Cum să te bucuri cu adevărat de Black Friday

Cum să te bucuri cu adevărat de Black Friday

Lorena Teacă

Toate trenurile se îndreaptă spre gara Black Friday, unde vor poposi, după caz, una sau mai multe zile, în preajma datei de 16 noiembrie. Studiile arată că majoritatea românilor pun bani deoparte în așteptarea zilei magice, iar magazinele online înregistrează vânzări record în această perioadă. Urmează luna decembrie, cea mai bogată în sărbători lună a anului, deci important e să prindem cât mai multe reduceri și să fim la sfârșit mulțumiți cu alegerile făcute. Iată câteva dintre „trenurile” de care ziceam și ce discount-uri anunță acestea la produsele pe care le comercializează.

Perioadele cu reduceri ne sunt de obicei favorabile din multe puncte de vedere, iar anul acesta Black Friday este și de partea cititorilor înrăiți. Chiar dacă nu ești un pasionat de lectură, te vei număra printre ei după ce vei vedea ofertele speciale de la Libris, librăria online ce va avea reduceri de până la 90% la 60% dintre titlurile disponibile pe site. Așadar, ocazia perfectă să-ți adaugi cărți la colecție, fie ele de beletristică, pentru copii sau din literatura de specialitate a unor domenii de actitiviate, se întrevede la orizont.

Carte pentru copii

Nu putem neglija nici extinderea garderobei dacă tot vom aveam reduceri considerabile, între 30% și 60%, pe www.sevensins.ro. Seturi de lenjerie provocatoare, cămăși de noapte confortabile, rochii elegante, cardigane călduroase pentru vremea răcoroasă de afară și accesorii potrivite pentru o ținută demnă de petrecerea de Revelion – sunt doar câteva dintre categoriile de articole de pe site care intră în oferta de Black Friday a acestui an.

Femeie în lenjerie intima

Apropierea sărbătorilor de iarnă necesită întocmirea unei liste de cadouri pentru familie și prieteni, ce poate fi scurtată considerabil încă de luna aceasta. Cei mai mici dintre noi se vor bucura cu siguranță să găsească în ghetuțe sau sub brad jocuri interesante pe care să le joace alături de amici sau de părinți, iar Educlass îi face fericiți cu reducerile de până la 70% anunțate. Cum și adulții se mai joacă din când în când, nici lor nu le-ar displăcea să primească în dar un joc de Catan sau Crozzit, așa că merită să aruncați o privire.

Joc pentru copii

Că tot am ajuns la discuția despre sărbătorile lunii decembrie, care ne pune la dispoziție atâtea motive de veselie, să o continuăm cu petrecerile tematice caracteristice. Copiii vor participa la serbări, iar noi vom intra în atmosfera de Crăciun decorându-ne casele cu accesorii emblematice. Din fericire, Fabrica de Magie chiar e magică și vă așteaptă cu reduceri de până la 60%. Acolo găsiți tot ce vă trebuie pentru a transforma perioada sărbătorilor într-o petrecere continuă, de la costume năstrușnice la accesorii interesante cu ajutorul cărora să vă bucurați cum se cuvine de ocazie.

Copil costumat

În toată nebunia cauzată de venirea peste noapte a unor reduceri atât de mari, nu trebuie să uităm că e foarte important să avem grijă de noi. Vremea rece ne poate influența pe oricare dintre noi în mod negativ dacă nu o întâmpinăm imunizați corespunzător. Vegis ne-a luat-o înainte și s-a gândit la acest aspect, prin urmare veți găsi pe site discount-uri de până la 90%, de care puteți profita pentru a vă reface stocul de produse imunizante pentru acest sezon.

Borcan de miere

Articolul urmator
În ce locuri din Europa să mergi toamna, dacă vrei să te bucuri mai mult de vară
În ce locuri din Europa să mergi toamna, dacă vrei să te bucuri mai mult de vară

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.