Cum te uită zodiile

Cum te uită zodiile

Redactor Divahair.ro

Când vine vorba de despărțire, fiecare zodie are o modalitate proprie de a trece peste. Află cum te uită zodiile și cum reacționează ele când le rănești!

inima in flacari

Berbec

Berbecul are destulă inteligență încât să nu își lase fericirea în mâinile altcuiva. Dacă totuși reușești să îi ajungi la inimă, îți va face o analiză la rece după despărțire, îți va găsi defectele și va renunța cu ușurință la tine. Un Berbec decide să își vadă de viața lui în momentul în care îi întorci spatele sau faci ceva ce el consideră greșit.

Taur

Taurul suferă cu adevărat după tine, dar „îl ține” până când găsește o cutie delicioasă cu înghețată. Pentru el, dragostea chiar trece prin stomac, așa că poți să-ți închipui că nu va suspina prea mult după tine.

Gemeni

Nativul Gemeni este, de obicei, cel care frânge inima cuiva, dar dacă reușești totuși să îl faci să te iubească, îi va fi greu să te uite. Va petrece o săptămână, două amintindu-și de toate momentele voastre frumoase, le va povesti prietenilor despre tine, iar într-o seară, la o petrecere la care va ajunge la întâmplare, va găsi pe altcineva care îi va atrage atenția și va uita de tine.

Rac

Toată lumea știe că acest nativ caută iubire și are nevoie de atenție specială pentru a fi fericit. Va suferi crunt când va fi părăsit, va dramatiza, se va victimiza și le va povesti prietenilor – ai lui și ai tăi – că i-ai frânt inima și că ești o persoană îngrozitoare. Te va uita după ce îți va trimite multe mesaje siropoase, apoi unele pline de ură și câteva în care îți vorbește despre indiferență.

Leu

Nimeni nu trece mai repede decât el peste o despărțire. Nu are nevoie de foarte multe pentru a te uita. Este suficient să își facă o listă cu toate motivele pentru care este fabulos, va decide că nu ești suficient de bună pentru el și își va vedea de viață. 

Fecioară

O Fecioară adevărată nu te uită niciodată! S-a îndrăgostit de tine pentru că ești o persoană specială, diferită, care o înțelege și o apreciază, mereu va avea o părere bună despre tine. Este rațională, așa că va ști să te țină aproape în calitate de prieten, până când faci ceva greșit și se decide să te distrugă.

tineri in poza

Balanță

Balanța își păstrează capul sus și în cele mai grele momente, așa că nu va face nicio scenă, nu te va cere înapoi și nici nu îți va ține discursuri despre cât de grav este că ai plecat. Cu meditație, filme romantice și cărți de dragoste va reuși să te uite atât de repede, încât nimeni nu va ști că a suferit o secundă.

Scorpion

Scorpionul te va uita după ce va avea grijă că treci și tu fix prin aceleasi situații prin care l-ai pus să treacă. Așteaptă-te la planuri bine puse la punct, care te vor lăsa mai dărâmată decât l-ai lăsat pe el când ai plecat. După ce va simți că te-a făcut să suferi suficient, se va purta ca și cum n-ai fi existat în viața lui.

Săgetător

Nativul acestei zodii este relaxat, rațional și dornic să profite cât mai mult de viață, așa că nu va pierde vremea tânjind după tine. Indiferent cum alegi să pleci din viața lui, va lua lucrurile ca atare și va trece peste.

Capricorn

Capricornul nu te va iubi niciodată cu adevărat, așa că nu te aștepta să facă ceva special ca să te uite. Nu va suferi, nu te va cere înapoi, nu îi va păsa că ai plecat.

Vărsător

Vărsătorul este idealist și veșnic îndrăgostit de... dragoste, așa că va face o tragedie din faptul că ai plecat din viața lui. Va încerca să te convingă că e o greșeală să vă despărțiți, iar când își va da seama că nu sunt șanse să te întorci la el, își va îndrepta atenția spre altcineva disponibil.

Pești

O zodie atât de sensibilă nu poate să te uite cu una, cu două. Va plânge mult, va mânca ciocolată, te va critica pe la prieteni, te va suna în toiul nopții și nu va trece peste plecarea ta decât în momentul în care va găsi pe altcineva.

Tu ce părere ai despre metoda aleasă de zodii pentru a trece peste o despărțire? 

Articolul urmator
Cum să descurci, rapid și fără efort, bijuteriile cu ulei de gătit
Cum să descurci, rapid și fără efort, bijuteriile cu ulei de gătit
Cum vei fi la batranete?
Incepe quiz
Cum vei fi la batranete?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.0 (35)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.