Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Nu ești singură. Universul te pregătește pentru ceea ce urmează

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Te-ai gândit vreodată că poate Universul are un plan mai mare pentru tine decât ți-ai putea închipui? Sunt persoane care îi cer lui Dumnezeu sau Forței universale să le arate calea, să le spună în ce direcție să o ia și care este sensul vieții lor. Poate că este vremea să pui și tu aceste întrebări Universului și să vezi ce răspuns îți trimite. Pentru că Universul îți răspunde întotdeauna, chiar dacă nu neapărat așa cum te aștepți. 

meditatie

Universul are un plan important pentru tine

Probabil că ți s-a întâmplat să-ți faci anumite planuri pentru viitor, să visezi cum va fi viața ta, să ai o imagine clară în minte despre cum va arăta destinul tău, apoi brusc toate acestea să se schimbe radical. Poate că în viața ta a apărut o persoană sau a avut loc un eveniment care ți-a dat peste cap toate planurile, ți-a zguduit din temelii credințele, a făcut să dispară toate așteptările de până atunci. Acela a fost momentul în care ai realizat că poți face mult mai multe decât ai fi crezut. 

Mulți dintre noi avem visuri prestabilite, suntem influențați de ceea ce am învățat în familia noastră sau în cultura de care aparținem. Ne dorim slujbe bine plătite, o casă frumoasă, o mașină scumpă, o familie reușită, să călătorim sau să câștigăm prestigiu în societate. Urmând aceste țeluri precise, rareori ne oprim să ne întrebăm dacă viața nu înseamnă, cumva, mai mult de atât. 

Răspunsul vine atunci când îți dai seama că toate acele scopuri după care alergi se referă exclusiv la tine, la eul tău care vrea să posede cât mai multe lucruri și uită să mai existe cu adevărat. Dar, dacă nu te-ai mai raporta mereu la acest sine lacom și limitat, cum ai alege să trăiești atunci? Ai putea să renunți la propriul sine, pentru a descoperi ceva nou, un alt mod de a privi lucrurile, o lume cu totul diferită? 

Atunci când vei putea să lași micul ego în urmă, vei descoperi o lume de infinite posibilități, unde nu există limite și nici frică. 

Poate că motivul pentru care ești aici, pe Pământ, nu este să acumulezi lucruri, așa cum am ajuns toți să credem. Poate că viața înseamnă mai mult de atât, poate că ai fost menită să faci lucruri mărețe, să schimbi cu adevărat lumea. Ceea ce vrea Universul de la tine este să deschizi ochii, să privești cu adevărat în jurul tău și să vezi lumea așa cum este: nelimitată. 

aripi

Poate că ești parte din ceva mai mare

Pentru a înțelege planul Universului, este vremea să renunți la modul tău îngust de a vedea lucrurile, să accepți faptul că ai putea fi o piesă dintr-un puzzle mult mai mare. Pentru a putea descoperi ce reprezintă acest puzzle, este necesar să lucrezi împreună cu alții la înțelegerea sa, să-ți dai seama cine ești cu adevărat, să îi dăruiești lumii ce ai mai bun din tine și să primești întreaga lume în ființa ta. 

Crezi că acest lucru este posibil? Crezi că poți să deschizi ochii și să începi să trăiești viața care ți-a fost menită? Crezi că te poți trezi din iluziile existenței convenționale, din fantezia în care ai ales să trăiești? Dacă ai curajul să faci acest lucru, cu siguranță Universul te va răsplăti! 

Surse foto: Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (8)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta