mult prea intens sentimentele și trăirile altor persoane, așa că ai stablit anumite limite de protecție clare. 

17. Dacă ești extrovertită, ești și foarte sensibilă. Poate că ești foarte sociabilă și expansivă, dar nu înseamnă că ești superficială. Te conectezi cu oamenii la un nivel emoțional profund și lași energiile lor să te pătrundă. 

18. Ai avut experiențe spirituale sau religioase neobișnuite în viața ta. În astfel de stări, ai simțit, pur și simplu, că primești răspunsuri și ai revelații legat de marile taine ale Universului. 

19. Poți intui imediat cum sunt celelalte persoane. Nu prin faptul că îi judeci pe oameni, ci prin intuiția ta, care se dovedește aproape mereu corectă. 

20. Nu te bazezi niciodată pe ce vezi la suprafață. Ai încredere doar în ceea ce simți, atât în ceea ce privește persoanele, relațiile sau diversele circumstanțe ale vieții. Vezi mereu mai în profunzime decât alte persoane.

21. Ai o reacție foarte puternică de câte ori ceva este nedrept sau greșit. Acest lucru se întâmplă pentru că ești foarte atentă la emoțiile tale și nu poți lăsa pe nimeni să sufere. 

22. Percepi imediat intențiile oamenilor. Știi cu precizie de ce se comportă într-un anumit fel și care sunt motivațiile lor ascunse.

23. Înțelegi că suferința pe care ai simțit-o în viața ta a fost un dar. Te-a ajutat să te extinzi, să crești și să devii cineva așa cum nici nu ai visat să fii. 

24. Simți o conexiune puternică cu anumite energii și ființe spirituale. Acestea se pot manifesta prin percepția unor prezențe pe care alții nu le simt, prin nevoia de a petrece cât mai mult timp în natură sau de a face lucruri pe care alți oameni nu le fac. 

spiritual

25. Ai o mare chemare să ajuți oamenii. Simți imediat că oamenii suferă și ai sentimentul că misiunea ta este să îi ajuți să se elibereze de durerea lor, să devină mai conștienți. 

Surse foto: IStock

Articolul urmator
9 legende de Halloween care îți vor da fiori
9 legende de Halloween care îți vor da fiori
Stii sa iti dai seama cand un barbat NU e potrivit pentru tine?
Incepe quiz
Stii sa iti dai seama cand un barbat NU e potrivit pentru tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (28)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.